Anksiyete :(

Papatyagibi1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
197
48
18
31
Herkese iyi akşamlar.

Arkadaşlar genel olarak yaşadığım bir durumdan bahsedeceğim. Her zaman mutlaka en olumsuza odaklanıyorum bakın ama bu istemsizce olan bir şey örneğin başım mı ağrıyor Google search ve evet ben beyin kanseriyim gibi gibi.
Kendimi olumsuzluklar içinde besleyip günün sonunda sanki onu gerçekten yaşayacakmışım gibi kendime ve yakın çevreme dünyayı dar ediyorum.
Mesela yarın babam kolonoskobi olacak bağırsaklarında polip ve geçmeyen karın ağrısı problemi var. internet araştırmalarıma göre sonuçlar çok olumsuz. Gece bana bitmeyecek bana yarın olmayacak yani. Kendimi buna inandırmak istemiyorum ama korkularım dağ gibi oluyor. Yani kendi kendimi telkin edemiyorum. Sürekli çevremde araştırmaya başlıyorum birisi bana polipi olupta sorun olmadığını söylesin istiyorum mesela (bu arada konu açmışken konuyla ilgili arkadaşlarımdan bilgisi olan varsa yardım rica edeceğim gerçekten ) Biri rahatlatsın çünkü ben bunu kendi irademle yapamayacak kadar düşüğüm.
Psikolojik destek aldım çare olmadı çünkü olay bende bitiyor nihayetinde ama başaramadım.
Eşim dile getirmesede bıkmış bu durumdan çok belli. Enerjik pozitif birazda oluruna bırakan insan olabilmeyi çok istiyorum ve öyle insanları gördükçe çok çok imreniyorum. Biraz konuşalım mı var mı benim gibi olan?

En yakın arkadaşlarımdan biri öyleydi ve bu zamanla aramızı açtı, o da durduramıyordu bunu. Her zaman felaket tellalı gibi olmuştur. Asla iyi bir şey düşünemezdi bu da zamanla beni de enerji olarak yormaya ve boğmaya başladı. Bence destek almayı bırakmamanız lazım bu şekilde hayatı yok yere kendinize dar ediyorsunuz çünkü

Evet çevremdeki bir çok kişiyi kaybediyorum zaten. Evlendikten sonra oldu bu durum öncesinde bu kadar değildi şimdi hepten olumsuza odaklanmış durumdayım. Aileme aşırı düşkünüm onlara bişi olma korkusu beni çok korkutuyor mesela (

Düşüncenin etkilerine inanır mısınız bilmem ama bence insan bazı şeyleri düşüne düşüne olduruyor. Hem insanın başı ağrıyacaksa önceden ya başım ağrırsa diyerek bunun önüne geçmiş olmuyoruz sonuçta. Yani o baş zaten ağrıyacak, ağrıdığında buna üzüleceksiniz ama bari ağrı başlamadan mutlu hissettiğiniz zamanlar olsun. Onları da aman ağrır ağrımaz diyerek tüketmemek lazım. İnşallah kurtulursunuz böyle düşünmekten

Bugüne kadar olumsuz ne düşündüysem oldu demekki düşüncenin böyle bir etkisi var inanıyorum artık. Kendimle çok savaş veriyorum umarım yoluna girer hem kendimi hem çevremi bunalttım

Aynı ben.
6 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim ve o günden beri kendimi tanıyamıyorum düşün. Kendimde hastalık varmış gibi hissettim sürekli hastanelere gittim, çok şükür birşey çıkmadı. Şimdi kızıma odaklandım. Kan tahlili yapıldı kalsiyum ve Demir yüksekliği var. Bugün internetten baktım olumsuz yazıları gördüm ve çok üzüldüm. Elimde değil. Seni çok iyi anlıyorum. Eşim bıkmış durumda
Psikoloğa gittim iyi gelmedi,onun söylediklerini zaten ben biliyorum ama uygulayamıyorum
Pasikiyatra gittim antidepresan kullandım çok kötü oldum bıraktım
Şuan kozmik enerji alıyorum, hatta az önce 2. Seansımı aldım
İçten rahatlamak istiyorum

Allah yardımcımız olsun. Peki işe yaradı mı ne olur söyleyin bende alayım. Hayatı kendime zindan ettim

polip annemde de var ülseratif kolit, hastası bagsurda mevcut allah şifa versin bağırsak insanın 2. beyni

Kalsiyum yüksekliği ne durumda acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…