- Konu Sahibi bardakkulpu
-
12 haftalık hamileyim arkdşlar Sincan Lokman Hekim e gdyorum 2 aydır, benm ilk hamileliğim bu yzden iyi dr nasıldır , hastane durumu nedir neler eksiktir neler olması gerekir blmyorum.. gerçkten doktor tavsiyesine ihtiyacım var , hastanede önemli tabi ki.. çok korkuyoryum bu süreçte, hastane fobisi olan briyim halyle sezeryan olmak istiyorum sancılarla hastaneye gidecek cesaretm hiç yok.. gerçekten Ankarada doğum yapmış bayanlar memnun kaldğınız kalmadğınız her yönyle doktornuzu ve hastanenzi anlatır msınız..
Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim. Ben de doktor arayışındayım. Lina'ya Şükran Çakmak'a gitmeyi düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar öncelikle yeni doğum yapan biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim bende hamilelik sürecinde o kadar terddütte kaldım ki. önce bilgi hastanesine sonra devlet hastanesine sonra zekai tahir burak sonra sincan lokman hekime gittim ve son kararım ztb idi. ancak doğum nişanım gelipte ztb'a gidince normal doğum korkularım arttı. aslında hep normal doğum olsun istiyordum.açılmam olmadığı için ztb den gidebilirsin sancın artarsa gel dediler.ertesi gün gece 11 de suyum gelince ztb ye gitmek yerine lokman hekime gittim daha iyi olacağını düşünerek ama çooook yanılmışım. neyse çok uzattım galiba. benim doğum deneyimim çok kötü oldu.yaşadığım kötü süreçten sonra etlik zübeyde hanıma gittim ve keşke ilk buraya gelseymişim dedim. doktorların hemşirelerin tavrı çok iyi. eğer bebeğini ultrasonda uzun uzun görmek istiyorsan özel hastaneye gitmek gerekiyo ama doğum için bence devlet hastaneleri.bu orta halli paragöz özel hastanelerden uzak durun kesinlikle.
sana katılıyorum paragöz özel hastanelerden uzak durmak lazım.. benim de oturduğum ilçedeki devlet hastanesindeki doktorlar ve hemşireler çok iyi hatta doktor okdr ilgili ki benim bir muayenem 15 dk dan aşağı sürmüyor herşeyine bakıyor her gidişimde çok ilgileniyor özel gibi..ama tek eksik yanı yenidoğan ünitesi yokolumsuz bir durumda anne ilçedeki hastanede kalıyor, bebeği ile sevk ediyorlar ve iyileşince ilçeye yolluyorlar tek kafamı karıştıran durum bu...çok kararsızım ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?