Ankaraya transfer için gidiyorum lütfen dua bekliyorum

surayn

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
300
1
316
Yozgat
Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimden biraz bahsetmek istiyorum.......
.26 yaşındayım, 3 yıllık evliyim,1 yıl önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik ve doktorumuz bizi hemen Ankara anatolia ya yönlendirdi sadece beni muane ettiler eşimin de tahlillerine bakıp hemen tüp bebeğe başlamamızı önerdiler 2008 aralık ayında tedaviye başladık öncelikle beni hazırladılar ve uzun protokol sonucu bende 23 yumurta oluştu 20 si olgun çıktı.Bir gün sonra eşimi amelyata aldılar tese oldu çok şükür sperm bulundu ve 14 yumurtam döllendi bunların dokuzu sağlıklı çıktı.3 embiryo transfer edildi , altısını dondurduk.13 gün sonra o güzel heberi aldım hamileydim....Ama iş hamile kalmakla bitmiyomuş malesef 6 haftalık olunca bebeğimizin kalp atış
rını duymaya gittik fakat duyulmadı iki hafta daha bekledik yine yok malesef bebeğimi aldırdım.:( mafoldumben
iki ayda anca kendime gelebildim çok şükür rabbim sabrını verdi.Şimsi ise dondurulmuşlarımı kullanmak istiyorum on gün önce lucrine başladım,3 gün sonra hastahaneye gidicem allahın izniyle bi sıkıntı çıkmazssa transfer işlemim yapılacak.
Açıkçası çok korkuyorum evime nasıl bi haberle dönücem diye çok merak ediyorum hiç kimseye söyleyemedim aileme bile eğer negatif olursa onlarda benle üzülmesin diyemafoldumben ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ EVLERİMİZE SEVİNÇLİ VEDE HAYIRLI HEBERLERLE DÖNERİZ....burda siz arkadaşlarıma umut ışığı olmayı çok isterdim rabbim hepinizin yardımcısı olsun..(artık uzun bi süre topiğe giremiycem inşallh hayırlı haber alırsam mutlaka bi yolunu bulur veririm hoşçakalın)

Inseallah canim rabbim hayirli evlat nasip etsin.
Bende istanbula geliyorum tedavi icin inseallah sende bende
Bebislerimizle doneriz yuvamiza.Rabbim herkesin yolunu acik etsin.
Mevlam yar ve yardimcimiz olsun inse:emir_bebek:allahhhh AMINNNN:emir_bebek:

selam canım ,

inşallah güzel haberlerinle dönersin aramıza.Allah hayırlı olanı nasip etsin .Canım .iyi şanslar.

Allahım hayırlısını nasip etsin...Allahım gönlünün muradını versin..dualarımız seninle arkadaşım...

.26 yaşındayım, 3 yıllık evliyim,1 yıl önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik ve doktorumuz bizi hemen Ankara anatolia ya yönlendirdi sadece beni muane ettiler eşimin de tahlillerine bakıp hemen tüp bebeğe başlamamızı önerdiler 2008 aralık ayında tedaviye başladık öncelikle beni hazırladılar ve uzun protokol sonucu bende 23 yumurta oluştu 20 si olgun çıktı.Bir gün sonra eşimi amelyata aldılar tese oldu çok şükür sperm bulundu ve 14 yumurtam döllendi bunların dokuzu sağlıklı çıktı.3 embiryo transfer edildi , altısını dondurduk.13 gün sonra o güzel heberi aldım hamileydim....Ama iş hamile kalmakla bitmiyomuş malesef 6 haftalık olunca bebeğimizin kalp atış
rını duymaya gittik fakat duyulmadı iki hafta daha bekledik yine yok malesef bebeğimi aldırdım.:( mafoldumben
iki ayda anca kendime gelebildim çok şükür rabbim sabrını verdi.Şimsi ise dondurulmuşlarımı kullanmak istiyorum on gün önce lucrine başladım,3 gün sonra hastahaneye gidicem allahın izniyle bi sıkıntı çıkmazssa transfer işlemim yapılacak.
Açıkçası çok korkuyorum evime nasıl bi haberle dönücem diye çok merak ediyorum hiç kimseye söyleyemedim aileme bile eğer negatif olursa onlarda benle üzülmesin diyemafoldumben ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZ EVLERİMİZE SEVİNÇLİ VEDE HAYIRLI HEBERLERLE DÖNERİZ....burda siz arkadaşlarıma umut ışığı olmayı çok isterdim rabbim hepinizin yardımcısı olsun..(artık uzun bi süre topiğe giremiycem inşallh hayırlı haber alırsam mutlaka bi yolunu bulur veririm hoşçakalın)

AYNI BİZİM DURUM SENİNKİDE
VALLA TIPATIP
BIZDEDE AZOSPERM VAR
HAMİLE KALDIM 8 HAFTADA DUŞTU
İNSALLAH BU SEFRE COOOK GÜZEL BİR GEBELİK GEÇİRİRSİN
FOTOGRAFINDAKİ İKİZLER GİBİ İKİZLERİN OLSUN
HAYIRLISI OLSUN KARDEŞİM
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUMalkisalkisalkis

bende tüp bebeğimi anatoliada yaptım birşeye iht,yacınız olursa ankaradayım lütfen çekinmeyin sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dilğiylea.s.a.s.a.s.:teselli::1hug:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun rabbim tüm muradınızı versin inşallah ben bugün saat ikide gidiyorum bunlar son yazılarım işte allahın izniyle hepinize mutlu haberimi iletirim ve sizlerdenden de güzel haberlerini alırım bu kanalı çok ariycam gittiğim yerdede net yok o yüzden çok sıkılıcam, çünkü günümün büyük bi bölümü burda geçiyodu hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun...

canım allah bebişlerine kavuştursun. hakkında hayırlısı olsun. dua edicem senin için

bende tüp bebeğimi anatoliada yaptım birşeye iht,yacınız olursa ankaradayım lütfen çekinmeyin sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dilğiylea.s.a.s.a.s.:teselli::1hug:

sağol arkadaşım çok teşekkür ederim rabbim inşallah sağlıklı bebekler vermiştir yada verecektir sanada :Saruboceq: anatolia inşallah bana ve diğer arkadaşlarada hayırlı olur....öptüm opuyorumnanaktan

allah gönlünüzün muradını versin...
inşallah sağlıklı bir gebelik sonunda bebeğinizi kucaklarsınız...

canım inşallah güzel haberlelrle gelirsin bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah amin

Merhaba surayncım bende ankaraya geldim 2 kasıma yani yarına transferim yapılacak :) dularınızı eksik etmeyin.. Anatolianın misafirhanesinde kalıyorum 5 numarada beklerim :) İyihaberlerle döneriz inşallah hepimiz

kardesim allah yardimcin olsun insallah bu defa emeginin karsilini alirsin canim benim...

Mrb arkadaşlar ben halen iğne kullanıyorum kasımın 23 de transferim olacak inşallh doktor 3 embryo yerleştiriceğini ve şansımında yüksek olduğunu söyledi inşallh bi sorun çıkmazda hepimiz hayırlı haberlerle döneriz evlerimize

surayn Allah yardımcın olsun inş güzel haberlerle dönerin evine bizde 14 kasıma randevu aldık ilk görüşme için bende çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak

Back
X