neden kimsse yazmıyor bu topiğeeeeeeeeeeeeeeee
ben bebeğimin battaniyelerini tulumlarını patikli piama alt açma küvet vs malzemelerini ulus çıkrıkçılardan aldım, yokuşun en sonuna kadar tırmaıyorsunuz, yokuş bitince bebek mağazaları başlıyor, bebettonun mallarını aldım ve misa acity toker bebede 32 lira olan bebetto alt açmayı oradan 20ye aldım vs.
iç dış zıbın almadım, ama anafartalar çarşısında zıp zıp bebe de inanılmaz yumuşak çok kaliteli penyeden içdış zıbın seti satılıyor, vaktim olmadığı için dönüp alamadım, ilk fırsatta ulusa gidip o zıbınlardan 3tkm almayı düşünüyorum.
dün acity özelcana baktık, kraft 504 park yatak baktık. bayram dönüşü allıcaz, arabaya da karar veremedik henüz. travel sistemler hoşumuza gitit ama çok pahalılar, kararsızız.
evet ankaralı annişler sizlerin alışverişler ne alemde?
Merhaba, ben de yavaş yavaş araştırmalara başladım. Ankara konusunda pek fikrim yok sizlerden öğreniyorum. Kraft park yatağı beşik yerine alıyorsunuz değil mi? Yani odasına geçene kadar bu yatakta yatıyor.
Çevremde küçük çocuğu olanlardan bilgi alıyorum bir yandan da. Bebek arabası chico trioyu kullananlar çok memnun.
Ankara'da Kızılayda falan bebek ürünleri satılan bir pasaj... vs yok mu?