Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilgilendiğin için çok saol.dediğim gibi ben bu konuyu başka bir arkadaş için açtım.bizim sorun morfoloji eşimde tek taraflı birinci aşama varikosel var ama ili dr da ameliyata gerek yok dedi eşimde olmak istemiyo o yüzden.bize iki dr da bu değerlerle olur diyo ama 1,5 sendir bekliyoruz.eşimin morfoloji hariç diğer değerleri normal ama bence morfoloji çok önemli dr lar çare bulamadıklarından böle konuşuyor zaten dr da demiş morfoloji için yapacağımız birşey yok zaten demiş ameliyatı illa isterseniz yaparım demiş.ben olmasını istiyorum ama eşim olmuyo:çok üzgünüm:siz ne güzel morfolojiyi düzeltmişsiniz canım aşılamayada gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah en büyük sorunu aşmışsınzı sonuçta.allah yardımcınız olsun:Saruboceq:canım beni burda çoğu arkadaş biliyo ama nezamandır giremeiyodum biz mart ayında ameliyat olduk temmuz ağustos gibi test yapttırdık %5 den %30 yükseldi ileri hareketli.morfolojide düzeldi yavaş yavaş yükselecek dedi doktor ondan sonrada ben biraz rahatsızlandım doktor bikaç çocuk düşünmeyin bu sürede olursa zaten düşer dedi ben kan değerlerim çok düşmüştü üzüntüden.şimdi yeni yeni toparlandım ama suanda eşimin durumu ne bilmiyorum olmazsa aşılama yaptırmaya karar verdik
şimdilik 2 dr gittik bir üçüncüye eşim gidermi bilemiyorum çünkü ikiside aynı şeyi sölemiş.son dr karın bukadar kafasına takmasın yoksa doğurganlığı azalır demiş.bazen diyorum acaba benim yüzümdenmi olmuyo ama inan elimde değil.eşim dr a eşim kafayı yedi sabah bunla uyanıyo akşam bunla yatıyo demişkafamçokkarıştıne yapsamda bu fikirden uzaklaşsam bilemedim.geçen ay ayın 9 unda adet olmuştum adetten 4-5 gün öncede göğüslerim şişerdi hala bi şişlik yok şimdide bunu kafaya taktım sürekli elim göğsümde acaba şiştimi diyecanım kesinlikle bikaç doktorla görüşün ondan sonra karar verin bi doktorun demesiyle hareket etmeyin biz 3 doktorla görüştük 2 zel 1 devlet hast. heps,de ameliyat dedi ayrıca basit bi operasyon.rabbim isterse herşey olur umutsuzluğa düşmeyin bizim 2 sene yi buldu ama hala umudum var olmazsada neyapalım çok kafaya takmamak lazım ben 6 aydır falan hiç düşünmüyorum nerdeyse başlarda okadar eziyet ettimki kendime çocuk yüzünden sağlığımdan oldum doktor doktor gezip eski halime dönmek için uğraştım neoldu şimdi ilaçlarla ayakta kalıyorum önce bizim sağlığımız hem evimde huzur kalmamıştı çocuk meselesi yüzünden.buyüzden artık eskisi kadar kafama takmıyorum her şer gibi gözüken bi olayda bi hayır vardır bundada bizim bilmediğimiz bi hayır vardır emin ol canım
amin canım biliyorum çoğuzaman şükrediyorum benden daha zor durumda olan arkadaşlar var dr lar direk tüp bebek diyo onlar ne yapsın.allah hepsinin yardımcısı olsun.her duamda onlar içinde buradaki tüm arkadaşlar içinde dua ediyorum.bu arada arkadaşım kadınlar günün kutlu olsuna.s. moral verdin bana insan bilsede yapması gerekeni başkasından duyunca daha bi farkında oluyo bak şimdi kendime geldimkaydirigubbakcemile3dedğin gibi ben taksamda takmasamda bebeğim zamanı ne zamansa ozaman gelecek.canım herşey beyinde bitiyo vucudunu bukadar dinleme vucudundan gelen her tepkiye acaba şundanmı bundanmı diye düşünürsen çok yıpranırsın bende geçen sene böleydim adetim bi gün geçikse kaç tane test yapardım göğümselrim şişti kasığım ağrıdı yok damarlar belirginleştimi bu öle bişeyki sen düşündükçe vucudun bu tepkileri veriyo.sters doğurganlığı çok etkiliyo canım buna kimse çare bulmaz bu senin elinde burda okadar arkadaşım vardıki doktor asla olmaz dedi ve çocukları oldu yanı rabbimden ümit kesilmez.bence sen çok takıyosun sen düşündükçe olsa ama düşünceyle olmuyo bu iş sen sadece kendini ve eşini yıpratırsın herşey senin elinde canım keni kendinin doktorun olacaksın bu fikri kafandan atman için ne gerekiyorsa yapacaksan kafanı ne dağıtıyorsa onlarla uğraş sonra bi bakmışsaınki hiç ummadığın bi anda meleğin gelmiş allah daha büyük dert vermesin canım
canım ben yazdım başka ne gibi bi bilgi istiyosun