Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo ikinciyse tecrubelisindir. Hastane gozune kestirdin mi.Merhaba canıııımmm benim bir oğlum var ve ikinciye hamileyim :)) annemler Ankara’da ben başka bi ildeyim ama hamileligimin çoğunu Ankara’da geçireceğim ve Doğum da orda olacak :)) oglumda da Ankara’da yapmıştım :) tanışalım tabiii
Yolun cok basi ama hamilelik cok guzel birsey bence. Keyfini cikarmak lazim.Merhaba kızlarrr öncelikle hepimize hayırlı olsunn Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin bende ankara dayım henüz
5+2haftalik hamileyim
Medical park da yapacağım gene canım . Rabbim nasip ederse ...Ooo ikinciyse tecrubelisindir. Hastane gozune kestirdin mi.
Ben dusukle sonuclanan ilk gebeligimde birkac kez gitmistim guzeldi hastane. Sonra hayat beni baska hastanelere surukledi :). Doktorun mu orda.Medical park da yapacağım gene canım . Rabbim nasip ederse ...
Canım doktorum derken yani tesadüf eseri ben o hastaneyi sectim .Ben dusukle sonuclanan ilk gebeligimde birkac kez gitmistim guzeldi hastane. Sonra hayat beni baska hastanelere surukledi :). Doktorun mu orda.
Aaa süper canım, çok memnun oldum :) benim de bir oğlum var ikinciye hamileyim bendeee :). Ne kadarlık şuan senin. Annemler hangi semtte? Ben Yenimahalle'deyim. Bu arada Doğumu nerde düşünüyorsun cnmMerhaba canıııımmm benim bir oğlum var ve ikinciye hamileyim :)) annemler Ankara’da ben başka bi ildeyim ama hamileligimin çoğunu Ankara’da geçireceğim ve Doğum da orda olacak :)) oglumda da Ankara’da yapmıştım :) tanışalım tabiii
Hayırlı olsun cnm . Yakınız nerdeyse Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Sen nereye gidiyorsun kontrollere.Merhaba kızlarrr öncelikle hepimize hayırlı olsunn Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin bende ankara dayım henüz
5+2haftalik hamileyim
Canım benim bende cok memnun oldum :)))) annemler Keçiören’de :) ben medical parkı düşünüyorum gene canım... 27 aylık oglum ... ya valla denk gelmemiz cok güzel oldu deneyimlerimizi paylaşırız ortak noktalarımızda cogalırAaa süper canım, çok memnun oldum :) benim de bir oğlum var ikinciye hamileyim bendeee :). Ne kadarlık şuan senin. Annemler hangi semtte? Ben Yenimahalle'deyim. Bu arada Doğumu nerde düşünüyorsun cnm
Sizi dua topigimden hatırlıyorum. Gorunce cok sevindim hayirli olsun.Merhaba kızlarrr öncelikle hepimize hayırlı olsunn Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin bende ankara dayım henüz
5+2haftalik hamileyim
Amin canım inşallah Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin ben sukran çakmak a gidiyorum doğumuda memorial da yaptiriyormus ins hayirli olurHayırlı olsun cnm . Yakınız nerdeyse Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Sen nereye gidiyorsun kontrollere.
Aminn ins Rabbim sag saglim kucagimizada almayi nasip etsin inş bende sizi hatırlıyorum bir kaç sorum olmuştu size Allah razı olsun yardımcı olmuştunuz negatif tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden oldu Rabbimin mucizesi isteSizi dua topigimden hatırlıyorum. Gorunce cok sevindim hayirli olsun.
Amin insallah .Allah bagislasin.Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .Aminn ins Rabbim sag saglim kucagimizada almayi nasip etsin inş bende sizi hatırlıyorum bir kaç sorum olmuştu size Allah razı olsun yardımcı olmuştunuz negatif tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden oldu Rabbimin mucizesi iste![]()
Tşk ederim canim Rabbim sanada hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin sağlıcakla bebeğini kucağına al insAmin insallah .Allah bagislasin.Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .
Tepe prime da mıaynesi dimi. Önceden linada idi şükran hoca. Ilk doğumumu ona yaptırmıştım ben de . Hrs hastanesindeAmin canım inşallah Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin ben sukran çakmak a gidiyorum doğumuda memorial da yaptiriyormus ins hayirli olur
Medical parkta hangi hocaya muayne olacaksın peki cnm . Bi de kaçıncı ay gelip görüneceksin. Bazı hocalar belli bir aydan sonra gebe takibi kabul etmiyorlar. Yani son ay doğuma gelip doğumunu gerçekleştirsin istemeyen var. Görüştün mü sen. Ben şuan Yenimahalle'de Lina kadın hastalıkları merkezi var orda geçici olarak kontrole gidiyorum. Ama doktor arayışı içerisindeyim.Canım benim bende cok memnun oldum :)))) annemler Keçiören’de :) ben medical parkı düşünüyorum gene canım... 27 aylık oglum ... ya valla denk gelmemiz cok güzel oldu deneyimlerimizi paylaşırız ortak noktalarımızda cogalır