Ankaralı Ekim Anneleri

jade_06

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
878
396
648
izmirli istanbullu ekim annelerini kıskandım bende açim dedim

hadi klımm sizlede tanışalım kıslarrr nerde ne zamn :uhm:

bu aralar çok huysuz kelebekim hiç cesaret edemiyorum walla..nezaman çıksam burnumdan geliyo..siz buluşun bidaakine sıpam uslanırda geliriz iişallah

bu aralar çok huysuz kelebekim hiç cesaret edemiyorum walla..nezaman çıksam burnumdan geliyo..siz buluşun bidaakine sıpam uslanırda geliriz iişallah

al bendende o kadar....kuzim geldi geçen gün dışarı çıkalım dedik arabayla gidip gelene kadar ağlıodu..birde yine diş çıkarma modunda offff:çok üzgünüm:.

demek ki ankarali minnoslarin daha vakti var bulusmak icinaklinialirimsmile
ben de hic cesaret edemiorum babasi olmadan cikmaya.ortaligi yikio :sinifsinif:

Arkadaşlar buluşursanız ben varım....
bakalım liste oluşacakmı

Ankaralı bebeklerin hepsi mi aynı yaaa...
Bizimkide çok huysuz. Genelde hazırlayıp öyle uyutuyorum, uyanır uyanmaz evden çıkıyoruz, 1 saat vaktimiz oluyo gezmeye, yol dahil. Dışarda da uyumuyo sıpa, ne zamana kadar böyle olacak yaa bunlar.... :umursamaz:

gulican 1 yaş sonrası cok rahat geciyor.daha dogrusu yürümeye başladıktan sonra dışarı cıkmak cok zevkli oluyor
şuan bebeleriniz küçük dışarı cıkınca işkence olur sizin için.en azından bana öle oluyordu.
bende ankaralıyım buluşursanızz resimlerinize bakarım artık:)

Sağol canım opuyorumnanaktan inşallah bizimkilerde öyle olurrr.. Bu sorunun yanıtını gerçekten merak ediyordum, artık hayatımız hep bööle olacak diye düşünmeye başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…