ankarada ultrasonu cd yapıp veren doktor..??

pullukafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
88
1
86
Ankara
arkadaşlar ankaraya taşındık..hani renkli ultrasonu cd ye çekip veriyorlarmış ya..hangi doktora gitmeliyim bunun için ve ücreti ne kadardır..

Meclis'in çaprazına düşen bir özel hastane var, adını hatırlayamadım (güven değil), orada arkadaşıma cd vermişlerdi.

4 boyutlu usg yi soruyorsan onu hepsinin cd yapması lazım.benimki yapmıştı.akropol hastanesinde yaptırdım ben.hem foto veriyorlar hem de cd.
yalnız rutin aylık kontrollerde cd ye kaydı soruyorsan onu ben de bilemiyorum.

Ben akaya gidiyorum ama cd vermedi hiç doktorum bir dahaki sefere sorcam bakalım. Bildiğiniz yer varsa ben de öğrenmek isterim. Aslında ben bu sık ultrason işinden biraz korkuyorum. Bi arkadaşım 5. ayından sonra doğum yapmak için Amerikaya gitti orda sadece ilk kontrolünde yeni hasta olduğu için ultrason kontrolü yapmışlar bir de son ay içinde yani sadece iki kere. Normal 9 aylık süreçte ise sadece üç kere ultrasona alıyorlarmış. Ben 9+2 yim şimdiden iki kere ultrasona girdim bile.

3 Boyutlu USG olan çok yerde 4 boyutluda var. USG Ücreti ödediğin her Klinik variyor.
HŞ Klinik
Anatolia
Güven
Maya
Genart

Yani ankaradaki 1. Sınıf bütün Klinikler

benim doktorum her kontrol sonrası hem ultrason görüntülerinin CDsini hem de bebeğin fotolarını veriyor. Dr. Cüneyt Genç..Çukurambar'da muayenehanesine gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…