Anksiyete nöbetleri

Teachergirl26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
887
1.273
63
Arkadaslar Merhaba
Bi kaç haftadır aşırı baş ağrıları el ve ayaklarda uyuşukluk hissizlik hafıza ve algı problemleri sürekli yorgunluk hali ağlama krizleri yaşıyorum günde 5 sefer o aşırı ağrı krizleri geliyor kafamı kesip atasim geliyor adeta. Bi endişeye doktora gittim emarlar kan tahlilleri falan sonuçta tamamen sağlıklısin bunlar psikolojik dendi anksiyete bozukluğu varmış psikiyatriste yönlendirdi ve bana herkesin de bildiği bi ilaç verdi. Psikiyatriste gideceğim. Hayatımda çok zor stresli baskı altında olduğum dönemler geçirdim. Şuan hayatım her anlamda iyiye gidiyor Allah a şükür. Ama bu hastalık patlak verdi. Hayalini kurduğum ise başlıyorum haftaya. Ama bu hastalık tamamen engel işimi ve çalışmalarımi yapamıyorum görevlerimi yerine getiremiyorum. Tedaviye başlayacağım benimle tedavi dışındaki tavsiyeleronizi tecrübelerinizi paylaşır misiniz artık çok bıktım bunaldim dayanamıyorum kafayı yemek uzereyim

Geçmiş olsun. Bi şeyleri bastıra bastıra sonunda bu şekilde patlak vermiş anladığım kadarıyla. Psikiyatristin vereceği ilacı düzenli bir şekilde kullanın fakat sadece ilaçla yetinmeyin. Eğer imkanınız varsa terapi alın yoksa da kendine yardım kitaplarından faydalanın derim. Psikonet yayınlarını bi inceleyebilirsiniz. Bunun dışında kafein tüketimini azaltın, yarım saatlik yürüyüşler yapın, alternatif yolları da araştırın. Nefes çalışmaları olabilir, meditasyon olabilir. Deneye yanıla size iyi gelen şeyleri keşfetmeye çalışın.

Bende yüzün sol tarafında kas spazmı ve sinirsel çekmeler oluyor..tahliller de sonuç tertemiz.. veriyorlar antidepresanı gönderiyorlar..psikolojik..Bende bu ara bitkisel sakinkeştirici etkisi olan çaylardan içiyorum..onlar belki ilaçlar kadar etkil değil ama hiç yoksa onlar kadar bünyeme zarar vermiyor sanırım..Limon melisa otu çayı ve karabaş otu kullanıyorum aam karabaşı değiştircem sanırım aktraımla kullanıp daha etkili bir ot varsa onu talep edicem bakarım..eğer faydasını görürüsem etkş bi şekilde yine yazarım..

Bos vaktin olmamasi lazim canim.
ben ise girince herseyin dha iyi olacagina inaniyorum.
Sakin bir odada kitap okuyun.
aklinizi eski zamanlarin kotu enerjisi ile yormayin. Disari cikip yapacaginiz az bir miktar yuruyus kendinize gelmeni saglayacaktir.

mistikkedi01 Teşekkürler yazarsaniz sevinirim benim vitaminlerim tüm değerlerim iyi. Doktor kendine sürekli ben iyiyim diye telkin et dedi.
Sisyphe evet psikiyatriste gidip tedaviye başlayacağım Sağol tavsiyelerin için

Arkadaslar biraz önce ağlama krizi geldi elim tutmadı elimdekiler düştü anlayamıyorum iyiyim aslında acaba ben mi kabullenmiyirum suan geçti iyiyim doktor haftada kaç kez oluyor dedi benim günde 5-6 bu yuksekmis

Bos vaktin olmamasi lazim canim.
ben ise girince herseyin dha iyi olacagina inaniyorum.
Sakin bir odada kitap okuyun.
aklinizi eski zamanlarin kotu enerjisi ile yormayin. Disari cikip yapacaginiz az bir miktar yuruyus kendinize gelmeni saglayacaktir.
Doktorda eve kapanma dedi çok stresli sorunlu bi dönemi atlattım suan iyiyim ama birikim ve patlama sanırım dediginiz gibi ise başlayınca daha iyi olurum insaallah

Doktorda eve kapanma dedi çok stresli sorunlu bi dönemi atlattım suan iyiyim ama birikim ve patlama sanırım dediginiz gibi ise başlayınca daha iyi olurum insaallah
Yaklasik bir yildir calismiyorum kv ameliyat oldu cocuga baakacak kimsem yok. Son 1 aydir basim donuyor. Tum gun halsiz hastneye gidecek halim yok. Ev isi yemek salmis durumdayim. Sabahdan aksama kadar yatmak istiyorum. Bebegime vakit ayiramiyorum. Hic bir yere gidemiyorum. Bunlar hep evde oldugum icn. Cuma gunu form verdim yemin ederim bi enerjii patlamasi oluyor icim icime sigmiyor. Cumadan beri hdrsey yolunda cok sukur. Kv saolsun sen iyi olda ben bakarim bu halimle dedi. Yani evde cok fazla bunaliyoruz ve iyice ice kapaniyoruz aslinda. Umarim senin icinde bu is sagligina geri kavusmana neden olur . Hep mutlu ol.

Teşekkürler Allah hepimize sağlık mutluluk versin. Sanki kafamda biri hep olumsuzluk igneliyor bana. Aynı sizin gibiyim. Şuan ise bu ağrılar bu halin hiç bitmicek hep bunu cekiceksin kurtulmicaksin diye bir fikir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…