ankarada yasayanlar bir bakarmisinizzz.yardim edermisiniz

nisanimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
96
11
98
Ankara
Kizlar ankarada yaninda basarili bir devlet okulu olan cevresi vs.guzel ve merkezi olan ev onerileri olan varmi bu sene degistrmeyi dusunuyoruz ozellikle cocuk icin okuluydu cevresiydi iyi bir yerde yetissin istiyoruz. Sonuçta hersey onlar icin dimi ya.hem uygun fiyat hem guzel cevre guzel ev hepsi cok zor seyler.kizim 2 sene sonra ilkokula basliyor temelini cok iyi alsin istiyoruz.almiskende amacl amaçlarımiza uysun istiyoruz herzaman ev alinmiyor sonucta.batikentte de daireler cok eski mesela.varmi fikri olanlar kizlaaaar.

Elvankent banka bloklarına bakın,evler 2+1 3+1 veya dunleks olarak değişiyor,banka blokları site biçiminde 24 saat güvenlikler var,sitenin içinde bir ilkokul,bir orya okul var.ben öğretmenim bende bu okullara tayin istiyorum sürekli.batıkenti düşünüyorsanız bıralara da bakın derim.etimesgut belediye başkanı da bu sitede oturuyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar cok yer arastiriyoruz.oturdugımuz yerde hic iyi ilkokul yok.batıkent tarafına sıcak bakıyoruz hatta refika aksoy diye bassrı oranı yuksek bir okul varmıd batıkentte bu okula yakın olablecek atlantis cty ye vs. Olan yeni evler varmı kimi cok pahalı kimi cok eski.bilgisi olan var mı. 06 teacher cok tesekkür ederim ögretmenmşsin deneyimlerine göre cok iyi okul diyebilecegin bir yer varmı

cok tesekkur ederim.ögretmenmşsin ne güzel.peki deneyimleerinize göre cok iyi okul diyebleceginibir yer varmı iljokul için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…