bana doktor korkun Obsesif hale gelmiş dedi anksiyete demedi ama bence ben de o da var
Doktora inanmıyorum diye yazmadım . Benim gibi Obsesif durumu ve anksiyetesı olan var mı varsa nasıl kurtuldu benim korkularımın Obsesif duruma dönüştüğünü söyledi sadece ama yaşadıklarım Kaygı bozukluğu hakkDoktora inanmiyosun, bize mi inanacaksin?
Canımmmm sağlıkla alırsın inşaallah kucağına ben çoğunu kendim yendim senin ne gibi korkuların vardı?Ben yıllardır anksiyete panik atakla mücadele ediyorum.ilaçsız asla duramadım yaklaşık 5yıldır.hatta bi dönem gebelik kayıpları yüzünden resmen çıldırcak boyutlara geldim ve 4 ilaç birden kullandım.beni ilaçsız durdurabilen tek şey hamilelik oldu.şükürler olsun şuana kadar takıntılarım korkularım aklıma bile gelmiyor.tek odak noktam bebeğimin sağlığı.ben bu illetle her türlü mücadele ettim ama olmadı,eğer durumun ağırsa ala ilaçsız mücadele etmeye çalışma battıkça batarsın.Allah sağlık versin tez zamanda
Hastalık korkusu (parmağıma sancı girse doktora giderdim kötü bişey mi var diye) ve hamilelik korkusu(sanki bebek büyücek ben nefes alamıcam ölcem ya da bebek kıpırdadıkça korkcam ve bayılcam gibi şeyler).saçmalık ama işte beynin bize oyunları.Canımmmm sağlıkla alırsın inşaallah kucağına ben çoğunu kendim yendim senin ne gibi korkuların vardı?
bana doktor korkun Obsesif hale gelmiş dedi anksiyete demedi ama bence ben de o da var
Evet bazıları bir ile yaramıyor diyor açıkcası ben bunun için eskisi gibi huzurum geri gelmeyecek diye TedirginimTerapiye gidin, doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın. Gerisini çok irdelemeyin, araştırmayın. Zaten obsesifsiniz, zaten kaygılısınız irdeledikçe araştırdıkça depresyona sürüklenirsiniz.
Bende okb de var kaygı da. Terapi ve ilaçla büyük ölçüde kurtuldum.
Kim diyor onu? Denemiş de mi konuşuyor yoksa oturduğu yerden mi sallıyor. Milletimiz çok sever çünkü sevgi içimizde, doktora gerek yok kendin halledersin falan.Evet bazıları bir ile yaramıyor diyor açıkcası ben bunun için eskisi gibi huzurum geri gelmeyecek diye Tedirginim
Çok Sağol canım için huzura erdi çünkü öyle bir şey ki 2 Yıldır içimdeki o oh duygusu vardır ya huzurla işte o duygum yok hep bir acaba korkum. Geliyormusun diye bir ses çok SağolKim diyor onu? Denemiş de mi konuşuyor yoksa oturduğu yerden mi sallıyor. Milletimiz çok sever çünkü sevgi içimizde, doktora gerek yok kendin halledersin falan.
Denemiş de işe yaramamışsa ya terapilerin hemen 2 günde etki etmesini ummuş, ya ilaçlarını düzgün kullanmamış ya da doktoru ile iyi bir iletişimde olup ilaç ona uymadıysa değiştirmemiştir.
Başkalarına bakmayın. Tedavinizi olun. Terapiyi de ihmal etmeyin. Her şey ilaç da değil çünkü.
Çok Sağol canım için huzura erdi çünkü öyle bir şey ki 2 Yıldır içimdeki o oh duygusu vardır ya huzurla işte o duygum yok hep bir acaba korkum. Geliyormusun diye bir ses çok Sağol
Ben yıllardır anksiyete panik atakla mücadele ediyorum.ilaçsız asla duramadım yaklaşık 5yıldır.hatta bi dönem gebelik kayıpları yüzünden resmen çıldırcak boyutlara geldim ve 4 ilaç birden kullandım.beni ilaçsız durdurabilen tek şey hamilelik oldu.şükürler olsun şuana kadar takıntılarım korkularım aklıma bile gelmiyor.tek odak noktam bebeğimin sağlığı.ben bu illetle her türlü mücadele ettim ama olmadı,eğer durumun ağırsa ala ilaçsız mücadele etmeye çalışma battıkça batarsın.Allah sağlık versin tez zamanda[/QUOTE
Bakın çok kötü hissettiriyor evet, mutsuz karamsar oluyorsunuz. Bir yandan dünyadaki diğer dertleri düşünüp ben niye bu kadar mutsuzum diyip bir yandan da afrikadaki aç çocukların yüzündeki gülümsemeye hasretsiniz. Ama geçiyor. İnanın geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?