Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin TacıAnkara'daa et6lik,kızılay,keçiören civarı kuaför
BAYANLAR AĞUSTOSTA DÜĞÜNÜM VAR.ANKARA DA ETLİK,KEÇİÖREN,KIZILAY CİVARINDAN DAHA ÖNCE GİDİP MEMNUN KALDIĞINIZ GELİNBAŞI VE MAKYAJI YAPTIRABİLECEĞİM KUAFÖR VAR MI????yardımlarınız için teşekkürler şimdiden:)))
Merhaba:)
bu civardan biraz uzakta ama memnun olacagınızdan emin olduğum bi kuaför var önermeden gecemedim
Cebecideki Başak Kuafor
ben kınamda gittim
hem makyaj hem saç açısından çok memnun kaldım
düğünüm Ankara da olsa o zamanda giderdim
Merhaba:)
bu civardan biraz uzakta ama memnun olacagınızdan emin olduğum bi kuaför var önermeden gecemedim
Cebecideki Başak Kuafor
ben kınamda gittim
hem makyaj hem saç açısından çok memnun kaldım
düğünüm Ankara da olsa o zamanda giderdim
BAYANLAR AĞUSTOSTA DÜĞÜNÜM VAR.ANKARA DA ETLİK,KEÇİÖREN,KIZILAY CİVARINDAN DAHA ÖNCE GİDİP MEMNUN KALDIĞINIZ GELİNBAŞI VE MAKYAJI YAPTIRABİLECEĞİM KUAFÖR VAR MI????yardımlarınız için teşekkürler şimdiden:)))
Merhaba, incirlide ömer sarıoğlu kuaför var. Nişanımda ve nikahımda gittim, kınayla düğünde de oraya gidicem. Kesinlikle tavsiye ederimmm... Makyajda Gülşah hanım harikalar yaratır, saçta da Ömer bey.. Gidip mutlaka görüşün derim😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi