- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
arkadaslar ankaraya yeni tasindim.esim onceden yasamis ama benim ilgi alanlarimla ilgili hicbir yer bilmiyor.tek bildigi yemekle ilgili yerler
simdi oncelikle bana taki malzemeleri satan,ama aradigim herseyi bulabilecegim bir dukkan lazim
aradigim her kumasi bulabilecegim bir kumasci lazim.tabi uygun fiyatli bir yer.
uygun fiyata modaya uygun taki bujiteri satan yerler lazim.cunku bazi markalar ucuk rakamlara satiyor ve inanin hic haketmiyor o parayi...
mesela kot gomlegimin yakalarina zimba dusunuyorum.her turlu taki malzemesinin satildigi yerde oda satilir herhalde..
onerilerinizi bekliyorum..
öncelikle takı malzemelerını ulusta bulunan suluhan carsısından alacaksın :) kumasa gelınce yine ulusta çıkrıkçılar yokuşuna gideceksın yakınlar zaten :) Ben eşimin doğu görevi nedeniyle Iğdıra geldim ama Ankarayı çok severim güzel şehirdir takıldıgın ne varsa hersey hakkında bılgı verebılırım sana :)
cok saol valla yabancisi olmak zor.bide daha trafigede cikmadim burda..cocuklarla da gidemem esimle gitmek zorundayim mecburen.soruyorum ben bilmem oyle yerleri diyor.hatta ilk evlendigimizde upuzun hirka almak istedim beni hep magzalara soktu 100-150 tl arasi hirka fiyatlaridedim soyle orta buyuklukte butik tarzi son moda kiyafetler satan yerler yokmu,ben bilmem diyor.bir gun kendim ciktim kizilay ve cevresi o sokak senin bu sokak benim kendi basima gezip butun istediklerimi almistim..
cikrikcilar yokusunu duymustum daha once.cumartesi ilk isim ulus olsun o zaman.. saol tekrardan
eskişehir yolunda da istanbul sosyete pazarı veya nişantaşı pazarı tam adını hatırlamıyorum ama bi pazar kuruluyo, onu da araştır istersen. servisleri de var bildiğim kadarıyla sana da çok yakın.Eskişehir Yolu Erler Mahallesi.Dumlupınar Bulvarı Üstün Dekocity İş Merkezi No:348 / 2-3-4-5-7-8-9-10-11-12-14-15-16 Etimesgut / ANKARA die bi adres buldum ama doğru mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?