Doktora gittim oda beni iki doktora yonnendirdi biri kolonoskobi ve endoskobi yapilan yere bi digeride pskologa randevularimi bekliorum once mide ve bagirsa baktiracagim sonrada pskilogÇocuktum. Hatırlamıyorum geliyorum diye işaret verip vermediğini. Ama sanırım bende temelleri 4-5 yaş civarı atılmaya başlandı. 9-10 yaş gibi de kendini göstermeye başladı. Düşünüp duracaginiza doktora gidin mutlaka. Bir de internetten hastalık aramayı bırakın.
Cok kotu bi olay yasadim sabah gecmeyen bi kalp carpintisi vardi gozlerimin onu karariyodu tansiyonum dustu sandim hastaneye gittik nabzim 170 ti cigerlerime sanki tas koymuslardi nefes alamiyorum diye bagirdim hala anlatinca o ani yasiyorum kabus gibiydi kan degerlerime bakildi sorun yok dendi ama carpinti hic gecmedi ya gece uykumda kalbim durur da olursem diye uyumadigim zamanlari biliyorum hangi doktora gittiysem hicbiseyin yokki seni buraya neden gonderdiler dedi baktim 2,5 sene oldu hala basima bisey gelmedi dedim demekki psikolojik bununla yasamayi ogrendim hala bazen cok carptigi oluyor ama artik takmiyorum kendi kendime yaptigimi biliyorum
Yani demem o ki butun tahlillerini vs yaptir kendinden emin ol baktinki birseyin yok o zaman bosa kuruntu yapma guzel gecen zamaninida zehir edersin
Korkulcak bisey yoktur buyuk ihtimal huzursuz bagirsak sendromun vardir bence psikolojik rahatsizligi olan ve stres altinda calisan insanlarda cok oluyor panik hemen bagirsagi etkiliyor cunku vucut tepki veriyor bende de var maalesef kotu bisey yasadigimda hemen karnima agrilar girer tuvalete cikmak zorunda kalirim..Kanim alindi bisey cikmadi yurt disinda oturuorum doktor seni kolonoskobiye bide endoskobiye yollayacagim dedi icin rahatlasin dedi bundan bile korktum nie yolluyoki dige.bide pskolog icin sevk kagidi verdi
Evet cok stresli ve sinirli bi insanim ikide cocuk olunca ve halamin tekide pskolojik sorunlari var ve dedemde ölüm korkusu olan biri belkide generiktir durumum.ibs ve ankisyte olmaYa raziyim yeterki kanser olmayayimKorkulcak bisey yoktur buyuk ihtimal huzursuz bagirsak sendromun vardir bence psikolojik rahatsizligi olan ve stres altinda calisan insanlarda cok oluyor panik hemen bagirsagi etkiliyor cunku vucut tepki veriyor bende de var maalesef kotu bisey yasadigimda hemen karnima agrilar girer tuvalete cikmak zorunda kalirim..
Degilsin bence bu kadar tasalanma gun gelicek ne sacma dusunmusum diyeceksin eminim cunku aynilarini bende yasadim anliyorum seni kanser olmak oyle kolay degilEvet cok stresli ve sinirli bi insanim ikide cocuk olunca ve halamin tekide pskolojik sorunlari var ve dedemde ölüm korkusu olan biri belkide generiktir durumum.ibs ve ankisyte olmaYa raziyim yeterki kanser olmayayim
Su an ayni durumdayim, anlsiyere tehsisi konulmadi ama once mide doktoruna gidecegim ardindan bi psikologa, kendimk cok’kotu hissediyorumDoktora gittim oda beni iki doktora yonnendirdi biri kolonoskobi ve endoskobi yapilan yere bi digeride pskologa randevularimi bekliorum once mide ve bagirsa baktiracagim sonrada pskilog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?