Ankara'daki hamileler buraya:))

Açılışı ben yapayım,32.haftamdayım,şu ana kadar 7.5 kilo aldım,Dr Zekai Tahir Burak Hastanesine gidiyorum,Hayırlısı ile sağlıklı olması en büyük temennimle, erkek bebek bekliyorum.çok zor bir hamilelik dönemi geçirdim ve geçiriyorum buna şükür diyorum gene de..şimdi sıra sizde..

Merhabalar bende Ankara'da yım 27 hafta 2 günlük hamileyim etlik lokman hekim hastanesi ne gidiyorum çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum inşallah sonuna kadar böyle olur erkek bek bekliyorum il gebeliğim ..

Merhabalar bende Ankara'da yım 27 hafta 2 günlük hamileyim etlik lokman hekim hastanesi ne gidiyorum çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum inşallah sonuna kadar böyle olur erkek bek bekliyorum il gebeliğim ..

Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah canım..

selam kızlar bende ankaradayım, özel bir kliniğe gidiyordum ama sanırım bundan sonra akropol e gideceğim kontroller için doğumu zekai tahir burak ta düşünüyorum. 17+1 günlük hamileyim kız bebek bekliyoruz teyzeleri...

selam bende ankarada turgut özal ünv hastanesine gidiyorum kız bebek bekliyorum inş

merhabalar ben de sincan lokman hekime devam edicem gibi görünüyor.ilk gebeliğim.sağlıklı gebelikler,sağlıklı bebişler nasip olur inşallah.

cilekkizili06;31402448]bende lokman hekime gidiyorum canım ama arada hem devlet hemde orası memnunmusun

henüz bir kere gittim doktoru arkadaş tavsiyesiyle tercih ettim şimdilik memnunum. ben de lokman hekim ve gata ya gidiyorum.sizin devlet hastanesine gitme amacınız nedir?

benm 2. hamileleğim ilk bebeğimi Zekai Tahir'de yapmıştım genel olarak memnundum ama sezaryan ile doğum yaptım doğum sonrası karnıma çok kuvvetli bastırdılar ve herkese yaptılar bu işlemi bu sebepden dolayı korkuyorum :1: yine oraya gideceğim ama tam karar vermiş değilim cebeciyede gidebilirm bende araştırma evresindeyim..

Arkadaşlar merhaba :)

24 hafta 4 günlük hamileyim :) Allah nasip ederse kızımız olacak.. Hacettepe Üniversitesine gidiyorum kontrollerime.. Doğum konusunda kararsızım hacettepedemi yoksa özel bir hastanedemi yapsam bilemiyorum..
Hacettepe de doğum yapan var mı acaba??:1:

benm 2. hamileleğim ilk bebeğimi Zekai Tahir'de yapmıştım genel olarak memnundum ama sezaryan ile doğum yaptım doğum sonrası karnıma çok kuvvetli bastırdılar ve herkese yaptılar bu işlemi bu sebepden dolayı korkuyorum :1: yine oraya gideceğim ama tam karar vermiş değilim cebeciyede gidebilirm bende araştırma evresindeyim..

Ben de ilk doğumumu sezeryan ile Zekai Tahir de yaptım .Ama böyle bir uygulamaya maruz kalmadım.Doğumdan sonramı ve ne amaçla böyle bir şey yaptılar anlayamadım.

cilekkizili06;31402448]bende lokman hekime gidiyorum canım ama arada hem devlet hemde orası memnunmusun

henüz bir kere gittim doktoru arkadaş tavsiyesiyle tercih ettim şimdilik memnunum. ben de lokman hekim ve gata ya gidiyorum.sizin devlet hastanesine gitme amacınız nedir?

Gata da hangi dr a gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum da bir de memnun musunuz?

Simaysim;31444155]Gata da hangi dr a gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum da bir de memnun musunuz?[/QUOTE]

gata da Samet Temel'e gidiyormuşum tahlil sonucumdan baktım :) fakat özellikle tercih ettiğim bir doktor değildi muayene için gittiğimde başka seçeneğim yoktu zannedersem.siz hangi doktora muayene oluyorsunuz gata da?

Simaysim;31444155]Gata da hangi dr a gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum da bir de memnun musunuz?

gata da Samet Temel'e gidiyormuşum tahlil sonucumdan baktım :) fakat özellikle tercih ettiğim bir doktor değildi muayene için gittiğimde başka seçeneğim yoktu zannedersem.siz hangi doktora muayene oluyorsunuz gata da?[/QUOTE]

Ben poliklinige gidiyorum hangi dr varsa o bakiyor onur bey ve fahri bey var ikisinden biri oluyor genelde doğumu orada mi yapmayi düşünüyorsun ben hala kararsızim

Ben poliklinige gidiyorum hangi dr varsa o bakiyor onur bey ve fahri bey var ikisinden biri oluyor genelde doğumu orada mi yapmayi düşünüyorsun ben hala kararsızim[/QUOTE]

acaba farklı yerlere mi gidiyoruz ki anlamadım ben ne zaman gitsem aynı doktor var.poliklinik derken B1 katında değil mi muayene olduğunuz yer?açıkcası ben lokman hekimde doğumu düşünüyorum ama kısmet bakalım zaman ne göstercek

Selamin aleykum kizlarr bende yeni hamisimm
Simdilik gaziye gidiyorum ama dogumu bilmiyorum daha karar vermedim
Gaziden memnunum ozel hocaya randevu aldim ona gidecegim bakalim
Genel olarak dogum yapanlar cok memnun

Ben poliklinige gidiyorum hangi dr varsa o bakiyor onur bey ve fahri bey var ikisinden biri oluyor genelde doğumu orada mi yapmayi düşünüyorsun ben hala kararsızim

acaba farklı yerlere mi gidiyoruz ki anlamadım ben ne zaman gitsem aynı doktor var.poliklinik derken B1 katında değil mi muayene olduğunuz yer?açıkcası ben lokman hekimde doğumu düşünüyorum ama kısmet bakalım zaman ne göstercek[/QUOTE]

Ben kat olarak bilmiyorum ama kadin dogum poliklinigine gidiyorum belki sizinki randevulu bakiyorsa ondanda olabilir beni simdilik ayda bir kez cagiriyorlar ben samet beyin ismini duymustum ama o randevuyla bakıyor demislerdi

acaba farklı yerlere mi gidiyoruz ki anlamadım ben ne zaman gitsem aynı doktor var.poliklinik derken B1 katında değil mi muayene olduğunuz yer?açıkcası ben lokman hekimde doğumu düşünüyorum ama kısmet bakalım zaman ne göstercek

Ben kat olarak bilmiyorum ama kadin dogum poliklinigine gidiyorum belki sizinki randevulu bakiyorsa ondanda olabilir beni simdilik ayda bir kez cagiriyorlar ben samet beyin ismini duymustum ama o randevuyla bakıyor demislerdi[/QUOTE]

ben randevulu gitmiyorum alt kattan kayıt kabul yaptırıyorum sonra 1 kat yukarda önce nst odasında kilom ölçülüyor sonra yan tarafta ultrason odasında sıramın gelmesini bekliyorum.ben de ilk haftalarda 3 hafta falan gittim bu ayın 12 sinde gidicem muhtemlen ikili test yapılır diye düşünüyorum.siz orada mı devam etmeyi düşünüyorsunuz?bu arada siz kaçıncı haftadasınız?

Back
X