Tüp Bebek Merkezleri ankaradaki tüp bebek merkezleri bakarmısınız

hayalimm6006

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
62
62
3
31
mrb arkadaşlar bugün negatif sonuç aldım malesef ankarada yeniyim ve tüp bebek merkezleri hangisi iyi birde malesef en çok yıprandığımız maneviden sonra maddi fiyatları ne bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazın

mrb arkadaşlar bugün negatif sonuç aldım malesef ankarada yeniyim ve tüp bebek merkezleri hangisi iyi birde malesef en çok yıprandığımız maneviden sonra maddi fiyatları ne bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazın
Canım ben Gürgan Klinik te yaptırdım daha önce başka yerlerde negatifim. Gürgan klinik te ilk tedavim de pozitifi gördüm. İlkini yine Ankara da Anatolia da yaptırdım. 10 bin gitti ilkinde yol otel ilaç tedavi hepsi ama ekstra hiçbir şey yapılmadı standart tüp bebek. Gürgan da ekstra işlemler gördük merkeze 11 12 bin vermişizdir. Yol ilaç derken 15 bini geçti. Rabbim hakkında hayırlı olana yönetsin seni.

Canım ben Gürgan Klinik te yaptırdım daha önce başka yerlerde negatifim. Gürgan klinik te ilk tedavim de pozitifi gördüm. İlkini yine Ankara da Anatolia da yaptırdım. 10 bin gitti ilkinde yol otel ilaç tedavi hepsi ama ekstra hiçbir şey yapılmadı standart tüp bebek. Gürgan da ekstra işlemler gördük merkeze 11 12 bin vermişizdir. Yol ilaç derken 15 bini geçti. Rabbim hakkında hayırlı olana yönetsin seni.
ilkinde olmadımı cnm anotolia dedipin klinikte

ilkinde olmadımı cnm anotolia dedipin klinikte
Yok canım negatif. İkinci tedavimi Konya da yaptım o da negatif. Üçüncü de tuttu. Anatolia için kötü diyemem canım ama ilk tedavisi olup benim gibi yaşı 30 altı olup. Kadında bir şey yoksa üstüne düimediler. 29 yaşında bir yıllık evliyken gittim. Rezerve falan harika bir şey yok. Yaptılar öylesine ikinci defa gitsem ciddiye alırlardı ve sonuç pozitif belki olurdu da o rahatlık beni sinir etti. Yoksa merkez temiz hoca disiplinli çalışanlar mum gibi.

2016 Eylül ve Aralık ayında anatolia tüp bebek merkezinde tedavi oldum.2.tedavimde ogluma hamile kaldım şimdi 27 aylık:) güncel fiyat hakkinda bilgim yok

anladım c
Yok canım negatif. İkinci tedavimi Konya da yaptım o da negatif. Üçüncü de tuttu. Anatolia için kötü diyemem canım ama ilk tedavisi olup benim gibi yaşı 30 altı olup. Kadında bir şey yoksa üstüne düimediler. 29 yaşında bir yıllık evliyken gittim. Rezerve falan harika bir şey yok. Yaptılar öylesine ikinci defa gitsem ciddiye alırlardı ve sonuç pozitif belki olurdu da o rahatlık beni sinir etti. Yoksa merkez temiz hoca disiplinli çalışanlar mum gibi.
anladım cnm teşekkür ederim cvbın için

Bence kliniklerin neredeyse hepsi aynı bş kere deniyolar nedense

Bence kliniklerin neredeyse hepsi aynı bş kere deniyolar nedense
Aslında ilk tedavi de pozitif aldıran araştırılmalı. Benim sorunum netti gürgan kliniğe gittiğim de yapılacak birçok şey tatlil tamamdı ilk negatif ten sonra yapmıştık. Bütün tahlilleri dikkate alıp yapmaları gerekeni yaptılar ilkinde pozitif gördüm. Sıfır bilgi ile gittiğin de önemli olan pozitif olsun.

Canim google den neredeyse ankaradaki bütün tüp bebek merkezlerini aradim. Sanki anlasmali gibiler aralarinda en fazla 500tl var.
Cogunlugu
8500_8750 tup bebek
1500_1900 embriyo dondurma
400 _500 arasi ilk muayene ücreti aliyorlar
Ilac vs. 15.000buluyor nereye gidersen

Ben bahceci ile gürgan klinik atasinda kaldim
Kendi doktorum ve burdaki bazi arkadaslar gurfan klinigi önerdi. Sanirim orayi denicem mayis ayinda.

Merhaba canım. Ben Kayseri Acıbademde bir negatif denemeden sonra Ankara Bahçeciye gittim. Orada ilk denemede pozitif sonuç aldık çok şükür. Baştan sona çok memnun kaldım. Ayrıca raporlu olduğum için de indirimli tedavi gördüm. Tüp bebek 6300, rahim dinlendirme 1250 ve ilaçlar 1000-1500 civarı oldu. Normalde tüp bebek 8500, ilaçlar 3-4 bin tl. Rapor için iki aşılama şartı oluyor. Ben Erciyes Üniversitesinden aldım. 3 aşılama 1 tüp bebek başarısızlığı vardı daha önce. Hiç zorluk çıkarmadılar. Birkaç rutin işlemden sonra hemen verdiler.

Merhaba Samsunda bir profesöre tedavi oldum tedavi sonrası Ankara Genart tüp bebek merkezine yönlendirildim ve orada tüp bebek yaptırdım. Çalışanlar inanılmaz ilgili ve transferi gerçekleştiren doktorum Aysun Baltacı mükemmel bir insan. Dualarla transferi gerçekleştirdi ve çok şükür hamileyim suan 8aylık 🥰 inşallah kısa sürede size de nasip eder fiyat olarak Mayıs 2019da 7.5 ödedik hastaneye ilaçlar falan 10bine yakın tuttu Centriumpark çok tuzlu transferi yapan doktor ünlü olduğu için galiba ama inanın parayı çok verince kesin tutacak diye birşey yok ne yazıkki o kadar para vermeye gerek yok bence

Ben centrumda kavustum melegime canim 5. Denemeden sonra.3 tanesi orada olmustu...
Her şeyleri mükemmeldi cnm biraz tuzlu biliyorsun Recai pabuccu ünlü bir doktor 35bin ₺ tuttu cnm
Neden o kadar cok tuttu.transfer yapmadan dondurdularmi.yeniden gidecektim rakami görünce gözüm korktu. 2016 da tedavi olmustum.ilac haric 6 7 bin arasindaydi yanlis hatirlamiyorsam.

Back
X