Ankara'daki hamiş arkadaşlarr..bi bakarmısınız??

mrb guzel bır konu acmıssın bende ankaradayım hamıle deılm ama bebek dusunuyoruz hamıle olunca takıp edebılırım bence deneyımlı anneler yada hamıle olanlar burda onerılerde bulunsunlar memnun kaldıkları hastane ve dokturu :)sımdıden tskler

mrb guzel bır konu acmıssın bende ankaradayım hamıle deılm ama bebek dusunuyoruz hamıle olunca takıp edebılırım bence deneyımlı anneler yada hamıle olanlar burda onerılerde bulunsunlar memnun kaldıkları hastane ve dokturu :)sımdıden tskler

ben hamile diilim ama 2 cocugum var cok kısa zaman önce sevtap handemire giitim cok memnun kaldım cok tatlı bi bayan hastane olarakda birini güven hastanesi birini 29mayıs hastanesinde yapmıştım ikiside cok güzel

merhabalar, yeni hamileyim bende. Fakat yıllardır gittiğim bir doktorum var. Ben çok memnunum. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarından Prof. Dr. Cem ATABEKOĞLU.:emir_bebek:

merhabalar, yeni hamileyim bende. Fakat yıllardır gittiğim bir doktorum var. Ben çok memnunum. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarından Prof. Dr. Cem ATABEKOĞLU.:emir_bebek:

ankara üniversitesi için nereden randevu alabiliyoruz canım..bu konuda hiç bilgim yok da..yani söylediğin bu doktora nasıl ulaşabilirim mesela?

bende hamile değilim.doğum yaptım.
başkent üniversite hastanesi
Prof.dr.esra kuşçuya gittim.doğumuma da girdi.
ben memnun kaldım.fiyatlar düştü bilginiz olsun.

canım cem atabekoğlu fakültede mi muane ediyor yoksa muayahanesi mi var.dışarda mı bakıyor.yasaklandı gerçi

kimse yazmamış ben başındayım ama lokman hekim hastanesine gıttım ve memnun kaldım ıkılı tarama testı ıcın ıs yogunlugu ve ızın probleminden dolayı akşam 5 30 dan 20:00 kadar muane eden tek hastane özel bilgi hastanesi batıkentde yarın gideceğim düşüncelerimi yazarım ama doğuma 4 ay kala büyük doğuma gideceğim doğumuda orda gerceklestırmeyı dusunuyorum Yaradanım nasip edese...

ankara üniversitesi için nereden randevu alabiliyoruz canım..bu konuda hiç bilgim yok da..yani söylediğin bu doktora nasıl ulaşabilirim mesela?

merhaba mesajını yeni gördüm telefonları 595 60 00 santral burdan yardımcı olurlar sanırım. Ama doktora muayene olabilmek için doktorla yüzyüze konuşman gerekiyor. Sağlık sisteminden kaynaklanan aksaklıklardan dolayı bazen hasta kabulü biraz zor olabiliyo

bende hamile değilim.doğum yaptım.
başkent üniversite hastanesi
Prof.dr.esra kuşçuya gittim.doğumuma da girdi.
ben memnun kaldım.fiyatlar düştü bilginiz olsun.

canım cem atabekoğlu fakültede mi muane ediyor yoksa muayahanesi mi var.dışarda mı bakıyor.yasaklandı gerçi

merhaba cem bey muayenehanesini kapattı. Tıp Fakültesinde bakıyo artık. Ama doktora muayene olabilmek için doktorla yüzyüze konuşman gerekiyor. sağlık sisteminden kaynaklanan aksaklıklardan dolayı bazen hasta kabulü biraz zor olabiliyo

İş yerinden arkadaşım Cem Atabekoğlu'nun hastasıydı. Normal doğum dedi. Ama çatı muayenesi yapmamış. Ve kız o kadar zor bir doğum geçirdi ki, aylarca kuyruk sokumundaki ağrı geçmedi. zaten bebeği doğumda kaşık mı ne (vakum değil de) bir aparat yoluyla çıkarmışlar. Hatta bebeğin başına zarar vermiş, kalıcı olursa diye korktular. Yani arkadaşım için şanssız bir doğumdu.
Ben de kontrole gitmiştim kendisine, evlenmeden önce. D.kontrol hapı kullanımı için. Testler yapmıştı, ilgilenmişti.
Cem Beyin çok hatası var ve memnundu genelde insanlar, ama işte arkadaşım böyle tatsız bir şey yaşadı.
Abimin eşi de Esra Kuşçu'ya gitti, doğumunu da o yaptırdı. Çok memnun kaldılar. Ama aldığım bir bilgiye göre, yoğunluk yüzünden Başkent hastanesi bir süre gebelik takibi yapmayacakmış.

canım gebelik takibi yapmayacakmış derken nasıl anlamadım açarmısın?
benim abimin eşide gitti.şimdi iki arkadaşım gidiyor.birinin doğumunu yaptırdı.
sıra diğerinde.doğumuna ben giricem demiş ama.
ayrıca fiyatlar çok düştüğü için aşırı yoğunluk var.benim gittiğim zamanda bile çok hastası vardı
şimdi yetişemediğini duydum.şunu da demek istiyorum esra hocanın ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor.
hayatımda tanıdım en iyi kalpli doktor
o yüzden esra hocayı çok seviyorum.

mrh bende yeni üyeyim aslında 1 aya yakın oldu üye olalı ama aftifleşemedi buraya üye olurken çok istiyodum hamile olmayı şimdi hamileyim 6 haftalık diye tahmin ediyorum. Bende etlikteki zübeyde hanıma gittim ama en iyisi büyük dogum diye duydum benim evime uzak diye gidemiyorum.

mrh bende yeni üyeyim aslında 1 aya yakın oldu üye olalı ama aftifleşemedi buraya üye olurken çok istiyodum hamile olmayı şimdi hamileyim 6 haftalık diye tahmin ediyorum. Bende etlikteki zübeyde hanıma gittim ama en iyisi büyük dogum diye duydum benim evime uzak diye gidemiyorum.

ya canım ben de işte 7.haftamdayım henüz..ama karar veremedim halen..iyi bi yer iyi bi doktor istiyorum...düşüncelerimizi paylaşırız burda..ben özel keçiören hastanesine gittim..bi bayan doktora..doktorum iyi aslında..ama hastane iyi değil...gazi üni. hastamesine fln mı gitsem diyorum..gidebilirsem tabi..

allahım öncelikle hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımızı almayı nasip etsin arkadaşlar
bende 10 haftalık hamileliyim benim doktorum istanbuldaydı ama şuan gidip gelmem imkansız diye ankarada bir hastane ve doktor araştırıyorum
8 haftalık iken zekai tahir burak hastanesine başladım çünkü tam donanımlı bir kadın doğum hastanesi olduğunu düşünüyorum 2hafta sonra kontrolüm ve ikili testimiz var orada yaptırcam
hastane bana da çok uzak bir yerde ama gidip gelicez artık yapıvak başka bir şeyimiz yok
ayrıca eşimde bebeği ultrasonda görmek istediğinden bu hafta sonuda akrapol hastanesine randevu aldım yeni gideceğim bir hastane gittikten sonra hastane ile ilgili notlarımı paylaşırım...

Back
X