- Konu Sahibi violetviolet
merhaba arkadaşlar..hangi hastaneye ya da doktora gitmeyi düşünüyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz hamilemısınız
ben hamile diilim ama 2 cocugum var cok kısa zaman önce sevtap handemire giitim cok memnun kaldım cok tatlı bi bayan hastane olarakda birini güven hastanesi birini 29mayıs hastanesinde yapmıştım ikiside cok güzel
merhabalar, yeni hamileyim bende. Fakat yıllardır gittiğim bir doktorum var. Ben çok memnunum. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarından Prof. Dr. Cem ATABEKOĞLU.![]()
ankara üniversitesi için nereden randevu alabiliyoruz canım..bu konuda hiç bilgim yok da..yani söylediğin bu doktora nasıl ulaşabilirim mesela?
bende hamile değilim.doğum yaptım.
başkent üniversite hastanesi
Prof.dr.esra kuşçuya gittim.doğumuma da girdi.
ben memnun kaldım.fiyatlar düştü bilginiz olsun.
canım cem atabekoğlu fakültede mi muane ediyor yoksa muayahanesi mi var.dışarda mı bakıyor.yasaklandı gerçi
mrh bende yeni üyeyim aslında 1 aya yakın oldu üye olalı ama aftifleşemedi buraya üye olurken çok istiyodum hamile olmayı şimdi hamileyim 6 haftalık diye tahmin ediyorum. Bende etlikteki zübeyde hanıma gittim ama en iyisi büyük dogum diye duydum benim evime uzak diye gidemiyorum.