Ankaral hamileler buraya

Bende varım bende...17+3 ikiz bebişler bekliyorum etlik zübeyde hanıma gidiyorum memenunum hastaneden ...Herkese hayırlı doğumlar diliyorum görüşelim burdan ...

merhaba ankaralı hamişler bende 12+6 oldum büyüyoruz bizde artık. ben akrapol hastanesi dr. bülent alp aydına gidiyorum ve çokda memnunum kendisinden.

canım Akropol balgatta bildiğim kadarıyla
sütlü gayfe canım bende gazi düşündüm fakat özel hastane kadar hatta daha fazla para gidecek
bilmiyorumki bende kararsızım

Bende Ankara da hamileyim şu anda 16 haftalık. Çağ hastanesinde Sevgi hanım a gidiyorum ve 2. görüşmemiz çok memnun kaldım ama başka giden yok herhalde bulamadım çünkü.

Bende Ankara da hamileyim şu anda 16 haftalık. Çağ hastanesinde Sevgi hanım a gidiyorum ve 2. görüşmemiz çok memnun kaldım ama başka giden yok herhalde bulamadım çünkü.

canım kalabalıkmı o hastane
randevu almak falan baya zor bildiğim kadarıyla sevgi hanımdan

canım Akropol balgatta bildiğim kadarıyla
sütlü gayfe canım bende gazi düşündüm fakat özel hastane kadar hatta daha fazla para gidecek
bilmiyorumki bende kararsızım

oo uzakmış baya.doğru cnm ünüversite hastaneleride özelle aynı hatta daha bile fazla.bi prof 200 tl ücreti.prof gitmezsen de pretisten yada öğrenciler bakıyor.onlarda daha yeni yeni bişiler öğrenme çabasında.en iyisimi zekai tahire gidecem sanırım.

kızlar selam bende ankaralı hamılelerdenım:)12+5 ız bugun ıtıbarıyle.ben özel kecıoren hastanesıne gıdıyorum can bey dr um.ve cok memnunum.cok seker bı adam guleryuzlu ılgılı.

"smhsmh" evet canım biraz çok 1.5 saat kadar bazen bekliyoruz. ama bir kere randevu aldın mı diğerlerini zaten Sevgi hanım ayarlıyor. ben görüşmeden önce çok kızmıştım ama sonra beklemeye değer diye düşündüm :)

Merhaba bende Ankara'dayım. Gazi tıpta Doç.Dr. Aydan Biri'ye gidiyorum, aynı zamanda 29 Mayıs TDV Hastanesinde Dr. Hülya Kula'ya da devam ediyorum. Doktorların ikisinden de memnunum, Aydan hanım çok kalabalık oluyor en az birbuçuk saat sarkıyor randevu, ama ilgileniyor. Hülya hanımda çok ilgili ancak ben doğum için daha güvenli olduğunu düşündüğümden Gazi diyorum. Rabbim bebeklerimize sağlıkla kauşmayı nasip etsin inşallah.

selam kızlar bende nuri danışman a gidiyorum. onu tercih etmemdeki en büyük sebeplerden biri doğumuma girecek olmasıydı. ancak geçenlerde yaptığım bir görüşme sonucunda normal doğum olursa giremeyeceğini ancak peşin peşin sezeryanı gerektirecek bir durum olursa girebileceğini söyledi. hastahanede olsanız bile bi normal doğuma giremezsiniz diye sorduğumda orada o kadar hasta varken birtek sizinle ilgilenemem ancak arkadaşlarım zaten sizinle yeteri kadar ilgilenecektir dedi. oldukça güzel ve etik bir doktor davranışı ancak zekai tahir buraktaki diğer doktorların birçoğu kendi hastasının doğmuna giriyor, suni sancı veriyorlar normal doğum bile olsa ayarlıyorlar. bunu bu şekilde yapan birçok arkadaşım var. Tek tesellim zekai tarirdeki birçok doktor iyi ve günde onlarca bebek doğuyor.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. doğumu öncelikle biz yapacağız gerisi teferruat diyerek kendimi teselli ediyorum.

Back
X