Premature Bebekler ankarada yaşayan anneler bebeklerinizi hangi doktora götürüyorsunuz?

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

candy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
34
0
36
Ankara
benim bebeğim 7. ayında düzeltilmiş 5.ayındayız.ankarada önerebileceğiniz güvenilir bir doktor varmı acaba.şuanda gaziye gidiyoruz ama özel bir doktoramı götürsem diyorum.gazinin yenidoğan bölümünde yapılıyor rutin kontrolleri.(oğlum yaklaşık 3 haftadır yeşil sulu köpüklü kaka yapıyor çok ıkınıyor birde dün az miktarda kan parçasıda vardı kakasında.kusuyor.sadece anne sütü alıyor.ek gıdaya geçmedik henüz.ama ben arada elma suyu su yoğurt çok az miktarda(1 çay kaşığı ancak) vermiştim.alacakmı diye.ondanda olabilirmi acaba.kaka tahlili yaptırdık bişey çıkmadı.haftaya gastroontolojiyede götürecez.neden böyle oldu çok üzülüyorum oğlumun bu durumuna.günde 1 yada 2 kez ancak yapabiliyor.yapamıyor yapamıyor.sonra ıkına ıkına içinde ne varsa bırakıyor.isalmi anlamadım.bundan sonra su bile vermem.ondanmı oldu.az diye verdiğim elma suyundanmı oldu bilmiyorum.napacağımı şaşırdım.)birde özele doktora götürsem diyorum.bir akıl verin bana.

canım anne sütü alıyo demişsin yeşil kaka falan senin yediklerinle alakalı bi şey olabilir bende çocuğumu özele götürüyorum beştepede fatih üniversitesi hastanesinde pediatris mehmet bey var istersen bi onada göster ben memnunum ama sen bilirsin tabi

cnm endişe etmene gerek yok bence bende iki gündür elma reddeleyip vermeye başladım aynı şekilde olduk az yapmaya başladı benimkide aynı olduğuna göre elmadan kesin tahlildede bişey çıkmamış için rahat olsun kan olayıda çok ıkındığı içindir ben zekai tahirde yaptım doğumu kontrollerimiz orda oluyo özelemi gitsem diye düşündüm ama erken diye henüz araştırmaya girmedim ek gıdalara geçince bağırsak düzeni değişiyor

genel takip prof. dr.saadet arsan
prof dr. esin koç
mesa nın acil doktorları gece ve acil için
kulak burun boğaz prof dr can koç
göz mesa hast prof dr. nuray a.

Back
X