Nasıl oldunuzİnşallah. Rabbim yardım etsin. Anksiyete başladığında gececek 1 yıl sonra bugünleri gülerek hatırlayacağım diye teselli etmistim kendimi. Önünü alamayacağım bisey olduğunu bilmiyordum. Yasama sevincimi kaybettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldunuzİnşallah. Rabbim yardım etsin. Anksiyete başladığında gececek 1 yıl sonra bugünleri gülerek hatırlayacağım diye teselli etmistim kendimi. Önünü alamayacağım bisey olduğunu bilmiyordum. Yasama sevincimi kaybettim
Aynen bende duxet 60 aliyorum ama yok yani ataklari köküne kadar yasiyorumİlaç kullanıyormusun
Yaşadıklarını yıllar da yaşıyorum en dibe kadar yaşamışımdır canım çok zorMerhaba arkadaşlar,ne yazıkki tüm anlattıklarınızı,hergün,7/24 yaşıyorum.Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki,insanın yaşama sevinci yok oluyor.Her an,her saniye seninle olan kötü bir duygu,durum.Fiziksel semptomların verdiği acıyı işin içine katmıyorum.Zaten,sağlık anksiyetesinde sıkıntı burada.Bir gün iyi olduğunuzda sanki tüm o ansiyeteyi siz yaşamamış gibi oluyorsunuz.Öyle bir kısır döngü ki,fiziksel semptomlar mı anksiyete yapıyor,yoksa depresif halimizden dolayı mı,bu fiziksel semptomlar oluyor anlayamıyorum bir türlü.Yaklaşık 1 senedir,aynı kısır döngü içerisinde devam ediyor.Pekçok doktora gittim,tahlil ve görüntüleme (ultrason) bakıldı,troidlerim ve yıllardır var olan bir düşüp bir çıkan kolesterol haricinde sıkıntı yok.Ama sırt ağrısı,baş ağrısı,iç organlardan mı,yoksa kas ağrısı mı anlayamadığım,künt bir ağrı.Bacaklarım,kollarım,omuzlarım,uykusuzluk,kimi zaman sürekli uyuma isteği vs.Fizik tedavi uzmanı,fibromiyalji dedi,Psikyatrım OKB dedi,Dahiliye ve kardiyoloji,psikolojik kafanı değiştirmezsen bu kısır döngü devam eder,düzelemezsin diyor.Mümkün olduğunca,bu sıkıntılardan kurtulmaya çalışıyorum ama nafile,3-5 gün düzeliyorum,sonra birden aylarca böyleyim.Moralimde hiç düzelmiyor haliyle.Nasıl düzeleceğiz,nasıl geçecek bu durum,çok yoruyor hem bedenen,hem ruhen.
Sevgili Evra merhaba,nasıl başa çıkıyorsun tüm bunlarla?Yaşadıklarını yıllar da yaşıyorum en dibe kadar yaşamışımdır canım çok zor
Canım başa çıkabiliyor muyum bilmiyorum da derin bir it çektirdin nasıl başa çıkabiliyorsun diye ben 16 yıldır çekiyorum Bu hastalığı üstüme yapıştı kaldı resmen Ama bazen de şükrediyorum Allah Dermansız dert vermesin diye Mesela bugün oğlumu götürdüm hastaneye o hastanenin koridorlarında Sanki ben ecel teri döktüm yani anksiyetem tuttu panik atağım tuttu böyle kendimi sıkı sıka sıka evladımın yanında belli etmemek için yani bir şekilde mücadele etmeye çalışıyorum Çok düşük dozda ilaç alıyorum bu özellikle sonbahar aylarında daha da bir atak yapıyorSevgili Evra merhaba,nasıl başa çıkıyorsun tüm bunlarla?
Az önce Yazım Yanlış olmuş kusura bakma derin bir iç çektim diyecektim ama yanlış olmuş Klavye hatasıSevgili Evra merhaba,nasıl başa çıkıyorsun tüm bunlarla?
Aynı şeyler hissediliyor.Ben de hastaneye girdiğimde,zaten yoğun olan anksiyetik durum çok daha ciddileşiyor.Her an bizimle yaşayan birşey.Herkesden,herşeyden kaçabilirsinde,bir tek kendinden kaçamıyorsun bu hayatta.Nedir aldığın ilaç?Ben sabahları 25 mg Alyse,akşam yatarken de 50 mg Faverin kullanıyorum,ilk zamanlar da etkili idi ancak,etkisini yitirdi sanırım.Arada da Xanax 0,5'liğin yarısını alıyorum.Başa çıkamadığımda.Canım başa çıkabiliyor muyum bilmiyorum da derin bir it çektirdin nasıl başa çıkabiliyorsun diye ben 16 yıldır çekiyorum Bu hastalığı üstüme yapıştı kaldı resmen Ama bazen de şükrediyorum Allah Dermansız dert vermesin diye Mesela bugün oğlumu götürdüm hastaneye o hastanenin koridorlarında Sanki ben ecel teri döktüm yani anksiyetem tuttu panik atağım tuttu böyle kendimi sıkı sıka sıka evladımın yanında belli etmemek için yani bir şekilde mücadele etmeye çalışıyorum Çok düşük dozda ilaç alıyorum bu özellikle sonbahar aylarında daha da bir atak yapıyor
Benim ilacım dideral ve cipralexAynı şeyler hissediliyor.Ben de hastaneye girdiğimde,zaten yoğun olan anksiyetik durum çok daha ciddileşiyor.Her an bizimle yaşayan birşey.Herkesden,herşeyden kaçabilirsinde,bir tek kendinden kaçamıyorsun bu hayatta.Nedir aldığın ilaç?Ben sabahları 25 mg Alyse,akşam yatarken de 50 mg Faverin kullanıyorum,ilk zamanlar da etkili idi ancak,etkisini yitirdi sanırım.Arada da Xanax 0,5'liğin yarısını alıyorum.Başa çıkamadığımda.
Benim ilacım dideral ve ciprale
Özellikle adet öncesi çok yoğun yaşiyorumCipralex birkaç sene evvel kullanmıştım bende pandemi döneminde,iyi bir antidepresandır.Dideral kullanmadım.Kullandığımız ilaçlara rağmen neden halen düzelemiyoruz anlayamıyorum bir türlü.