Ankastre set

saol cnm içimi rahatlattın peki tozu çok belli ediyormu kullananlar öle diyor senin fikrin ne bu konuda

pencereye çok yakın değil benim ocağım. ayrıca tozlanacak kadar boş kalmıyor. tatile gidip 2 hafta kullanmazsam tozlanır ama devamlı yemek pişiyor siliniyor niye tozlansın.

Düzgün kullanmadıktan sonra diğerleri de çiziliyor. Temizlik de düzenli yaptığınız taktirde sorun olmaz o kadar.
Kendi evinizse eğer yaptırabilirsiniz. Ama normal ocakları da güzel konbinlerseniz o da güzel olur standartlar dahilinde. Artık çok şık ürünler var.

Inoxların çizildiğini duydum cam ocaklarda aynı şekilde çizilme yapıyormu

yapıyor cnm çook narin daha akşam kahrettim onlarla kendimi. Aldığımdan beri her akşam süngerle silip kurulamama rağmen yine çizik yine lekeler var ocakta, cam ocak çok hoş ama temizliği gerçekten zor.:50:

yenı alacaksan tutup eskı tıp fırın,uzerıne ocak,ustunede davlumbaz almazsın herhalde..

ıyıce araştır parmak ızı bırakmayan ve cızılmeyenını al..yoksa benım gıbı bez elınde dolanırsın..

yenı alacaksan tutup eskı tıp fırın,uzerıne ocak,ustunede davlumbaz almazsın herhalde..

ıyıce araştır parmak ızı bırakmayan ve cızılmeyenını al..yoksa benım gıbı bez elınde dolanırsın..

ama aynı sorun oluyormuş ne kdr parmak izi bırakmayanınıda alsak çizilmeyenınıde alsak sorun oluyormuşş

siyah cam ocaktadamı aynı sorun var

zaten yorumum siyah cam ocak içindi ama yine de hoş duruyor ama devamlı temizlik ve ne kadar dikkat etsen de arada çiziliyor. Bu arada toz gösteriyor mu demişsin de zaten her akşam sileceğin için toz problemin olmaz merak etme:37:

zaten yorumum siyah cam ocak içindi ama yine de hoş duruyor ama devamlı temizlik ve ne kadar dikkat etsen de arada çiziliyor. Bu arada toz gösteriyor mu demişsin de zaten her akşam sileceğin için toz problemin olmaz merak etme:37:

Fırını da ankastre al bence cnm ama alırken arka duvar ve 2 yan duvar katalitik mi ne deniyordu ona yani fırın kendinden temizleme yapıyor ondan al kesinlikle tavsiyemdir!!!!

Arkadaşlar evliğe hazırlanıyorum haziranda nikahım var ve beyaz eşyada kafam biraz karışık ankastre ürünler çok şık duruyor ama kullananlar memnun değil ankastre set ocak cam almalımıyım

benim ablam 3 yıldır ankastre kullanıyor siyah aldı camlı hemde arçelik kullanıyor hiç çizilmedi sorun yaşamadı gayet memnun...

bende arçelik aldım... boschta iyidir boschtan da buzdolabımı aldım =))

önemli olan bilindik kaliteli marka olmasıu canım...

Bende ankastre kullanıyorum beyaz serisini aldım çok çok memmunum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar :31:

Arkadaşlar evliğe hazırlanıyorum haziranda nikahım var ve beyaz eşyada kafam biraz karışık ankastre ürünler çok şık duruyor ama kullananlar memnun değil ankastre set ocak cam almalımıyım

Bosh un siyah ankastre cam ocağından kullanıyorum.İyi temizlenememe sorunu var.Ancak köpüklü süngerle narince temizleyebiliyorsun o da bazı durumlarda yetmiyor.Mesela süt taştı bir kere,altını kapasam da ocağın ısısı kaybolana kadar süt ocağın üstünde yandı,feci koktu,temizledim ki naptıysam tam çıkaramadım başka birşey pişirirken birkaç defa daha yanık süt kokusu geldi.Bununla birlikte ankastre ocaklar geç ısıtıyor ama birden ısıtıyor.mesela altını 9la açıyorum ki hemen ısınsın ama 5 dak 9 da kalırsa bu sefer aniden ısıtıyor yağı vs yakıyor ama 6-7 den aSçam bu sefer dakikalar sürüyor bir yağın kızması.Isıyı ayarlamak problem,mesela elinden birkaç damla su damlasa kızgın ocağa,çıkardığı o su çıtırtısı bir an içerden duyuluyor.

Bunlar benim ocağımla ilgili mi diye düşündüm ama aynı şeylerden ablam da şikayetçi ki biri kendi evi olmak üzere üç ayrı evde ankastre kullanmış biri.

Son düzenleme:

Ben 1 yıldır kullanıyorum. ICF markalı siyah cam ocak,fırın,davlumbaz 3 lü set.Çok memnunum tavsiye ederim.

Bosh un siyah ankastre cam ocağından kullanıyorum.İyi temizlenememe sorunu var.Ancak köpüklü süngerle narince temizleyebiliyorsun o da bazı durumlarda yetmiyor.Mesela süt taştı bir kere,altını kapasam da ocağın ısısı kaybolana kadar süt ocağın üstünde yandı,feci koktu,temizledim ki naptıysam tam çıkaramadım başka birşey pişirirken birkaç defa daha yanık süt kokusu geldi.Bununla birlikte ankastre ocaklar geç ısıtıyor ama birden ısıtıyor.mesela altını 9la açıyorum ki hemen ısınsın ama 5 dak 9 da kalırsa bu sefer aniden ısıtıyor yağı vs yakıyor ama 6-7 den aSçam bu sefer dakikalar sürüyor bir yağın kızması.Isıyı ayarlamak problem,mesela elinden birkaç damla su damlasa kızgın ocağa,çıkardığı o su çıtırtısı bir an içerden duyuluyor.

Bunlar benim ocağımla ilgili mi diye düşündüm ama aynı şeylerden ablam da şikayetçi ki biri kendi evi olmak üzere üç ayrı evde ankastre kullanmış biri.

benimde bosch siyah ısı konusuna dikkat etmedim ama temizlik konusunda ayynen dediğin gibi

canım senin bahsettiğin indüksiyon ocak mı? 6-7-9 vs diyorsun. benimki normal gazlı ocak. süt de taştı cifledim hiç bir şey olmadı.

canım senin bahsettiğin indüksiyon ocak mı? 6-7-9 vs diyorsun. benimki normal gazlı ocak. süt de taştı cifledim hiç bir şey olmadı.

cnm valla gazla,ateşle çalışmıyor yani onlara indüksiyon mu deniyor bilemiyorum.şu şekilde benimkinin üstü,ablamınkiler de böyle.
$bosch-ankastre-seramik-ocak-Cam-PKF675F17E.webp

Bizimde bosch fırın-ocak var uzun süredir camlı olandan temizligi kolay hiç arızalanmadı :)

Son düzenleme:
Back
X