- Konu Sahibi carpe_diem
arkadaşlar meraba. 10+5 günlük hamileyim. hastane ve doktor konusunda kararsızım. ufuk üniversitesi evime yakın diye oraya gitmeyi düşünüyorum. oraya giden ve ya orada doğum yapan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar 17 yıllık evliyim çocuğum malesef olmadı 3 kez tüp bebek yaptırdım oda olmadı geçen hafta ufuk üniversitesinde yeni bir mikrocerrahi yöntemiyle yapışık tüpler düzeltiliyor gibi bir haber okudum ben size kısaca yazdım sizlere sormak istediğim şu ufuk üniversitesi özel bildiğim kadarıyla sağlık güvencesi varmı yokmu ayrıca ücret durumu nasıl ben osmaniyede oturuyorum ona göre ankaraya gidicem bu hastaneyi bilen arkadaşlardan bu konuda cevap bekliyorum LÜTFEN şimdiden teşekkür ederim hemen cevaplarsanız benim gidiş tarihim kısalcak :çok üzgünüm:
ufuk üniversitesi berbat bır yer para için insanları taburcu etmiyorlar bır hafta once ordaydım cok pişman oldum süreklı tahlıl tektık sgk dan para alabılmek için hastaların sağlıgıyla oynanıyor ve zor anlar yaşadım hemşıreler ılgısız doktor desen dogrudurst doktor bıle yok hepsi ögrenci hastalara deger verılmıyor sakın gıtmeyın ben bırakın ordakılerın hıc bırı memnun degıldı bende kadın dogum bolumundeydım
ufuk üniversitesi berbat bır yer para için insanları taburcu etmiyorlar bır hafta once ordaydım cok pişman oldum süreklı tahlıl tektık sgk dan para alabılmek için hastaların sağlıgıyla oynanıyor ve zor anlar yaşadım hemşıreler ılgısız doktor desen dogrudurst doktor bıle yok hepsi ögrenci hastalara deger verılmıyor sakın gıtmeyın ben bırakın ordakılerın hıc bırı memnun degıldı bende kadın dogum bolumundeydım