Anksiyete bozukluk ve sosyal fobi

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
Selamlar 1,5 ay önce bu tanı kondu ve ilac verildi ama ben kullanmadim çünkü kilo almaktan korkuyorum ilaçsız gecermi ?
Ve bu tür hastalık icin yazilan ilaclar kilo aldırıyor mu ?
Bu iki ilaci kullanan var mi
Sayfren 5 mg
Misol 50 mg

Son düzenleme:
İlacsiz gecmez.
Kilo aldirmiyor ama kafaya hicbiseyi takmadigin icin kiloyu da takmazsin o yuzden kilo alirsin kendine hakim olursan almazsin.
Gecmis olsun.

Cikamiyorum zaten bir yere

Çok üzüldüm, geçmiş olsun tedaviyle sana yetecek kadar belki daha fazlası hayata katılabilecek durumda olacaksın. Bak annem normalde yıllarca bir gram kilo verememişti, bir ilaca başlaması gerekti ve o ilaç ona kilo verdirtti. Bu lütfen yanlış anlaşılmasın bilinçsiz kullanım açısından. Sadece her bünye farklı. Bir başla adım at belki sende aynı etkileri göstermeyecek.

Ilaclarinizi kullanin lutfen

Sizi bu ya kilo alirsam dusuncesine sevkeden bu hastaliginiz iste.

Kilo alsaniz ne olacak. Iyilesince artik ilaca ihtiyac duymayinca verirsiniz kilolari.

Benim iyilestikten sonra kilo verip tığ gibi olan tanidigim var mesela.

Simdi yeni ilaclar cikti bendede ank bozukluk var ilac kullaniyorum aksine kilo verdim doktorumla konustum yeni dogum yaptigimi soyledim bir ilac verdi hem kilo yapmaz hemde iyi gelir demisti ilac onerisinde bulunamam ancak doktorunla konusursan bu konuyu eminim yardimci olacaktir gecmis olsun

Demir eksikligide ayni sekil stres kaygi yapiyor doktora gittim dizlerim acayip agriyordu dr.dedi stres demir eksikliginden oluyor zaten ansytede var dizlerimden agrisi cikiyordu

Ilaclarinizi kullanin lutfen

Sizi bu ya kilo alirsam dusuncesine sevkeden bu hastaliginiz iste.

Kilo alsaniz ne olacak. Iyilesince artik ilaca ihtiyac duymayinca verirsyedirdlolari.

Benim iyilestikten sonra kilo verip tığ gibi olan tanidigim var mesela.
Haklısınız icimde bir öfke var geçmiyor affedemiyorum kayinvalidemi kayinpederimi beni yalniz bırakan ailemi kin tüm ruhumu kaplamis durumda eşime eziyet ediyorum maddi gücü yeterli değil zamaninda ailesine para yedirdi diye öfkem geçmiyor

Simdi yeni ilaclar cikti bendede ank bozukluk var ilac kullaniyorum aksine kilo verdim doktorumla kustum yeni dogum yaptigimi soyledim bir ilac verdi hem kilo yapmaz hemde iyi gelir demisti ilac onerisinde bulunamam ancak doktorunla konusursan bu konuyu eminim yardimci olacaktir gecmis olsun
Devlette tedavi gordum dr anlattiklarimi dikjate almadı bence 10 15 dk durdum tam derdimi bile anlatamadim hemen tani koyup ilac yazdi cikardi odadan

Haklısınız icimde bir öfke var geçmiyor affedemiyorum kayinvalidemi kayinpederimi beni yalniz bırakan ailemi kin tüm ruhumu kaplamis durumda eşime eziyet ediyorum maddi gücü yeterli değil zamaninda ailesine para yedirdi diye öfkem geçmiyor
Sanki benim derdim gibi anlattiniz benmde esimin ailesiyle sorunlarim cok tartisincada deedigim gibi elim ayagim bosaliyor

Az önce ilacimi içtim esime psikologa gittigimi itiraf ettim çünkü sakliyordum o da ilaclari kullan istersen 100 kilo al ama ruhun iyilessin sen iyileş sonra gerekirse konuşur evliligimize yön veririz ama sen iyileş dedi

Bakin nasil midemiz hasta olur kusariz, cigerlerimiz hasta olur oksururuz ilac kullaniriz gecer. Bu da oyle bir sey ruhumuzda hastalanir sonra ilac kullaniriz iylesir nirmal hayatimiza devam ederiz.

Bazi seyleri tek basimiza atlatamayiz ilac kullanmamiz lazim olur. Bu da oyle bir sey ilac kullanmak kotu bir sey degil.

Kullanin ilacinizi iyilesin iyilestikten sonra kilo da verilir her seyde olur.

Back
X