Canm doktor tavsiyesi ile kesiyodum agir sorunlar yaBende bu ilaclari kullandim 1 kac ay sonra ilaclarin dozunu dusurdu doktorum yani bagimli hale gelmedim hic.tedavin bitmemis gibi geldi bana.neden kesmeye calistiniz ilaclari.yani duzelme olduktan sonra ilaclarin dozlari duser ve senin ihtiyacin kalmaz.sadece destek olarak arada bir alirsin diye biliyorum.bu sorunlari yasamazdin hic.doktorundan memnunsan sorunu ona anlat ilaclari kullanimini duzenleyebilir.allahtan baska kimseden korkma.sorunlari dert etme.bunlar gecicek.biraz kafani dinle.
Canm doktorda yavas yavas kesiyodu ilaci sonra agir sorunlar yasadim anksiyete tavan yapti.kendi kafama gore aile hekmine yazdiriyodum ilaci zar zor yazdirdim.suan elimde yok o bile telaslandriyo bni.eger hamile kalirsam bu anksiyete ile nasil basedicem bilmiyorm.Bende bu ilaclari kullandim 1 kac ay sonra ilaclarin dozunu dusurdu doktorum yani bagimli hale gelmedim hic.tedavin bitmemis gibi geldi bana.neden kesmeye calistiniz ilaclari.yani duzelme olduktan sonra ilaclarin dozlari duser ve senin ihtiyacin kalmaz.sadece destek olarak arada bir alirsin diye biliyorum.bu sorunlari yasamazdin hic.doktorundan memnunsan sorunu ona anlat ilaclari kullanimini duzenleyebilir.allahtan baska kimseden korkma.sorunlari dert etme.bunlar gecicek.biraz kafani dinle.
Canm sagol soylediklern iyi geldi.pek kimse anlamiyo bni esim bile yasamadigi icin sacma gliyo ama 10 senedir var bu rahatsizlik.dedigin gibi ilaci bulundurucam.en azindan panik yapmam.hamile kalsam blki unuturum bi nevi oyalanirim hazirliklar falan.sen ilaci bnim gbi ariyomusun bazen?Anladim cnm.malum ilac yok panik yapiyorsun.bana doktorumun soyledigi bi cumle vardi.BIRSEY OLMAYACAK bunu aklindan cikarma oncelikle.kendi kendine ilac alma doktora git ona dusunceni acikla hamilelik vs.yeni bir ugras benim kafami cok dagitmisti kendini mesgul edicek biseye ihtiyacin var durup ince ince dusunmek iyi degil.ama icin rahatlasin diye ilacindan biryerde bulundur onu kullanma.ben de bu durumda kalmistim.seni anliyorum insallah duzeliceksin sakin kalmaya calis herzaman.
.Canm sagol soylediklern iyi geldi.pek kimse anlamiyo bni esim bile yasamadigi icin sacma gliyo ama 10 senedir var bu rahatsizlik.dedigin gibi ilaci bulundurucam.en azindan panik yapmam.hamile kalsam blki unuturum bi nevi oyalanirim hazirliklar falan.sen ilaci bnim gbi ariyomusun bazen?
Sagol cnm tsk ederm :)Istedigin zaman ben burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?