Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ankaralılar çocuk sağlığı için hangi hastaneyi önersiniz.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Sevtapx

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
16
1
286
44
Ankara
Merhabalar

6 gün önce bir kız çocuğum oldu. Periyodik bakımları, aşıları ve kontrolleri için hangi devlet hastanesini önerirsiniz.

Ben Hacettepeyi düşünüyorum, ilk bir ay içerisinde çocuğumu götürüp kayıt ettirirsem ilerisi de dahil tüm kontrolleri-tetkikleri yapıyorlarmış.

Konuyla ilgili fikirleri, başka önerileri olanlar varsa yorumlarını bekliyorum.

şimdiden teşekkür ederim.

6ay önce arkadaşım hacettepede doğum yaptı bebeğin doğum sarılığını önemsemediler ilerledi sonrada tahlil için bi dünya kan aldılar üstünede asistanlar anne babaya azar çekince arkadaşım özel sağlık sigortası yaptırdı ha bana göre en azından benim bebeğim için sigortaya gerek duymadım ama bende hala bi dr bulamadım en son ilhan tezcanı önerdiler ona götürücem oda hacettepedeymiş cinnah tada özeli varmış

benimde kızım 2 aylıkken hacettepede mikrop kaptı.bronşiolit oldu 3 ayda zor toparlad kendini.doktoe muayene etmek için üzerini çıkardı vr işim çıktı gelivem 5 dk.sonra dedi ve gidiş o gidiş.salak kafan bende giydirmedim çocuğu ha geldi ha gelicek diye 25 dk.sonra geldi.bakmadı bile doğru düzgün.benimde illk ve son gidişim oldu.şimdi kızılaydaki çağ hastanesine gidiyorum fena değil.

bende başkente göturdum oraya göturcem inşallah bundan sonra
özel muayahanede guzel ama çok pahalı biz hasta olunca gitmiştik gazinin hocasına prof dr esin hanım memnun kaldık ama çok pahalı her ay zor biraz

kesinlikle İLHAN TEZCANI önermiyorum onun yüzünden bebeğim 5 ay emebildi bizi sürekli mamaya yönlendirdi sütün beslemiyo sulu yok yeterli değil diyerek mama verin dedi sürekli yani şimdiki aklım olsa kesinlikle dinlemzdim onu ama tabi koskoca prof dedim bi bildiği vardır dedim çocuğu aç bırakmıyım dedim ama bebeğim 5 aylık emmeyi bıraktı o yüzden kesinlikle o dr u tavsiye etmiyorum ha bide şu var bizi haftalık kilo kontrolüne çağırırdı 15 günü geçincede muayne ücreti alırdı

ankarada özel muayene ücretleri ne kadar arkadaşlar?ankarada değilşm ama yakındayım,getirmeyi düşünüyorum kızımı.bilgi verirseniz sevinirim.

Özel Akropol Hastanesi var, doğumumu orada yaptım, kızımı da oraya götürüyorum, çok memnunum, SSK ile anlaşmalı bir hastane, muayene ücreti 30 TL, kan-idrar tahlilerine de para vermiyoruz, çok da ilgililer, tavsiye ederim.

kesinlikle ben çok pimpirik bi anneyim 3 çocuk doğurdum doktorları çıldırtırım bilgimle güven hastanesi ogün kurne derim rahatlatır insanı her haliyle hele benim gibi birini 2 aylıktı kızım şimdi 23 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…