Tecavüz 2 heteroseksüel erkek tarafından gerçekleştirilmiş. Bilginize...
Bundan sonra her buna benzer haberin altına bu yazıyı döşeyeceğim ki milletin kafasına kazınsın.
nereden biliyorsun ki belkide o maço dediğin gaylerdir :)
Heteroseksüel olsa kadına ne diye tecavüz etsin? Kadına etmiş demek ki kadınları çekici buluyor.
Korkunç bir olay...
o kadınmı,haberde genç diyor,tecavüze uğrayan erkek değil mi?
Aa yok kadın diye anladım ben erkek olsa belirtirlerdi diye düşünüyorum çünkü çok sık rastlanmıyor erkek tecavüzüne. O gözü bantla çizilen zanlı sanırım , çünkü hiç 19 yaşında durmuyor o gözü bantlı kişi. Ama erkek olsa da bir şey değişmez istatistikler ortada. şimdi araştırdım hiçbir yerde cinsiyeti geçmiyor ben direkt kadın sandım çoğunlukla kadın olduğu için kurbanlar.
gözü bantlı olanı ben tecavüze uğrayan diye tahmin ettim,çünkü tecavüzcüler 2 kişi
evet 19 yaşında durmuyor ama haberde de genç kız demiyor
olsun bilemeyiz belki maço gaylerdir :) eğer tecavüze uğrayan erkekse yani varsayımım bu
birde ekleme yaptım tekrar okurmusun
hetero yerine homo yazıcaktın heralde,orada bi yanlışlık var sanırım.
Doğru söylüyorsun canım düzelltim hemen, kafam yerinde değilse
Neyse demek ki peşin hükümlü olmamak gerek benim gibi, hataya düşmüş olabilirim öyleyse tüm KK camiasından özür dilerim, neyse kısmet artık bir dahaki konulara dünyada yolsuzluk mu arasın hırsızlık mı onlara yazarım ben de artık
Bu arada o foto sanıklardan birine aittir , diğerininkini bulamamışlardır belki bilemedim. Neyse her türlü çok korkunç, Allah kimsenin başına vermesin. Bu gidişle erkek neslini kökten kazımaya ant içecem o zaman da lezbiyen oluruz artık( Şakaydı bu)
tabiki korkunç düşünmesi bile kötü
hahaha :) öyle deme sen yaz yine
hetero metero sohbet ederiz
İyi bari sen şaka kaldırıyon, bazıları cazgırlaşıyo hemenNe gerek var oysam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?