Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ibrahim bey muayanesi nekadar ?testler yapilabiliyor mu ? Bebeginiz neden ölmüştü cok gecmis olsunHacettepeye gidebilirsin canım yada ordaki proflardan birinin özel muayenehanesine gidebilirsin imkanın varsa benim doktorum orda doçent benimde 34 haftalık bebeğim karnımda öldü. Sonra arkadasım vasıtasıyla İbrahim esinlerin muayenehanesine gittim sağlıkla kızımı Ocak ayımda kucağıma aldım
Âmin inşallah. Pıhtılaşma problemi cıktı bende canım rahimde perde varmış. 300 lira muayenesi testleri hacettepede yaptırıyorsun ücret ödemiyorsun.Canim ibrahim bey muayanesi nekadar ?testler yapilabiliyor mu ? Bebeginiz neden ölmüştü cok gecmis olsunALLAH'IM bagislasin
Kuzum doktor mu yonlendiriyor hacetepe yoksa sen mi gidiyosun 300 tl iyi canim ilgili olsunda amaliyat oldunmu perdeden canim? Hacettepden nasil randevu aliniyor? Bide yapilan testler hacettepede ucretli mi acabaÂmin inşallah. Pıhtılaşma problemi cıktı bende canım rahimde perde varmış. 300 lira muayenesi testleri hacettepede yaptırıyorsun ücret ödemiyorsun.
Ozel muanesi varmi yoksa hacetepeye gidince beni yonlendririler miHacettepe ve özel keçiören hastanesinde orhan gelişen doktorunu önerebilirim riskli gebelikler doktoru muayenesi de 30 lira
Arkadaslar 2 kere dusuk yasadim bunu arastirabilcegim doktor hastane önerebilrmisiniz riski gebeliklere bakan iyi bi yer ankarada?
Canim adini duydum iyi seyler soyluyolar muyanesi ucreti ne bide teatler parali mi yapiyor gazi canim doktor mu yonlendriyor ona göre parayla gdym ilk gttgmde cozunlenmez degil mı teat sonucu nezman cikiyor acaba?Prof Dr Mehmet ERDEM benim Dr'um çok memnunum infertilite ve riskli gebelik uzmanı ,Gazi Üniversitesinde Hoca ama muayenehanesinde bakıyor, tahlilleri Gazi Üniversitesinde yaptırabiliyorsunuz
Canım gidiyorsun muayeneni oluyorsun testler için hacettepede asistanlarına yönlendiriyor ücretsiz yaptırıyorsun hemde hocanın hastası diye sırada beklemiyorsun hemde daha iyi davranıyorlar işini kolayca hallediyorsunKuzum doktor mu yonlendiriyor hacetepe yoksa sen mi gidiyosun 300 tl iyi canim ilgili olsunda amaliyat oldunmu perdeden canim? Hacettepden nasil randevu aliniyor? Bide yapilan testler hacettepede ucretli mi acaba
Ozel muanesi varmi yoksa hacetepeye gidince beni yonlendririler mi
Canim adini duydum iyi seyler soyluyolar muyanesi ucreti ne bide teatler parali mi yapiyor gazi canim doktor mu yonlendriyor ona göre parayla gdym ilk gttgmde cozunlenmez degil mı teat sonucu nezman cikiyor acaba?