• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara'da ufuk üniversitesi hastanesine giden var mı?

carpe_diem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
31
0
86
Ankara
arkadaşlar meraba. 10+5 günlük hamileyim. hastane ve doktor konusunda kararsızım. ufuk üniversitesi evime yakın diye oraya gitmeyi düşünüyorum. oraya giden ve ya orada doğum yapan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim

merhaba,
1 yıllık anneyim, ve kist aldırmış biri olarak çocuk sahibi olmamın çook düşük bir ihtimal olduğunun söylenmesine rağmen, beni başarıyla takip edip, hamile kalmam konusunda cesaret ve destek veren, ve mükemmel bir gebelik sonucu sağlıklı bir evlat sahibi olmamı sağlayan Doç. Dr. Cem S. Atabekoğlu'na gitmenizi öneriyorum. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde. bu sitede de hastaları olduğunu gördüm, bakınca. üstelik üniversite hastanesi olunca imkanlar çok daha iyi. şöyle ki, en son cihazlar, araştırma amaçlı bir yer de olduğundan, oraya geliyor. özel hastanelerdeki gibi karı ön planda tutmuyorlar yani, doğal olarak. eh, odaları deseniz, ben özel odadaydım; en lüks hastane odalarını görmüş biri olarak tek geçerim.
sevgiler..

Sayın carpe_diem,eger hala Ufuk Üniversitesinde dogum yapmak istiyorsanız,Dr. Cemil Kayayı tavsiye ediyorum.Cok basarılı bir kadın dogum doktoru.Benim kızımin iki dogumunuda kendisi yaptırdı.Gerek hamilelik öncesi ve hamileyken,gerekse dogum sırasında ilgisi,basarısı,bilgisi,hastaya olan yaklasımı süperdi.Gercekten rahatlıkla gidebileceginiz süper bir doktor.Hersey gönlünüzce olsun..

selam arkadaşlar 17 yıllık evliyim çocuğum malesef olmadı 3 kez tüp bebek yaptırdım oda olmadı geçen hafta ufuk üniversitesinde yeni bir mikrocerrahi yöntemiyle yapışık tüpler düzeltiliyor gibi bir haber okudum ben size kısaca yazdım sizlere sormak istediğim şu ufuk üniversitesi özel bildiğim kadarıyla sağlık güvencesi varmı yokmu ayrıca ücret durumu nasıl ben osmaniyede oturuyorum ona göre ankaraya gidicem bu hastaneyi bilen arkadaşlardan bu konuda cevap bekliyorum LÜTFEN şimdiden teşekkür ederim hemen cevaplarsanız benim gidiş tarihim kısalcak :çok üzgünüm:

selam arkadaşlar 17 yıllık evliyim çocuğum malesef olmadı 3 kez tüp bebek yaptırdım oda olmadı geçen hafta ufuk üniversitesinde yeni bir mikrocerrahi yöntemiyle yapışık tüpler düzeltiliyor gibi bir haber okudum ben size kısaca yazdım sizlere sormak istediğim şu ufuk üniversitesi özel bildiğim kadarıyla sağlık güvencesi varmı yokmu ayrıca ücret durumu nasıl ben osmaniyede oturuyorum ona göre ankaraya gidicem bu hastaneyi bilen arkadaşlardan bu konuda cevap bekliyorum LÜTFEN şimdiden teşekkür ederim hemen cevaplarsanız benim gidiş tarihim kısalcak :çok üzgünüm:

ufuk üniversitesi berbat bır yer para için insanları taburcu etmiyorlar bır hafta once ordaydım cok pişman oldum süreklı tahlıl tektık sgk dan para alabılmek için hastaların sağlıgıyla oynanıyor ve zor anlar yaşadım hemşıreler ılgısız doktor desen dogrudurst doktor bıle yok hepsi ögrenci hastalara deger verılmıyor sakın gıtmeyın ben bırakın ordakılerın hıc bırı memnun degıldı bende kadın dogum bolumundeydım

bu derece kötü olduğunu sanmıyorum. Dr. Rıdvan Ege nin kurduğu hastane hakkında bu derece olumsuz yorum yapmak doğrumudur bilemiyorum.evet terslikler yada size göre kötü oluşan durumlar yaşamış olabilirsiniz ama bende bi o kadar metini duyduğum bir hastane olarak bende yorum yapmak istedim.arkadaşlar kadın doğum hakkında Prof. Dr recai pabuççu nun öncülüğünde oluşan bir bölüm olduğunun altını çizmek istiyorum kendim muayene olmadım fakat Dr. Recai Pabuççunun ne kadar iyi bir prof olduğu genel tafarındanda bilinmektedir.açıkcası ben ufuk ü. has. güveviyorum. kemik ve palstik cerrahi konusunda da üstüne tanımayacağım hastanedir

ufuk üniversitesi berbat bır yer para için insanları taburcu etmiyorlar bır hafta once ordaydım cok pişman oldum süreklı tahlıl tektık sgk dan para alabılmek için hastaların sağlıgıyla oynanıyor ve zor anlar yaşadım hemşıreler ılgısız doktor desen dogrudurst doktor bıle yok hepsi ögrenci hastalara deger verılmıyor sakın gıtmeyın ben bırakın ordakılerın hıc bırı memnun degıldı bende kadın dogum bolumundeydım

:) Ben de bu denli kötü bir yorum okumuş olmaktan rahatsız oldum... Bizzat ufuk ünv. Kadın doğum kliniğinde yatmış biri olarak bu yazdıklarınızı şaşırarak okudum.. Doktorları oldukça ilgili... Hastane oldukça temiz, hemşireler bir o kadar özverili ve güler yüzlü... Ve bir o kadar da ucuz bir hastane... Para koparma meselesine gelince; burada da yanılıyorsunuz, orası bir vakıf hastanesi... Yani oranın geliri vakıfa gidiyor... Kimsenin ticari bir yaklaşımda olması mümkün değil o hastanede... Ben de yattım ve tek bir kuruş para ödemeden de çıktım... Üstelik, Prof Recai Papuççu nun önderliğinde bir bölüm Kadın doğum...Türkiyenin ender doktorlarından birisidir...

Hem Arkadaşım, Siz farklı topiklerde de buna benzer yorumlarda bulunmuşsunuz... Sanırım kişisel hırslarınız var, ama doğru değil bu yaptığınız....

arkadaşlar ankara medicanayı tavsiye ediorm doç. doktor yusuf üstün ben 17 haftalık gebeyim ve cok memnunum doğum içinde harika

ben de bir sene önce spiral taktırmak için gitmiştim. gerçekten çok memnun kaldım. birgün hamile kalırsam tekrar oraya gitmeyi düşünüyorum ama benim de merak ettiğim tahliller ve doğum için ne kadar ücret alınıyo.

Back
X