• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKSİYETE VE DİBE VURMUSLUK

P Pusulaki nasılsın? Yazılarını daha pozitif gördüm ve sevindim. Is hayatı nasıl gidiyor? Ortama alıştın mi?
Teşekkür ederim daha iyiyim evet. İs iyi gidiyor en azindan düşüncelerden uzaklastiriyo beni ruhen bunalimda olmuyorum. İzinli.gunlerimde evdeyken ayni hissediyorum maalesef.

İzzet güllü videolarını yılmadan sürekli izleyip ders çalışır gibi telkin yaparak bu sıkıntıyı tamamen çozebilirsiniz YouTube videolar ücretsiz

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir haftadır çok sancılı dönem geciriyorum. bende anksiyete bozukluğu var bir hafta öncesine kadar iyiydim takintili lbiriydim ama boyle evhamli ve sıkıntılı degildim. Şuan bana dakikalar bile zehir gibi geçiyor aşırı evham kaygı mutsuz huzursuz endişeliyim. Ortada neden yok. Tek taktiğim şey iç sesim fazlalasti bu da beni rahatsız ediyor sürekli kafamda birseyler dönüyor. Kendimi rahatlatamyorum iiç sesim fazlalaşır da delirirmiyim diye korkuyorum kendimi dinliyorum hep. diyorum ki ya iç sesim beni yönetirse yya herşey kotu olursa of kendimi bitirdim resmen. Suan calismiyorum evde boşluktayim ama eliimden geldikce dışarı çıkmaya çalışıyorum. Ama sanki ordaki ben degilim odaklanamiyorum unutamiyorum kendimi dinlemeyi vücudumda terleme huzursuzluk. İlac kullanali bir hafta oldu ama değişen birşey yok. Nasil cikicam bu isin içinden bilmiyorum :KK43:(((
Korona ülkenin dünyanın hali yorgunluk tükenmişlik ayın hareketleri herkesi az çok ankisiyete ve panik atağa sevk etti inanın..... Bir iş olsa çok kısa sürede iyi olursunuz.... Bu zamanda o da zor.... Fakat bulabilseniz çok faydası olur

Back
X