Arkadaşlar!
*Bitkilerin raf ömrünün 1 yılı geçmemesi gerekiyormuş.
*Ayrıca her bitkinin toplanma zamanı ve şekli varmış.
Dolayısıyla herhangi bişey içi kür uygulayıp sonuç alamıyor insanlar.(Bende)
O yüzden toz toprak içinde kaç yıldır orda satıldığını,nadıl toplandığını bilmediğim için aktarlardan artık hiçbişeyy almıyorum.Sizlerde almayın.
Marsnki yada Saraçoğlunu tercih ediyorum.Siz bilirsiniz.Sağlık herseyden önemli.Hele de tıpta çareniz yoksa ömür boyu çekmek zorunda olduğunuz bir hastalığınız varsa(...ki artık yok çok şükür Rabbime) biraz fazla para verin.
Ben kürü 150tl ye aldım.
Herşey hazır,pratik kullanım.Kaynatılan bitkide var.Poşet çay kolaylığıda var
ne kürü bu yazıyor mu bu hastalık için diye çok yakın arkadaşım bu hastalıktan çok çekiyor verdikleri ilaçlar iğneler yüzünden sedef hastası oldu birde şimdi hamile ve yurtdışında yaşıyor yani bu kürü hayatı boyunca kullanacakmı yoksa bir süre kullanınca hastalık bitiyormu ?
Sadece kür demişsiniz,Ben biyolojik ipnelere geçmeden kürü uyguladım. İlerleyen bi hastslık. Hastslığın derecesine göre kullanım sayısı değişiklik gösterebikir.. Ben 3 ay kullandım. Ama daha az yada fazla gerekebilie. Bilemem.Tıpta çaresi olmayan bir hastalık için bu kürğ aylarca kullanmaya değer. Hastalığı bitiriyor bence. Şu an iyiyim. Arkadaşınıza da Rabbim şifa versin. Denesin kesinlikle
Bitkileri yazarsaniz, belki hocanin kürünü degil de , bitkileri ayri ayri alip kullanmak isteyenler olabilirBen biyolojik ipnelere geçmeden kürü uyguladım. İlerleyen bi hastslık. Hastslığın derecesine göre kullanım sayısı değişiklik gösterebikir.. Ben 3 ay kullandım. Ama daha az yada fazla gerekebilie. Bilemem.Tıpta çaresi olmayan bir hastalık için bu kürğ aylarca kullanmaya değer. Hastalığı bitiriyor bence. Şu an iyiyim. Arkadaşınıza da Rabbim şifa versin. Denesin kesinlikle
CevspladımSadece kür demişsiniz,
Kürün icerigi nedir? Ne kullandiniz, ayrinti vermemişsiniz. Kullandiginiz bitki, ot, v.s neydi
CevapladımBitkileri yazarsaniz, belki hocanin kürünü degil de , bitkileri ayri ayri alip kullanmak isteyenler olabilir
Cevapladımne kürü bu yazıyor mu bu hastalık için diye çok yakın arkadaşım bu hastalıktan çok çekiyor verdikleri ilaçlar iğneler yüzünden sedef hastası oldu birde şimdi hamile ve yurtdışında yaşıyor yani bu kürü hayatı boyunca kullanacakmı yoksa bir süre kullanınca hastalık bitiyormu ?
Çok geçmiş olsun, cvp için teşekkürler. kürü kullandiktan sonra hic tahlil tetkik yaptirdiniz mi?Cevspladım