Ankaralılarrr yardım;(((

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
KIZLARR yakın zamanda erkek arkadaşımla ankaraya günübirlik gezmeye geleceğim.. öncelikle tunalıda neler bulunur nasıl biryer
benim istediğim hem gezmek hem alışveriş böyle hem alışveriş yapabileceğim ucuz butik tarzı yerler, ucuz ama şıkk ürünler bulabileceğim yerler, incik boncuk, ve kaliteli kozmetik alabileceğim yerler ve sonrasındada sevgilimle gezeceğim mekan önerilerinize ihtiyacım var kızlar 1 kere filn geldim ankarayı fazla bilmiyorum yardımcı olabilrmisinz kızlarr erken saatlerde geleceğizz bir gün ama bol vaktimiz olacak....
birde terminalden ankamall yakınmı ...

o zaman programı yapayım :)

Terminalden metro var direk ankamall'a. Ankamallun bulunduğu durak da akköprü canım zaten metrodan çıkınca görürsünüz.

O yüzden terminalden sonra Ankamalla geçin bence.

Sonra tekrar metroya binip Kızılaya gelmeniz gerek.

Kızılayda Kızılay AVM var, batik, mango vs büyük mağazalar var onlara bakabilirsin.

Kızılayda metrodan inince meşrutiyet caddesi çıkışından çıkarsanız bulmanız daha kolay olur.

Gene meşrutiyet çıkışından çıkınca yakınlarda ( konur 1 ve konur 2 sokaklarda ) bir sürü güzel cafe var oralara oturabilirsiniz.

Benim önerim ezgi cafe. Hem büyük hem de arkadaki bahçe kısmına geçerseniz orası daha güzel oluyor.

İsterseniz meşrutiyet caddesindeki meşhur peynirci nin önünden 163 özel halk otobüsüne binip bahçelievler 7.caddeye geçebilirsiniz orada da hem cafeler, hem de güzel mağazalar var.

Mango outlet ve ipekyolun outlleti var.

Bir de oradan devam edip Bahçeli 3.caddeye geçip leman kültürde yemek yiyebilirsiniz :)

Bahçeli 7.caddeye gitmek için milli kütüphanede inmelisiniz canım

teşekkürler canım bende şöyle bir program yapmştm ama ilk önce ankamall sonra kızılay daha sonrada tunalı ve pasajları... 7.caddenin küçük olduğunu söylediler tunalı daha iyi diye anlattılar ama bilmiyorum tabiiki...

7.cadde tunalıdan daha büyük aslında ama siz bilirsiniz tabi ki canım

valla bilmiyorumki ben canım....birde alışveriş açısından neresi daha güzel tunalı mı yoksa 7.cadde mi ... daha çok bildiğimiz markaların mağazaları haricinde butik tarzı yerler arıyorum uygun fiatlı addax gibi filan mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…