Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende Ankara'da yım 27 hafta 2 günlük hamileyim etlik lokman hekim hastanesi ne gidiyorum çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum inşallah sonuna kadar böyle olur erkek bek bekliyorum il gebeliğim ..
bende lokman hekime gidiyorum canım ama arada hem devlet hemde orası memnunmusun.merhabalar ben de sincan lokman hekime devam edicem gibi görünüyor.ilk gebeliğim.sağlıklı gebelikler,sağlıklı bebişler nasip olur inşallah.
benm 2. hamileleğim ilk bebeğimi Zekai Tahir'de yapmıştım genel olarak memnundum ama sezaryan ile doğum yaptım doğum sonrası karnıma çok kuvvetli bastırdılar ve herkese yaptılar bu işlemi bu sebepden dolayı korkuyorumyine oraya gideceğim ama tam karar vermiş değilim cebeciyede gidebilirm bende araştırma evresindeyim..
cilekkizili06;31402448]bende lokman hekime gidiyorum canım ama arada hem devlet hemde orası memnunmusun
henüz bir kere gittim doktoru arkadaş tavsiyesiyle tercih ettim şimdilik memnunum. ben de lokman hekim ve gata ya gidiyorum.sizin devlet hastanesine gitme amacınız nedir?
Simaysim;31444155]Gata da hangi dr a gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum da bir de memnun musunuz?
Ben poliklinige gidiyorum hangi dr varsa o bakiyor onur bey ve fahri bey var ikisinden biri oluyor genelde doğumu orada mi yapmayi düşünüyorsun ben hala kararsızim
acaba farklı yerlere mi gidiyoruz ki anlamadım ben ne zaman gitsem aynı doktor var.poliklinik derken B1 katında değil mi muayene olduğunuz yer?açıkcası ben lokman hekimde doğumu düşünüyorum ama kısmet bakalım zaman ne göstercek