Anksiyetem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sgtdl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
282
136
53
Merhaba güzel kadınlar
Yaygın kaygı bozukluğu teşhisim var destek de aldım ama aşamıyorum. Bilinçaltımın oyununa gelmekten yoruldum. Olmayacak şeylerden korkuyorum. Hayatım zehir oldu . İlaç kullandırmadı doktorum güçlüsün dedi ama olmadı işte aşamadım. Çocukluğumdaki sevgisizlik ihmal edilme sürekli mücadele beni bu noktaya getirdi. Okudum evlendim ama hepsi de çok zor oldu . Nadir görülen hastalığım var onunla savaşıyorum. Evliliğimde eşimle mutlu olsam da ailesi beni çok yordu . İş hayatıma verdim kendimi başarılı olmanın bedelini de ağır ödedim. Allah inancım var sabrım da çok ama artık yoruldum hem de çok Yorgunum. Eşim engelli benim gibi hayata tutunmak için savaş veren biri. Nereden tutsam dökülüyor hayatım. Evlatsa mevlam nasip etmedi benim hastalığım yüzünden. Nasıl ayağa kalkarım bilmiyorum? Bugün ufacık iş yerindeki bir sorun yüzünden gece uyuyamadım. Gündüz uyandım ve sorunun çözülmesi en az bir hafta alacak muhtemelen de sorun olmayacak ama ben de bu şans oldukça diyorum her şey mümkün. Baş edemiyorum. Ne olur bana destek olun perişan haldeyim. Hastalığım sebebiyle de ciddi bir süreçten geçiyorum bu hafta ama ben iş yerindeki soruna kafayı taktım. İnanın hasta olmak beni üzmüyor artık bu dünyadan çekip gitmek istiyorum. Benim gibi olanlar nasıl aştılar?

Geçen bir yazı okudum çok hoşuma gitti
“ koskoca peygamberi üzmüşler bu dünyada sen kimsin?” Yazıyordu

İmtihan dünyasındayız canım benim
Seninkisi öyle benimkisi böyle diğerinin şöyle
“Derdini sev belki seninkisi en iyisidir”

İnan bana sabredelim mükafatımız büyük olacak inşallah

Geçen bir yazı okudum çok hoşuma gitti
“ koskoca peygamberi üzmüşler bu dünyada sen kimsin?” Yazıyordu

İmtihan dünyasındayız canım benim
Seninkisi öyle benimkisi böyle diğerinin şöyle
“Derdini sev belki seninkisi en iyisidir”

İnan bana sabredelim mükafatımız büyük olacak inşallah
Canım bu düşüncelerle sabrettim herkes bilir güçlü durdum ama psikolojim belli ki düzelmiyor aşamıyorum

Al benden de o kadar aynı dertlerimiz. Konuyu takipteyim..

Canım bu düşüncelerle sabrettim herkes bilir güçlü durdum ama psikolojim belli ki düzelmiyor aşamıyorum
O zaman ilaçlı tedavi Alman gerekiyor demektir canım benim
Bundan korkma
Bende aldım düzeldi bıraktım
Gerçi şikayetim seninkiyle aynı değildi
Ama ilaçlı tedaviden kaçmadım yani
Tavsiye ederim

O zaman ilaçlı tedavi Alman gerekiyor demektir canım benim
Bundan korkma
Bende aldım düzeldi bıraktım
Gerçi şikayetim seninkiyle aynı değildi
Ama ilaçlı tedaviden kaçmadım yani
Tavsiye ederim
Ben de kaçmadım hatta istedim bile verdi başka bir doktor başlayacağım

Sakin olun, yaygın anksiyete bozukluğu aşılmayacak bir şey değil. Hatta terapiye en iyi yanıt veren tanılardan biridir, biraz sabır gerektirir sadece. Ama bazı durumlarda ek olarak ilaç da gerekebilir. İlacınızı alın ve yanında terapi görün. Geçmiş olsun.

Merhaba güzel kadınlar
Yaygın kaygı bozukluğu( anksiyete) teşhisim var destek de aldım ama aşamıyorum. Bilinçaltımın oyununa gelmekten yoruldum. Olmayacak şeylerden korkuyorum. Hayatım zehir oldu . İlaç kullandırmadı doktorum güçlüsün dedi ama olmadı işte aşamadım. Çocukluğumdaki sevgisizlik ihmal edilme sürekli mücadele beni bu noktaya getirdi. Okudum evlendim ama hepsi de çok zor oldu . Nadir görülen hastalığım var onunla savaşıyorum. Evliliğimde eşimle mutlu olsam da ailesi beni çok yordu . İş hayatıma verdim kendimi başarılı olmanın bedelini de ağır ödedim. Allah inancım var sabrım da çok ama artık yoruldum hem de çok Yorgunum. Eşim engelli benim gibi hayata tutunmak için savaş veren biri. Nereden tutsam dökülüyor hayatım. Evlatsa mevlam nasip etmedi benim hastalığım yüzünden. Nasıl ayağa kalkarım bilmiyorum? Bugün ufacık iş yerindeki bir sorun yüzünden gece uyuyamadım. Gündüz uyandım ve sorunun çözülmesi en az bir hafta alacak muhtemelen de sorun olmayacak ama ben de bu şans oldukça diyorum her şey mümkün. Baş edemiyorum. Ne olur bana destek olun perişan haldeyim. Hastalığım sebebiyle de ciddi bir süreçten geçiyorum bu hafta ama ben iş yerindeki soruna kafayı taktım. İnanın hasta olmak beni üzmüyor artık bu dünyadan çekip gitmek istiyorum. Benim gibi olanlar nasıl aştılar?
Bana kaygı bozukluğu teşhisi kondu ilaca başladım. Doktor değiştirin derim ilacın ciddi faydası var

Bende de vardı hem de kriz şeklinde durduk yere gelen bi titreme oluyodu.Ben bırakın evliliği örgün öğretimden bile vazgeçtim.Yemek yiyemiyodum mesela ailem dışında farklı bir ortamda kafam titriyodu hala bazen titrer ama hafifledi.Vesikalık foto.çektiremiyodum.Anksiyetem hafifledikten sonra denemedim ama burdan yola çıkarak mükemelliyetçilik takıntım olduğunu anladım.
Tevafuken de uğur koşar sanırım bi yazarın kitabını okudum.Allah de ötesini bırak serisiydi.Adı da ya niyet ya tevekküldü kitabın.Onu okuyunca hastalığımın vesvese kaynaklı olduğuna emin oldum.Sonra bi yöntem buldum araştırırken.(sizdeki anksiyete nasıl gerçekleşiyo bilmiyorum ama).
F klavye sınavım vardı o zaman uygulamaya çalıştım nitekim birinde başarılı da oldum.Süreye dayalı bi sınav zaman kısıtlı ben q klavyeye alışığım f de başarılı değilim vs bu gibi faktörler bende bi kaygı deryası oluşturdu haliyle.
Yöntem kriz geldiği zaman o kalp sıkışması,nabız düşmesi,titreme vs alakasız konuları düşünüyosun saçma sapan yaptığın işten bağımsız.Bugün şu yemeği mi yapsam,şu kelimenin ingilizcesi neydi gibi gündelik alakasız şeyleri zihninden geçirince kaygıdan biraz olsun arınıyosun.
Ha hala gelecek kaygım yok mu müthiş derecede var.Atıyorum erkek arkadaşımın aliesiyle nasıl konuşcam değil evlenmek..isteme törenini bile düşününce canım sıkılıyo :KK43:ilaç kullanırım o zaman kesin
Yani Allah şifa versin yalnız değilsin demeye geldim.

Sakin olun, yaygın anksiyete bozukluğu aşılmayacak bir şey değil. Hatta terapiye en iyi yanıt veren tanılardan biridir, biraz sabır gerektirir sadece. Ama bazı durumlarda ek olarak ilaç da gerekebilir. İlacınızı alın ve yanında terapi görün. Geçmiş olsun.
Umarım geçer zira hastalığım stres yüzünden ilerliyor ve beni ölüme götürüyor

Bende de vardı hem de kriz şeklinde durduk yere gelen bi titreme oluyodu.Ben bırakın evliliği örgün öğretimden bile vazgeçtim.Yemek yiyemiyodum mesela ailem dışında farklı bir ortamda kafam titriyodu hala bazen titrer ama hafifledi.Vesikalık foto.çektiremiyodum.Anksiyetem hafifledikten sonra denemedim ama burdan yola çıkarak mükemelliyetçilik takıntım olduğunu anladım.
Tevafuken de uğur koşar sanırım bi yazarın kitabını okudum.Allah de ötesini bırak serisiydi.Adı da ya niyet ya tevekküldü kitabın.Onu okuyunca hastalığımın vesvese kaynaklı olduğuna emin oldum.Sonra bi yöntem buldum araştırırken.(sizdeki anksiyete nasıl gerçekleşiyo bilmiyorum ama).
F klavye sınavım vardı o zaman uygulamaya çalıştım nitekim birinde başarılı da oldum.Süreye dayalı bi sınav zaman kısıtlı ben q klavyeye alışığım f de başarılı değilim vs bu gibi faktörler bende bi kaygı deryası oluşturdu haliyle.
Yöntem kriz geldiği zaman o kalp sıkışması,nabız düşmesi,titreme vs alakasız konuları düşünüyosun saçma sapan yaptığın işten bağımsız.Bugün şu yemeği mi yapsam,şu kelimenin ingilizcesi neydi gibi gündelik alakasız şeyleri zihninden geçirince kaygıdan biraz olsun arınıyosun.
Ha hala gelecek kaygım yok mu müthiş derecede var.Atıyorum erkek arkadaşımın aliesiyle nasıl konuşcam değil evlenmek..isteme törenini bile düşününce canım sıkılıyo :KK43:ilaç kullanırım o zaman kesin
Yani Allah şifa versin yalnız değilsin demeye geldim.

Canım seninki daha farklı çeşitleri var sanırım sayısız kitap okudum bu konuda benimki travma sonrası stres bozukluğu ama terapi aldım ki faydası da oldu ancak ara ara deşiğim gibi uyuşma şeklinde hastalık yaşıyorum ve uykularımı yönetemiyorum. Mevlam sana da şifa versin canım ama evlilik bana iyi geldi eşimin anlayışı hele

Kaygi bozukluguna sen guclusun diyip ilac vermeyen doktor da ilk defa duyuyorum. Doktorunuzu mu degistirseniz? Cunku bu rahatsizlik tamamen beyindeki kimyasallarin dogru calisamamasiyla falan ilgiliymis. Gucle falan alakasi yok yani. Vakit kaybetmeden iyi bir doktor bulmanizi oneririm. Aslinda cogu kisinin yasadigi ve cozumu olan bir seyle niye bogusacaksiniz ki? Acil sifalar diliyorum

Oy oyyy anksiyeten ne cektim,senin anlattigin kadariyla benim yasadigim bire bin. Dilerim Rabbim bir daha bana o gnleri yasatmasin.Hic hatırlamak daha istemiyorum.Bazi seyler fiziksel olsa titreme, kalp atisi, heycnlnma bunlari atlatirsin ama ruhsal bir durumm olunca beteri birsey.Kendin düştüğün yerden kalkmak zorundasin.Bu hayatta hep imtihanlarimiz var.Unutmaki beterin beteri de var ve sukret.Herseye olumlu bakarsan güzel gelisiyor buna emin olabilirsin olmsuz bakarsanda hep o sekilde ilerliyor.Rabbim dertlerini gidersin en kisa zamnda

Merhaba güzel kadınlar
Yaygın kaygı bozukluğu( anksiyete) teşhisim var destek de aldım ama aşamıyorum. Bilinçaltımın oyununa gelmekten yoruldum. Olmayacak şeylerden korkuyorum. Hayatım zehir oldu . İlaç kullandırmadı doktorum güçlüsün dedi ama olmadı işte aşamadım. Çocukluğumdaki sevgisizlik ihmal edilme sürekli mücadele beni bu noktaya getirdi. Okudum evlendim ama hepsi de çok zor oldu . Nadir görülen hastalığım var onunla savaşıyorum. Evliliğimde eşimle mutlu olsam da ailesi beni çok yordu . İş hayatıma verdim kendimi başarılı olmanın bedelini de ağır ödedim. Allah inancım var sabrım da çok ama artık yoruldum hem de çok Yorgunum. Eşim engelli benim gibi hayata tutunmak için savaş veren biri. Nereden tutsam dökülüyor hayatım. Evlatsa mevlam nasip etmedi benim hastalığım yüzünden. Nasıl ayağa kalkarım bilmiyorum? Bugün ufacık iş yerindeki bir sorun yüzünden gece uyuyamadım. Gündüz uyandım ve sorunun çözülmesi en az bir hafta alacak muhtemelen de sorun olmayacak ama ben de bu şans oldukça diyorum her şey mümkün. Baş edemiyorum. Ne olur bana destek olun perişan haldeyim. Hastalığım sebebiyle de ciddi bir süreçten geçiyorum bu hafta ama ben iş yerindeki soruna kafayı taktım. İnanın hasta olmak beni üzmüyor artık bu dünyadan çekip gitmek istiyorum. Benim gibi olanlar nasıl aştılar?

Biran ben yazdım bu yazıyı sandım..
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım..
Beni insanlar bu hale getirdi..
Çocukluğum dan beri ailem beni sevmedi istemedi kız diye erkek istiyorlarmış..
Annem süt bile vermemiş bana itmiş beni..
Evlendim belki yüzüm güler dedim 5 yıldır çocuğum olmuyor tüp bebek tedavisi ameliyatlar herşeyden çok yoruldum tükendim..
Sürekli korku ile yaşıyorum..
Küçükken bu çok korkak diye diye ben yukarı çekmek istedim kendimi insanlar hep uçurumdan itti..
Artık toparlayamiyorim..
Is yerinden kaynaklı bir sorun yüzünden sabahi sabah ettim cuma gecesi..
Hala beynimde aynı mesele dönüp duruyor..
Yani kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer hesabi bendeki...
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..
Piskolojik tedavi gördüm fayda etmedi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X