Anksiyete panik atak

Öncelikle geçmiş olsun. Elbette doktorunuz daha iyi bilir ancak benzer yollardan geçmiş biri olarak panik atak anksiyete diyebilirim.

Doktorun verdiği ilacı neden kullanmıyorsunuz? Kendinize kötülük ediyorsunuz. Ben de senelerce tansiyon hastası olduğuma inandım. Doktorlar “yok bişeyin!” dedikçe ben, ikna olmadım. Hastayım ben diye doktor doktor gezdim. Oysaki yoktu bişeyim. İlaca kendi kafanıza göre başlayamayacağınız gibi ilacı bırakamazsınız da… Doktorunuzun sözüne uyun. Daha fazla kendinizi yıpratmadan tedavi olun lütfen. Acil şifalar dilerim.
merhaba ilaç kullanıyorum ama işte sen ilaçla biraz iyisin bırakınca yine olucak geçmicek düşübceleri var okb anksiyete zaten teşhis ilaç içme konusunda kendşmi içtiğim için her şeyde yetersiz hissediyom

Kızmak zorundayım çünkü kendini iyileştirmek yerine anksiyeteye kurban ediyor günlerini.
Ben de anksiyete hastasıyım aynı eşekten düştüm ama asla ilaçlı tedaviyi reddetmedim. İlk ilaç aldığım gün 45 günlük uykusuzluğum son buldu.
Konu sahibesinin de tedavisine başlamak zorunda olduğunu düşünüyorum ve zaman zaman yüksekten konuşmak sakin konuşmaktan daha etkili oluyor.
bende izzet güllü yorumları okuyana kadar ilaca karşı değildim şuan içiyorum ama emin olamama var iyi gelicek mi diyerek düşük dozda ömür boyu kullanabilirsşn dedi eczacı tanıdığım hani tedirginsen bırakınca nasıl olcak diyosan dedi

Yan etki ne yapabilir. Uykusuzluk, baş dönmesi, kusma ya da aşırı uyku?
Bunları ilaca alışma sürecinde yaşayabilirsiniz evet ama sonra geçer.
İlacı almadığınızda yaşadıklarınız neler? Sokağa çıkma korkusu, doktora dahi gidecek cesareti bulamama, baş fönmesi, çarpıntı, panik hissi, hastalık korkusu, sağa sola devrilme hissi ve dahası.
Ben olsam yan etkileri göze alırdım (ki bu etkileri yaşayıp yaşamayacağınız bile belirsiz) çünkü şu an perişan haldesiniz daha kötü ne olacak?
Ek olarak; prospektüs ilaç şirketlerinin belirtmek zorunda olduğu bilgileri içerir. Bu şirketler de kendilerini sağlama almak adına % 0,1 ihtimali olan durumu dahi yazarlar. Doktorunuz verdiyse, dozajını da belirlediyse ve siz okuduklarınızı kafanıza çok takan biriyseniz prospektüs okumak yersiz.
İlaca başlayın 3 hafta sonra iyileşmeye başlayacaksınız.
ya evet yan etkiler hastalıktan ağır değil ben şuan içiyorum ama günü geçirme düşüncesi yerine ilerde nasıl olcam yine tekrarlarsa ilacı bırakınca diyorum ilaç bastırıyo geçirmiyo felan

ya evet yan etkiler hastalıktan ağır değil ben şuan içiyorum ama günü geçirme düşüncesi yerine ilerde nasıl olcam yine tekrarlarsa ilacı bırakınca diyorum ilaç bastırıyo geçirmiyo felan
Antidepresanların çalışma ya da etki etme mekanizması hakkında okuyun.

Back
X