Anksiyete yenenler

salayaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
307
18
18
26
Hiç tedavi görmedim ilaç vs içmedim bazen içimi o kadar daraltıyor ki hayata hiç amacım yokmuş ömür boyu böyle kalacakmisim hicbirseyin önemi kalmıyor gözümde çok âz kendimi iyi hisettigimde her an yine içim daralacak diye ödüm kopuyor atlatim gjbj oldu bazı korkular yaşadım yine gün içinde çok içimi daraltıyor nasıl yenicem bunu çok huzursuz oluyorum birdaha hiç eskisi gibi olamicam her olay içimi bunaltiyor bazı haberler bazı ölüm konulari falan beni çok etkiliyor hamileliğimi bekliyorum çocuğum doğduktan sonra hemen bir doktor bulup tedaviye başlamak istiyorum ama çok umutsuzum hiç geçmeyecek diye çocuğum olucak ona bile sevinemiyorum

İlaç almadan tam olarak engelleyemezsin ama azaltabilirsin. Öncelikle B12 vitamini ve magnezyum D vitamini ve Demir takviyesi almalısın. Bunlar çok önemli. Zaten bunların eksikliği normal insanda bile anksiyete benzeri belirti veriyor depresyon vs. Yatmadan papatya çayı Melisa çayı falan da ise yarayabilir. Bir de geç yatma.
Bunlar biraz hafifletir

Hamileyim hicbirsey yapamıyorum magnezyum vs kullanıyorum hafifleyip unuttuğum anlar oluyor bazen telkin ettikçe iyilesecegime inancim oldukça iyi oluyorum ferahliyorum oda kisa süreli oluyor zaten

Bende de anksiyete ve panik atak var ilaç kullanmadım kendi zihnim ile kontrol ediyorum kendimi. Sizi kötü etkileyecek olaylardan uzak durun özellikle haber izlemeyin sosyal medyada olumsuz haberleri görmemeye çalışın. Ayna karşısına geçin ve 5 dakika kendinize vakit ayırın olumlu konuşmalar yap kendine bakarak. (güçlü olduğunu ve her şeyi atlatacağını, mükemmel olduğunu) zihninde yenmeye çalış. Anksiyete seni değil, sen onu yeneceksin ♥ birde vitamin değerlerine bakmanı tavsiye ederim. Vitamin düşüklüğü de bazı şeyleri tetikleyebiliyor. D ve B12 eksikliğim vardı 1 haftadır vitaminlarını kullanıyorum eskisinden daha enerjik ve düzenli ilerliyorum.

Âslinda yeniyorum ama bazı düşüncelerden dolayı yenileniyor engel olamıyorum herşey anlamsız geliyor yaşamanın manası anlamsız geliyor sanki herkes bana yabancıymis bunu çok yendim az bişi kaldı evlendim diye herhalde alışmam zaman aldı şimdi ailemin yanına geldim insan kendini kötü hisediyor çoğu konu içimi daraltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…