Ankaradayım, dr ve hastane yardımı lütfen acil..

bardakkulpu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
845
442
323
Kahramanmaraş
12 haftalık hamileyim arkdşlar Sincan Lokman Hekim e gdyorum 2 aydır, benm ilk hamileliğim bu yzden iyi dr nasıldır , hastane durumu nedir neler eksiktir neler olması gerekir blmyorum.. gerçkten doktor tavsiyesine ihtiyacım var , hastanede önemli tabi ki.. çok korkuyoryum bu süreçte, hastane fobisi olan briyim halyle sezeryan olmak istiyorum sancılarla hastaneye gidecek cesaretm hiç yok.. gerçekten Ankarada doğum yapmış bayanlar memnun kaldğınız kalmadğınız her yönyle doktornuzu ve hastanenzi anlatır msınız..

Ahmet bostancı çokk iyidir. ilk doğumumuda o yaptırdı epidural sezeryan. ertesi gün ayaga kalktım ve sezeryandan hiç şikayetçi değilim sonrası hiç zor geçmedi. birkaç hastaneyle anlaşmalı sana hangisi uygunsa onda yapıyor. ben ilkini çağ hastanesinde yapmıştım şimdi medicana da yapacağım sanırım...

tşk ederm şmdlik kmse yanıt vermemiş bi çok foruma da baktım aslnda ama doktor ismi lazım bayan olan.. Fatih ünv. hastanesi Aylin hanıma gidicem yarın, doktoru çok iyi duydum da hastane nasıldır, fiyatları nelerdir, bilen varsa yardımcı olablr mi..

Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....

Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum........

bende doğum yapacağım sincan nafiz körezde 12.cadde benim doktorum gül jelin gündoğdu şimdilik memnunum.Ama bir doktor daha var necati diye hastalar ondan çok memnun diye duyuyorum başka doktorların hastalarıda o doktora gitmek istiyor tabi devlet hastanesi özel hastane yapıcam diyorsan doğumu o konuda bilgi veremeyeceğim şimdiden sağlıkla bebeğini kucağına al.

iyilikmelegi fatmaer sizlere çok tşk ederim gerçkten çok ihtiyaç duyuyorum bu tavsyelere, dr işi zor işmiş ya kmseye güvenlmiyo.. boceg81 biliyo msun ben o dr a gttim en başta kan testlermin takbi için ama o 3. gidişimde daha b-hcg 800 lerde filandı bana dış gebelik olabileceğini vajinal muayene yapmak istediğini söyledi direk odaya gdip çamaşır çıkartıyosun onu beklerken başkaları da giriyor odaya filan bana göre olmayan şeyler bunlar bunu ona söylediğimde vajnal muayeneyi kabul etmediğime dair oraya notlar yazdı filan kan testi de istemedi o gün 2 gün soraya randevu verdi ben de bi daa hiç uğramadm oraya.. gece gece dış gebelik endişesyle neler çektiğimi ben blirim insanın moralni alt üst ediyolar zaten hassas oluyoruz.. lokman hekime gidip test yaptrmıştım ve sonuç ztn dış gebelik olmadğnı açığa çıkardı çok şükür bebişim gayet sağlıklı.. yani vajinal muayene tehlikeli bile olablrdi o durumda çnkü birinci bebeğimi düşürdüm..

Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim. Ben de doktor arayışındayım. Lina'ya Şükran Çakmak'a gitmeyi düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.

bende dr ararken gene bu forumda yazılanlara bakmıştım, sincan koru hast. de seda hnm , birde murat bey varmış onları çok tavsiye etmişler. ben başkent ünv. de yaptım filiz hnm da memnundum ama şimdi yoğunluk nedeniyle gebe bakmıyorlarmış oyüzden tekrar dr arayışındayım

Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim. Ben de doktor arayışındayım. Lina'ya Şükran Çakmak'a gitmeyi düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.

linayı kesinlikle tavsiye ederim
imkanınız el veriyorsa dogumunuzuda orda yapın derim
çok ilgililer
ben güzin hanımın hastasıyım
şükran hanımda çok tatlı güzin hanımla aynı kattalar odaları karşılıklı sürekli görüyorum
hastalarını çok iyi tanıyorlar
1 senedir gitmemiştim
hemen tanıdı sagolsun güzin hanım
sormadan aklımdaki soruların cevabını bile verdi
şükran hanımda sıkıntı yaşamazsınız
yaşarsanızda şükran hanımın hasta sayısı fazla biraz beklersiniz ama deger

arkadaşlar öncelikle yeni doğum yapan biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim bende hamilelik sürecinde o kadar terddütte kaldım ki. önce bilgi hastanesine sonra devlet hastanesine sonra zekai tahir burak sonra sincan lokman hekime gittim ve son kararım ztb idi. ancak doğum nişanım gelipte ztb'a gidince normal doğum korkularım arttı. aslında hep normal doğum olsun istiyordum.açılmam olmadığı için ztb den gidebilirsin sancın artarsa gel dediler.ertesi gün gece 11 de suyum gelince ztb ye gitmek yerine lokman hekime gittim daha iyi olacağını düşünerek ama çooook yanılmışım. neyse çok uzattım galiba. benim doğum deneyimim çok kötü oldu.yaşadığım kötü süreçten sonra etlik zübeyde hanıma gittim ve keşke ilk buraya gelseymişim dedim. doktorların hemşirelerin tavrı çok iyi. eğer bebeğini ultrasonda uzun uzun görmek istiyorsan özel hastaneye gitmek gerekiyo ama doğum için bence devlet hastaneleri.bu orta halli paragöz özel hastanelerden uzak durun kesinlikle.

sana katılıyorum paragöz özel hastanelerden uzak durmak lazım.. benim de oturduğum ilçedeki devlet hastanesindeki doktorlar ve hemşireler çok iyi hatta doktor okdr ilgili ki benim bir muayenem 15 dk dan aşağı sürmüyor herşeyine bakıyor her gidişimde çok ilgileniyor özel gibi..ama tek eksik yanı yenidoğan ünitesi yok olumsuz bir durumda anne ilçedeki hastanede kalıyor, bebeği ile sevk ediyorlar ve iyileşince ilçeye yolluyorlar tek kafamı karıştıran durum bu...çok kararsızım ne yapacağım bilmiyorum

bence hiç kötü düşünme madem doktorlar hemşireler iyi çok ta düşünme gerisini.inşallah yenidoğan ünitesine ihtiyaç duymadan bebeğini de alıp evine dönersin.Bende hastane araştırırken bu faktörü göz önünde bulunduruyordum ama bir türlü hastanede karar kılamadım en kötü karar bile karaasızlıktan iyidir. son ana kalmadan düşün ve karar ver bence

on numara bir doktordur ilgili ve kibardır ben kızımı onda doğurdum diyarbakırdan geldim sırf onun için o kadar yani...nerdeyse 4 yıldır onun kontrolüne gidiyorum ...şimdi kastamonudayım ta burdan oraya gidiyorum onun için ben çok seviyorumm ve memnunum ...söyleyim istedim hamilelikte güvenmek çok önemli birşey ben ona güvendim...öneririm ama beğenide kişiden kişiye değişebilir ben memnun kalırım siz kalmazssınız o ayrı

kolay gelsin...hayırlı doğumlar olsun inşşş

ha bide normal doğum odaları dar ve 3 kişilik sezeryan odası geniş 2 kişilik ben temiz buldum odaları sezeryan olmuştum oda da klozet vardı... hemşirelerde gayet ilgiliydi özele 850 vereceğime orda doğururum dedim iyikide öle yapmışım paramda cebimde kaldı...içimde rahat etti

doğum odamıda süsledim ecaysihirlieller aratıp bakabilirsin...

lokman hekime gelince 850 tl istediler çocuk küveze girerse hergün için 90 tl dediler birde ultrasonları devlet hastanesindekiyle aynı ben diyarbakırda memoriale muayene oluyordum 4 boyutlu idi mayısta sincana geldim annemin yanına çok kararsızdım lokman hekime gittim ultrasona girdim doktor diyoki işte bebeğin yüzü ...yüz diye bişey belli bile değil bu kaç boyutlu dedim burda sadece yuvarlak bir kafa var ne burun ne göz 2boyutlu dediii....hayret içinde kaldım yani devletteki ile aynı....uzun uzun bakmaya gelince sadece 5 cümle fazla söylediler okadar yani,,,

neyse fikirlerim bunlar umarım faydalı oluurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…