• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankastre fırın sorunu ?

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
Selam arkadaşlar. Ağustosta düğünüm var.kiralik eve çıkacağız.bu yüzden ankastre fırın lı ocak almayacaktım.ama dün mağazaya gittigimde annem ankastre al deyince kafam karisti.satıcı ya 2sene kirada oturacagiz mutfak uygun olmayabilir dedim.satıcı da mağazada ki o ankastre fırın kasasını da verebileceklerini söyledi.sizce o şekilde mutfakta kötü bir görüntü yaratir mi.çünkü tezgah ta değil.kasada olacak

Selam arkadaşlar. Ağustosta düğünüm var.kiralik eve çıkacağız.bu yüzden ankastre fırın lı ocak almayacaktım.ama dün mağazaya gittigimde annem ankastre al deyince kafam karisti.satıcı ya 2sene kirada oturacagiz mutfak uygun olmayabilir dedim.satıcı da mağazada ki o ankastre fırın kasasını da verebileceklerini söyledi.sizce o şekilde mutfakta kötü bir görüntü yaratir mi.çünkü tezgah ta değil.kasada olacak

merhaba;

şimdiden tebrik ederim mutlulunuz daim olsun.

2 sen su gibi akar gecer. ankastre fırın ve ocak için altlı üstlü dolatlar var. arama motoruna yaz canım çok güzel duruyor. öyle birşey tavsiye ederim. daha sonra kendi evine şık bir şekilde monta ettirirsin :)

Bence fırın ve ocak işini ev tutulduktan sonra alın onun parasını ayırın bir kenara dokunmayın hiç tuttuğunuz eve göre alın. ben şahsen öyle yapmayı planlıyorum hatta bazı evlerde ankastre de olabiliyor boşu boşuna almamış olurum ha yoksa da ev tutulduktan sonra alacağım.

Back
X