Ankaradan olanlar!?

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Kızlar ya Ankara'da olup da özelde istenilen tetkikleri devlette yaptıran var mı? Hangi hastaneye gitsem isteyen doktor yapsın diyorlar ama çok pahalı 17 tahlil 500 e geliyor. Devlette yaptıran var mı aranızda ?

Ben devlete gidiyorum Can'ım. Nerde oturuyorsun

Devlette nereye gidiyorsun canımm?
İki devlet hastanesine gidiyorum . Biri 2 yıl önce özel hastane idi 29 mayıs hastanesi. Orda Bi Dr vardı ona özeldeyken gidiyordum şimdi istediğim saate randevu alıp sigortamla gidebiliyorum . Diğerinde Zekai tahir orda Doğum düşünüyorum . İki hastaneden de memnunum

Zekaiye geçen kanamam oldu gittim iyi ilgilendiler bende memnun kaldım ama haftamı yanlış hesaplamışlar. Dışkapı'daki bugün gittiğim doktorum yanlış hesap yanıltır seni de bizleri de dedi acillik bir durum olmadıkça gitmeyi düşünmüyorum ama memnun kalmana sevindim demek ki iyi doktor her yerde iyi

İşlerinde uzman olmuşlar . Benim bebeğimin ölçümlerini orası net yaptı. Tıp fakültesinin göremediği keseyi bebeği kalp atışını Zekai tahir gördü cihazları çok iyi

İşlerinde uzman olmuşlar . Benim bebeğimin ölçümlerini orası net yaptı. Tıp fakültesinin göremediği keseyi bebeği kalp atışını Zekai tahir gördü cihazları çok iyi
Doğum için çok kalabalık bir hastane nasıl güveniyorsun :) ben cesaret edemezdim

Doğum için çok kalabalık bir hastane nasıl güveniyorsun :) ben cesaret edemezdim
Kalabalık ama kapasitesi en geniş hastane. Kızımı orda doğurdum. Hem çok iyi ilgilendiler bebeğimle doğumumla hemde özel odada kaldım. Kalabalıktan yana Bi derdim olmadı. Tek kişilik bir sürü Doğumhanesi var kendi hastalarına yenidoğan ünitesi var Ankara'nın en büyüğü ve işin ehli perinatologları var.

Bende orada doğmuşum annem de orayı öneriyor hastane kapasitesi olarak diğer hastaneler bile bir sorunla karşılaşınca oraya sevk ediyor haklısın da gelen hastaların seviyesi ve doktorların artık bıkmış olması beni çok uzaklaştırdı. Lokman hekime gidiyorum bende. Ama acil bir kanama filan olduğunda Zekai hem bana yakın hem acili çok kalabalık olmuypr sakin

Ben kızımda hep özele gittim ta ki 30. Haftada sancılanmaya enfeksiyona ve lekelenmeye kadar. Erken doğum riskim fazlaydı özel hastanede bana sezeryan önerdiler. Bir günlük küvez ücreti 300 lira. En az bir ay kalır dediler. Anne o bir ay bebeğiyle hastanede kalırsa annede her gün için 300 lira öder dediler. Son çare bi Dr Zekai tahirse git dedi. Sancımı durdurmak için üç perinatolog toplandı benim için ve sancımı ilaç tedavisiyle durdurdular enfeksiyonum tedavi edildi bu süreçte hastanede yattım. Eğer özelde oşsaydım bebeğim 31. Haftada doğacaktı sezeryanla. Ve ben kızımı 38+5 te doğurdum şükür. Özele karşı Bi gram güvenim yok artık

Lokman hekimin yenidoğan ünitesi yok sanırım. Kızımın zamanında yoktu. Hala öyle mi?

Hala yo kişiye biliyorum sadece bir randevum oldu sormadım daha da erken diye ama sevkle gidiyor.
Anladım Can'ım. İnşlh kimse erken Doğum falan yaşamasın. İlk şevke gelince diğer hastaneler geri çeviriyor. Büyük özeller kabul ediyor. Bende o sebeple devlette Doğum yaptım. Kızımda yaşadıklarımdan biraz korkum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…