Ankaradaki ikiz anne adayları hangi hast.

durudenizderya

SEN HER ŞEYE KADİRSİN
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
1.254
44
68
43
Ankara
merhabalar Ankarada doğum için hangi hast.düşünüyorsunuz ,biliyorsunuz ikiz doğumda mutlaka hast.yeni doğan servisi olması gerekliymiş. ben rıdvan ege hast.doğum düşünmüştüm çok güzel ve temiz bir hast.fakat yeni doğan servisi yok bebekleri başka hast.sevk ediyorlarmış ....devlet hast. deseniz oralarda enfeksiyon kapma oranı çok yüksekmiş ,üniv .hast.nelerini önerdiler gidip görmek gerek oralarda çok kalabalık tabiki ....hrs var ,başkent var,akay var acaba bunların yeni doğan ünitesi varmı ....Allah hayırlı bir yer nasip etsin inş.vakti zamanında kazasız sağlıklı sıhhatli kavuşalım inş.
önerisi olan varsa yazsın lütfen .

Benim de ikiz ve tüp bebek. Tedavimi HRS de oldum çok memnundum ama biraz pahalı bir yer, doğuma gücümüz yetmiyor orda ama eğer imkanınız varsa tavsiye ederim. Ben ünv. hastanelerinden birini düşünüyrum. Gazi ya da Ankara, bakalım karar verince tekrar yazarım.

Ben gazi üniv. Doğum yaptım, yoğun bakım gerçekten önemli, vaktinde doğum yapsanız bile, doğum anında ne olacağı belli olmaz, yoğun bakıma öncelik verin, gazi üniv. Çok temiz, herşeyede çok dikkat ediyolar, tavsiye ederim

Merhaba Goncela,
aynı durumdayız seninle benimde tüp bebek ve ikiz:) HRS olduğunuz görünce sormak istedim, öğrenebildin mi doğum fiyatlarını ben baya araştırdım internetten ama sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Çok güzel bi hastane orası gerçekten

Merhaba,
Doğum fiyatı tekil gebelikler için 4000 tl (sezeryan). İkiz doğum fiyatını sormadım, daha fazladır muhtemelen. Tabi bir de küvöze girme ihtimalleri var. O zaman fatura daha da kabarır. Ben Bu hafta başı Gazi'ye gittim. 12 haftadan büyük gebelikleri kabul etmiyorlarmış. Öyle olunca Zekai Tahire gittik kontrole, doktorları çok iyi ama çok kalabalık bir hastane. Prenatoloji bölümü başkanı Nuri Danışman var. Riskli bir durumda hemen o müdahale ediyor. Büyük ihtimalle orada olacak benim doğum, ama dediğim gibi imkanım olsa HRS'de tereddüt etmezdim çünkü Tarık Hocaya çok güveniyorum.

Ben tedavimi Gürgan Klinikte oldum, hala daha orda devam ediyorum gebelik takibine. Doktorumdan çok memnunun o yaptıracak doğumu da o günleri görebilirsek. Anlaşmalı olduğu birkaç hastane varmış kliniğin biri de HRS. Ama dediğin gibiyse baya pahalıymış
off ne zormuş bu işler

Gürgan da Dr un kim? Bende orda tedavi oldumda tövbe ettim takibeburaya gelmeyeceğim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…