• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete ataklarım ne olursun yardım edin

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Arkadaslar sosyal fobim var eşim in yanında da oluyor şimdi birde kaygı eklendı üzerine. Depsreyondayım hiç mutlu değilim eşim in yanında da kaygılar artıyor konuşamıyorum hep aynı şeyi düşünüyorum eşim bırakacak beni iki çocuğum lâ kalacağım sosyal fobim var zaten insanlara yaklaşamiyorum hayat boyu yalnız kalırım aklımı yitirirm çocuklarım perişan olur diye kafayı yiyorum. İlaç başlayacağım. Aklım daki bu kötü senaryo lar geçer mi

Bu biraz nemde de vardı ama eve kapandıkca artıyor ben kurslara seminerlere gittim.. Bana cok faydası oldu birde bilişsel terapi iyi geldi o anlarda şöyle düşünebilseniz..
Onlarda insan bende onlarda yiyiyor içiyor bende herkes aslında bu duyguları yaşayabilir çok normal...

Youtube'da bir suru videolar var onlari izleyebilirsin.

Online terapi alabilirsin. Doktorlarsitesi diye bir site var.. Oradan doktorlarin yorumlarini okuyup icine sinen bir tanesini secip randevu olusturup online destek alabilirsin.

Ilacla tedavi edilmen gerekiyorsa onlar yonlendirirler zaten.

Boyle kriz donemlerinde daha da artiyor sanirim. Ekonominin gidisati ve esimin isyerinde korona cikmasi gibi sebeplerle ben de ayniyim. Esim korona olsa bisey degil de ben korona olsam odadan cikmasam izole etsem kendimi 3.5 yasindaki kizim cildirir delirir yavrum. Zaten onu da cikartamiyorum bi yere kimseyi de cagirmiyorum. Yaz gunu eve kapandik zaten kis cok soguk oluyor bilmiyorum ne yapacagiz?ben her gun yuruyus yapiyorum kulakligi takip yuruyorum dinlendiriyor onerim bu olabilir bir de temizlik orgu falan kafa dagitiyor

Kaygım dan dolayı mutlu değilim oda etkileniyor bu yüzden
Ama özellikle bundan korkuyorsanız bir sebebi olmalı. Eşiniz böyle bir şey ima mi etti ya da bu tarzda olumsuzluklar mi yaşadınız ? Çocuklukta böyle bir travmanız mı var? Anne babanız ayrı mi? Genelde bu anksiyete ataklarının ve anksiyeteye sebep olan felaket senaryolarının çocukluktan kaynaklanan sebepleri olabiliyor. Terapiye başlamanız gerek, doktor ilaç da verir bence size. Ilaç günlük hayatınıza dönmenize büyük ölçüde katkı sağlar, terapiyle desteklemek şart tabii.

Açın lütfen İzzet Güllü izleyin youtubeda bir sürü videosu var. Birde Facebook ta grup var İzzet güllü ile sorunlarını çözen. O gruba katılın

Birileri cevap yazsın lütfen
Yaziyoruz ya bacim. Bak yukarida online destek alabilirsin dedim. Site adi verdim. Ucreti mukabilinde videolu online gorusme sagliyor uzmanlar. Illa yuz yuze gorusmek zorunda degilsin. Pandemiden oturu online gorusme kabul ediyorlar artik.. Evinin rahatliginda. Youtubeda da videolar var dedim. Acip baktin mi?

Canım çık bir temiz hava al biraz kafa dağıt .Mutfağa gir aç bir film telefondan hem yemek yap hem kafa dağıt .Kendi ne güven insan dediklerin kim ki çekiniyorusn sen ben .Olur arada Öyle şeyler üstüne git korkularının .

Yaziyoruz ya bacim. Bak yukarida online destek alabilirsin dedim. Site adi verdim. Ucreti mukabilinde videolu online gorusme sagliyor uzmanlar. Illa yuz yuze gorusmek zorunda degilsin. Pandemiden oturu online gorusme kabul ediyorlar artik.. Evinin rahatliginda. Youtubeda da videolar var dedim. Acip baktin mi?
Onlardan sayısız izledim. Genel olarak denmiş bana bire bir terapi gerek ona da param yok

Sürekli atağı düşünür oldum daha hassas oldum düşünceye karşı
Anladım ama onla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben de videolarını izledim. Yararlı videolar. Belki de sizin durumunuz biraz daha ağır olabilir. İlaç alıp ondan sonra başka videolar izleyerek belki durumun üzerinden gelebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Anladım ama onla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Ben de videolarını izledim. Yararlı videolar. Belki de sizin durumunuz biraz daha ağır olabilir. İlaç alıp ondan sonra başka videolar izleyerek belki durumun üzerinden gelebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Benm ilaçla beraber izlemem gerek sanırım. 2 yıl öncede denedim izzet güllü yu 4 ay telkin yaptım yine gram etki etmedi

Benm ilaçla beraber izlemem gerek sanırım. 2 yıl öncede denedim izzet güllü yu 4 ay telkin yaptım yine gram etki etmedi
Biraz ilaç kullanarak kendini sakinleştir. Mantıklı düşünemiyoruz çünkü atak anlarında. Ben de anksiyete ve panik atak yaşıyorum. İlaçla en azından daha kontrolüyüm. Aslında izzet güllü nün mantığında niye olmadı diye düşünmek yok. Hasta olmadığını bil ve işine gücüne bak diyor. Artık senin durumunu göre 5 ayda olur bir yılda olur düzelme farketmez. Bir de diyor ki ilaç alıp yıllarca içip niye iyileşemedim demiyorsun da bir iki ay telkin yapıp işe yaramadı diyebiliyorsun. Çok doğru diyor. Denemeye değer yani.

Back
X