Ankaralı Hanımlar Tavsiye İstiyorum

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kızlar
Ben hastayım . Pskilolojik . En zoru da bu sanırım .
2 aydır yaşadıklarıma anlam veremiyorum . Hayatım değişti . Çok daha kötülerini yaşadım aslında çok daha ağır şeyler de yaşadğım hiç bu kadar bırakmamıştım kendimi . Sanırım artık son damla .

Arkadaşlarımı , ailemi , hayatımdaki adamı o kadar yoruyorum ki elimde değil . Paranoyalar , kaprisler ,takıntılar , güvensizlikler , doyumsuzluk .
Öğretmen olacağım ben . Geleceğin ışıklı çocuklarına öğretmenlik yapacağım . Önce kendi akıl sağlığım yerinde olmalı ki o çocuklara katkım olsun ..

Ankara'da önerebileceğiniz bi psikolog var mı ? Madalyonu istemiyorum hiç . Hem çok pahalı hem daha önce gittim memnun kalmadım . Çevresinde giden memnun kalan yada bizzat deneyip beğenen ve tavsiye eden olabilirse çok memnun olacağım .

Çok teşekkür ederim :)

öncelikle geçmiş olsun... bir çoğunu ben çok çok fazlasıyla yaşadım.. artık aklımı koru Allahım diye dua ederdim.. medicana da nurperi hanım var çok memnun kaldım sonuçta hepsi aynı ama sanki bu kime hangi ilaç daha iyi biliyor bir görüş istersen..

geçmiş olsun umarim tez zamanda sagliginiza kavusursunuz saglikli nesiiller yetistirmeniz dilegiyle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim . Peki ücreti ne kadar ?

geçmiş olsun umarim tez zamanda sagliginiza kavusursunuz saglikli nesiiller yetistirmeniz dilegiyle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn . Çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…