• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete ataklarım ne olursun yardım edin

Biraz ilaç kullanarak kendini sakinleştir. Mantıklı düşünemiyoruz çünkü atak anlarında. Ben de anksiyete ve panik atak yaşıyorum. İlaçla en azından daha kontrolüyüm. Aslında izzet güllü nün mantığında niye olmadı diye düşünmek yok. Hasta olmadığını bil ve işine gücüne bak diyor. Artık senin durumunu göre 5 ayda olur bir yılda olur düzelme farketmez. Bir de diyor ki ilaç alıp yıllarca içip niye iyileşemedim demiyorsun da bir iki ay telkin yapıp işe yaramadı diyebiliyorsun. Çok doğru diyor. Denemeye değer yani.
Kendi durumuma göre doğru telkin ı bulamadım belki de . İzzet güllü nerde keşke terapi alsam ondan

Arkadaslar sosyal fobim var eşim in yanında da oluyor şimdi birde kaygı eklendı üzerine. Depsreyondayım hiç mutlu değilim eşim in yanında da kaygılar artıyor konuşamıyorum hep aynı şeyi düşünüyorum eşim bırakacak beni iki çocuğum lâ kalacağım sosyal fobim var zaten insanlara yaklaşamiyorum hayat boyu yalnız kalırım aklımı yitirirm çocuklarım perişan olur diye kafayı yiyorum. İlaç başlayacağım. Aklım daki bu kötü senaryo lar geçer mi
Annemde aynen böyleydi

Gayet iyi arada bi öyle olur oda çok nadir. Ama annemin altında yatan sebepler de vardı tabii ki . Tedavi için ya iyi bir doktor ya da iyi bir rukyeci.. size tavsiyemdir . İnternet te de var aslında rukye ayetleri diye onu açın şifa olacağına inanarak dinleyin hatta sizde takip edin okuyun. Kuran şifadır 💙 geçmiş olsun Allah şifa versin

Rukye cin lerle alakali bir durum benim ki psikoljik
Gayet iyi arada bi öyle olur oda çok nadir. Ama annemin altında yatan sebepler de vardı tabii ki . Tedavi için ya iyi bir doktor ya da iyi bir rukyeci.. size tavsiyemdir . İnternet te de var aslında rukye ayetleri diye onu açın şifa olacağına inanarak dinleyin hatta sizde takip edin okuyun. Kuran şifadır 💙 geçmiş olsun Allah şifa versin

Atak esnasinda meditasyon, diger zamanlarda david burns iyi hissetmek. Kitabin ilk sayfalari ise yaradigini anlatan calismalari anlattigi icin biraz sıkıcı ama daha 70 sayfa okumama rağmen rahatladım. Ataklar esnasında ise direkt meditasyon yap canım gevşetiyor. Youtube’da vardır videolar. Güzel bulamazsan uygulama adı önerebilirim.Burdan yazmadım reklam olur diye ama özelden verebilirim.

Bir ara anksiyete ataklarından delirecek gibiydim meditasyon o anlık gevşemeyi sağlıyor. İmkanın varsa terapi almalısın bana ilk seans bile yaramıştı ancak koronadan bi daha gidemedim. İyi hissetmek kitabı da kendi kendine terapi gibi bir şey kesinlikle okumalısın sabredip. Özellikle çarpık düşünceler kısmını. Zaten her şey çarpık düşüncelerimizden kaynaklı. Özelden de yazabilirsin dertleşiriz.

Arkadaşım profesyonel destek almadan çok zor. Kendini kötü hissetme herkesin başına gelebilecek bir hastalık çok yaygın. Profesyonel desteği sabırla ısrarla sürdürürsen kontrol altına da alabiliyorsun hatta tamamen de geçiyor.

Canım öncelikle allah korusun ama eşinin seni bırakması dünyanın sonu değil, eşinden boşanıp çocuklarıyla hayatına devam eden her insan aklını da kaybetmiyor. Kendi anksiyete ataklarımdaki düşüncelerimi aklıma getirince, eşimin beni terk etmesi listenin sonunda bile yok sanırım :) arkadaşların dediği gibi bu korkuların mutlaka altında yatan bir sebep vardır, mesela bende ailemize çok yakın birinin vefatından sonra ölüm korkusu ve buna bağlı anksiyete atakları başlamıştı, geçecek mi soruna cevap olarak ilaç kullanımı ile birlikte bu düşünceler Büyük ölçüde geçiyor evet, kalanlarıyla da daha mantıklı şekilde baş etmeyi öğreniyorsun eskisi kadar sıkıntı yaratmıyor. Hayat kaliteni etkileyen bir durum olmaya başladıysa muhakkak ilaç kullanmaya başlamanı öneririm.

Arkadaslar sosyal fobim var eşim in yanında da oluyor şimdi birde kaygı eklendı üzerine. Depsreyondayım hiç mutlu değilim eşim in yanında da kaygılar artıyor konuşamıyorum hep aynı şeyi düşünüyorum eşim bırakacak beni iki çocuğum lâ kalacağım sosyal fobim var zaten insanlara yaklaşamiyorum hayat boyu yalnız kalırım aklımı yitirirm çocuklarım perişan olur diye kafayı yiyorum. İlaç başlayacağım. Aklım daki bu kötü senaryo lar geçer mi
Canim ilaca başlayınca büyük oranda geçecektir sadece ilk firsatta uzmana gitmelisin.beynin korkutuyor seni.senaryo yazıyor sana yaşatıyor seni korkutuyor.bunlsr gercekler değil sadece dusunce....düşünceden korkup panik yaşıyorsun depresyon yaşıyorsun.acil sifalarr diliyorum

İlac tedavisi alirsaniz kesinlikle faydasını gorursunuz ama bir şartla, 6 hafta sabredeceksiniz ve ilac da fayda etmedi demeden saati saatine alacaksınız, tabii ki kesinlikle doktor kontrolünde. Cok cok gecmis olsun

Back
X