Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler ankastre set

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
yöneticilerden rica ediyorum lütfen konum taşınmasın çünkü cok acil yorumlara ihtiyacım var...
kaılzar etrafımda cok afzla nakastre kullanan yok. buraya sormak zorunda kaldım evinizde kullandgnız tam ben memnunum dediğiniz ankastre ocak fırın davlumbaz marksaı modeli nedir.. fırın için neye dikkat etmeliyim hiç anlamam ve zor bi bütceyle alıyorum 1.600 civarı butce ayrıdık lutfen yardım edermisiniz bugun alıcazda

Ben evlendiğimden beri 2. Setim ve arçeliktir her zaman tercihim. İlki diğer evimde kaldı k validem kullanıyo şuanda. 7 yıl oldu hala bir defa servis çağrılmış değil. Tabi bütçenizi aşıyo arçelik sanırım.
Şimdiden hayırlı olsun

Bosch iyi ben kullanıyorum memnunum fiyatı biraz yüksek olabilir ben 3 yıl önce almıştım ama bi araştır belki kampanya vardır ... Hangi marka okursa olsun Ocağı cam al , inox alma kullanışlı değil leke bırakıyor temizliği zor ama cam in temizliği çok kolay

Ya Arçelik ya Beko. Annemin evinde 5 yıl Beko kullandık bir kere servis çağırmadık Şimdi Arçelik var 2. yılı onu kullanıyor çok memnun.
Benim oturduğum evde de Arçelik var çok güzel bence.

Şimdi ihtiyacınıza göre değişir

Örneğin işimi görsün yeter ise hepsi olur

Bende Bosch var fırınını saatli alarmlı aldım çok işime yarıyor

Çayı bile ocağa koyunca alarmı kuruyorum ötüyor unutmuyorum

Ayarlayıp durma fonksiyonu vs var ama çok lazım değil yemeği ayarlayıp bir yere gitmiyorum ben

Ocağı cam seçtim benim hoşuma gitti ama seni bilemem

ocak kesinlıkle cam olmasın, bazı lekelerı temızlemek ıskence, grı tonlarında ocaklar ıslak bezle falan sılınce leke bırakıyor muhakkak özel temizleyici kullanman gerek eger pırıl pırıl parlasın dersen ( hg nın urunlerı guzel kopuklerı var kuru bezle sılıyorsun fıyatıda 20 tl cıvarı baya da gıdıyor)... elektrıklı yerıne dogalgazlı olanları tercıh et derım..
elektrıklının ısısını ayarlayamıyorsun, yemeklerı yakıyor...
fırınların hepsınde ısı ayarı, saat, alt ust ısı verme vb ozellıkler var ama mumkunse ıkı tepsılı olsun derim...
damluzbazında kalıtesını al kı kokuları ıyı muhafaza etsın... bırde dugmesı cok cıkıntılı olanların zamanla dugme kısmındakı pımlerı bozuluyor...
aklıma gelenler bunlar...
marka ıcın bırsey dıyemem tercıh sana kalmıs..

Arçelik ankastre set 2.5 yıl önce 1000 tl ye almıştım şuan fiyatı nasıl bilmiyorum en düşük modeliydi gayet memnunum

yöneticilerden rica ediyorum lütfen konum taşınmasın çünkü cok acil yorumlara ihtiyacım var...
kaılzar etrafımda cok afzla nakastre kullanan yok. buraya sormak zorunda kaldım evinizde kullandgnız tam ben memnunum dediğiniz ankastre ocak fırın davlumbaz marksaı modeli nedir.. fırın için neye dikkat etmeliyim hiç anlamam ve zor bi bütceyle alıyorum 1.600 civarı butce ayrıdık lutfen yardım edermisiniz bugun alıcazda

marka değilde daha önemli bir tavsiye sana sakın cam ocak alma ömür yiyor.yine ankastra ama şu gri klasiklerden al.yada beyazları varmı bilmiyorum cam ve siyah olmasında parlatacam diye uğraşırsın yumurta kırsan ocak berbat oluyor.

Şimdi ihtiyacınıza göre değişir

Örneğin işimi görsün yeter ise hepsi olur

Bende Bosch var fırınını saatli alarmlı aldım çok işime yarıyor

Çayı bile ocağa koyunca alarmı kuruyorum ötüyor unutmuyorum

Ayarlayıp durma fonksiyonu vs var ama çok lazım değil yemeği ayarlayıp bir yere gitmiyorum ben

Ocağı cam seçtim benim hoşuma gitti ama seni bilemem
modeli ne canım tam olarak o modele bakım

cok sagolun kızlar kımı dıoyor cam al kımı ınox al dyor cok kararsızım gonlum camdan yana bosh ve arçelik sanırım iyi modellerıde yazarmısnız

ocak kesinlıkle cam olmasın, bazı lekelerı temızlemek ıskence, grı tonlarında ocaklar ıslak bezle falan sılınce leke bırakıyor muhakkak özel temizleyici kullanman gerek eger pırıl pırıl parlasın dersen ( hg nın urunlerı guzel kopuklerı var kuru bezle sılıyorsun fıyatıda 20 tl cıvarı baya da gıdıyor)... elektrıklı yerıne dogalgazlı olanları tercıh et derım..
elektrıklının ısısını ayarlayamıyorsun, yemeklerı yakıyor...
fırınların hepsınde ısı ayarı, saat, alt ust ısı verme vb ozellıkler var ama mumkunse ıkı tepsılı olsun derim...
damluzbazında kalıtesını al kı kokuları ıyı muhafaza etsın... bırde dugmesı cok cıkıntılı olanların zamanla dugme kısmındakı pımlerı bozuluyor...
aklıma gelenler bunlar...
marka ıcın bırsey dıyemem tercıh sana kalmıs..
cok iyi yazmışsın cnm dikkat edicem fırında fan olması şartmı o ne demek

modeli ne canım tam olarak o modele bakım

Bilmiyorum modeli

Zaten bunları set olarak toplayıp satıyorlar reklamda vs çıkıyor

Internet sitelerinde de vardır

Ocağı cam ile değişebilir diye not vardı

Fiyat olarak da ikinci idi galiba

Davlumbaz ve Ocak aynı fırın fiyat farkı yaratıyordu ama bakın bütçeye göre alın çok da fark yok aralarında

Bilmiyorum modeli

Zaten bunları set olarak toplayıp satıyorlar reklamda vs çıkıyor

Internet sitelerinde de vardır

Ocağı cam ile değişebilir diye not vardı

Fiyat olarak da ikinci idi galiba

Davlumbaz ve Ocak aynı fırın fiyat farkı yaratıyordu ama bakın bütçeye göre alın çok da fark yok aralarında
tamam cnm cok saol

Back
X