Anket

sweetygirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
744
724
103
Arkadaslar evde bebegim ile ne is yapilir diye arastirirken para karşılığı anket doldurma önerisi geldi.

Bu konu hakkinda hic bir fikrim yok anket e kimlik bilgilerim mi girilecek güvenli mi gercekten bu isi yapip para kazanan var mi cok merak ediyorum..

Para karşılığı anketi siz mi dolduracaksınız? Bu tarz İngilizce siteleri biliyorum. Bütün gün doldursanız (tabi ki günde üç beş anket anca gelir) ayda 20-30 lira eder etmez. Anketörlük işi evde yapılmaz. O da aktif olmanıza bağlı ve anca üniversite öğrencileri cüzi bir harçlık çıkarabilir.

Yani eger guvenliyse ve gerçekten para kazandiriyorsa neden olmasin 7 24 elimizde telefon internet
Her ankete uymayacaksınızdır. Bazı anketler yalnızca ev hanımlarına bazıları yalnızca lisansüstü eğitim yapana, çocuk sahibi olana/olmayana, bebek bekleyene/çocuk sahibi olamayana, saçı boyalı olana/olmayana gibi gibi uygundur.
Siz anlatılan içerik nedir? T.C. kimlik bilgisi vermezsiniz ama şehir medeni durum gibi temel bilgilerinizi verirsiniz ki ona uygun anket gelsin.

Her ankete uymayacaksınızdır. Bazı anketler yalnızca ev hanımlarına bazıları yalnızca lisansüstü eğitim yapana, çocuk sahibi olana/olmayana, bebek bekleyene/çocuk sahibi olamayana, saçı boyalı olana/olmayana gibi gibi uygundur.
Siz anlatılan içerik nedir? T.C. kimlik bilgisi vermezsiniz ama şehir medeni durum gibi temel bilgilerinizi verirsiniz ki ona uygun anket gelsin.
Bu kadarini dusunemedim vokçok sagolun baya ugrastirici gibi geldi simdi :)

Ben siteye üyeyim bir miktar kazanıyorum ama yani seneden toplasanız 100 tl ancadır. Az sayıda anket geliyor ve hepsi size uygun olmuyor zaten. Öğrenciyim hiç yoktan iyidir diye dolduruyorum.

Para kazanacak kadar bir sey degil onlar. Eglence amacli takilirken ayda anca 5-10 lira geliyor hepsi bu.

Back
X