hayat devam ettıkçe umut hep vardır arkadaşım. Kendımden ornek vereyım sana. Eskı sevgılımle sozlenmek uzereyken guzel bır kazık yedım ve onu terkettım.. Af diledi çok ama affetmedım çunku guvenmıyordum artık. O ise guya aşkımdan ölüyor bıtıyordu. Bensız yaşayamaz ölurmuş vs vs diyen adam 6 ayda başkasını buldu 1 sene sonra nışanlandı. Yaşadığım uzuntuyu hatırlamak bıle ıstemıyorum. Bu arada bense artık sevgıden aşktan umudumu kesmıştım. Aşık olsam bıle nasıl guvenecektım kı....
Ama buyuk konuşmamak lazımmış.... Uzun bır zaman sonra şimdi eşim olan ınsanla tanıştım... Bırdaha uzun sure çıkmadan evlılık yolunda adım atmam dıyen ben 6 ayda nışanlandımşimdi üç aylık evlıyım sevıyor ve guvenıyorum şukurler olsun
tek yapman gereken akışına bırakmak ama hıçkımseyede yuzdeyuz guvenmemek....hemen guvenme zamana bırak .... Rahat ol olacağı varsa olur. Rabbim hakkında hayırlısını versin
Merhaba,beni hatırlayan belki vardır bi konum vardı nişanlımdan ayrılmak üzereydim ve ban çok destek olmuştunuz.
şimdi iyi günüm ve yine yardımınıza ihtiyacaım var
hayatımda bidaha asla biri olmaz derken biriyle tanıştım
şimdi ben çok bilgisizim bu konularda bilgiye ne hacet diyeceksiniz ama dünya öyle bidünya olduki yediğim kazıktan biliyorum insanlar kendilerini çok güzel gizleyebiliyorlar.
Ben ona karşı şimdi nelere dikkat etmelilim o daha 1 görüşme ve 2 telefondan sonra biz bi elmanın 2 yarısız a lafı getiriyor ama tabi ben güvenemiyorum
canım üşenmeden diğer konularınıda okudum.
üzücü olaylar yaşamış ve atlatabilmişsin çok şükür ki.
Rabbim çook büyük gün doğmadan neler doğar.hiç merak etme rabbim adaletlilerin en adaletlisidir ve her işinde bir hikmet vardır
demek ki zaman herşeyin ilacı.
Karşına iyi bir insan çıkaracaktır rabbim belki bu şimdiki kişi veya bir başkası bilemeyiz
ama umudunu kaybetme ve kendin gibi ol
eskileride şimdikine çok anlatma ve bu sefer arayıda çok uzun tutma olur ise eğer
herşey bizler için ama gece olmadanda sabah olmuyor
bir bakarsın karşına birisi çıkmış nişan evlilik derken bebek içni gün sayıyor olursun
allaha emanet ol ve bol bol dua et
çok şükür yaradanaki geçti hepsi. yaşananları unutmak imkansız ama bu benim için büyük bi mucize yeni biriyle 11 yıl sonra görüşmeye karar vermek.ama hala korkularım taze karşımdaki insanın gerçek hislerini anlayamıyorum herşey oyun gibi geliyor.ya yine kandırılırsam korkusu var içimde
tecrübe nekadar önemliymiş şimdi çok iyi anlıyorum... yarın buluşacaz bakalım
çok samimi görünüyor ama bilmiyorum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?