Ankaralı hamileler hangi doktora gidiyorsunuz?

gunaydın, canım ya ben de bulent beye gıtmeyı dusunuyorum ama bıraz bılgı verır mısın? hastanede yenı dogan unıtesı var mı, doktordan memnun musun?:uhm:

akrapol hastanesine gittim baktım bende doktor ararken cok küçük ama çok temiz bakımlı bi hastaneydi

hastane yeni ve temz bi hastane kızlar gecende ben gittim baktım balgatta kukla kebap varya onun arkasında...
bende güven hastanesi taner beye gidiyorum ankaranın en iyi yeni dogan ünitesi hacettepe ve güvendeymiş bu yıllardır böleymiş öle diyolar zemuszemus

akropol hastanesine gidiyordum (bülent alp aydın). doğumumu da orda yaptım aralık ayında. tek kelimeyle mükemmeldi. :)
hala gidiyorum oğlumun rutin kontrolleri için bu sefer çocuk bölümüne :)

akropol hastanesine gidiyordum (bülent alp aydın). doğumumu da orda yaptım aralık ayında. tek kelimeyle mükemmeldi. :)

sezeryan mı oldun normal mi?bülent beyde doğum yapanların hepsi sezeryan yaptıklarını yazmışlar.tesadüf mü bilmiyorum ama.sezeryana yönlendirme gibi bi durumları var mı?

ay canım ya ne gusel kurtulmussun, analı babalı buyusun bebegın. hastanenın yenı dogan unıtesı var mı acaba sen bılıyor musun? ben de bugun gıdecegım bulent beye, ıns memnun kalırım. baska anlatacagın bırsey var mı acaba hastane ve doktor hakkında?

arkadaşlar bende bülent alp aydına gitmeyi düşünüyorum gidenler ltfen detaylı bilgi verin ne olur kafam çok karışık bülent beyi çok övüyolar çok şefkatle yaklaşıyo falan diye doğrumu acaba

ay canım ya ne gusel kurtulmussun, analı babalı buyusun bebegın. hastanenın yenı dogan unıtesı var mı acaba sen bılıyor musun? ben de bugun gıdecegım bulent beye, ıns memnun kalırım. baska anlatacagın bırsey var mı acaba hastane ve doktor hakkında?

cnm ya gidince durumu yazarmısın bende aradım randevuyu 5 temmuza verdiler çok yoğunmuş mrkla bekliycem paylaşmanı

gunaydın, canım ya ben de bulent beye gıtmeyı dusunuyorum ama bıraz bılgı verır mısın? hastanede yenı dogan unıtesı var mı, doktordan memnun musun?:uhm:

canım geç gördüm kusura bakma dr. dan çok memnunum zaten başka bir dr.a gidiyordum onu begenmedigim için bülent beye gitmeye başladım hastanede çok temiz ve bakımlı dr. çok ilgili ne sorarsan yanıtını alabiliyorsun hiç baştan savma yapmıyor diger dr.um öyledi hastanenin sitesini bir ziyaret istersen herşeyi ayrıntılı gösteriyor bende öyle gitmeye karar vermiştim.

Selamlar,
Ben 20. haftadayım ve Başkent Hastanesinden Esra Kuşçu'ya gidiyorum. Memnunum, sadece biraz kalabalık oluyor ve 10 dk falan bekliyoruz. Ama takibi ve ilgisi gayet güzel.

akropol bülent beye gitmeye karar verdim ama çok yoğunlar 5 temmuza verdiler randevuyu hayırlısı artık

Tolga Ecemiş,tek geçerim..
hamileliğim de doğumum da sayesinde süperdi..
doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır..
akay hastanesinin doktoru..

akropol bülent bey kesinlikle süper bir doktor. insan içi rahat bir şekilde çıkıyor muayeneden. ekibide çok düzgün kesinlikle tavsiye ederim. sezeryan konusuna gelince son kontrolümüzde bülent bey 4 doğum yaptırmıştı 2si gece 2 si sabah gece olanlar normal doğum diğer ikiside sezeryan. yani herkes sezeryan oluyor diye birşey yok. doğumumuda bülent beyle yapıcam hayırlısıyla :))

sezeryan mı oldun normal mi?bülent beyde doğum yapanların hepsi sezeryan yaptıklarını yazmışlar.tesadüf mü bilmiyorum ama.sezeryana yönlendirme gibi bi durumları var mı?

hayır sezeryana yönlendirme gibi bir şey yok. çok normal doğum da yaptırıyor. biz de hep normal doğum diye konuşuyorduk ama sezeryan oldu bazı sebeplerden dolayı. şimdiden hayırlı doğumlar. :)

Back
X