- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi prenses006
akıl almam gerekiyor kızlar... konu biraz saçma farkındayım ama aklım karışık. 3,5 senelik bir ilişkim vardı. inişli çıkışlı ayrılık ve barışmalarla geçen bir 3,5 yıl sonunda artık birbirimize saygımız kalmadı ve en son görüşmesini istemediğim ve arkadaşı olduğunu iddia ettiği bir kızla görüşüp de yer bildirimi yaparak gözüme sokmasıyla son dönemece girdik. iki ay sonra ben mesaj attım sonuçta yaşanan şeyler çok fazlaydı ve bu küslük ağırlık yapmaya başlamıştı. (bunda da hatalıydım biliyorum) o zaman havadan sudan konuştuk bir ay sonra da kendisi aradı beni hergün eskisi gibi konuşmaya mesajlaşmaya başladık. görüşme teklif etti pazar günü görüştük. hiç bizim konulara girmedik, aramızda bariz bir soğukluk vardı. gezdik dolaştık yemek yedik sinemaya gittik, sohbetimizi de ettik. tam 7 saat geçirdik beraber ama bir duvar bir soğukluk vardı garip değil mi? elle tutulur hissedilir bir soğukluk... görüştüğümüz güne kadar da sürekli mesajlaşıp konuştuğumuzu da belirteyim. beni eve bıraktıktan sonra da arayıp sormadı. bu durum nedir, yorumlarınız nelerdir arkadaşlar, ben bir anlam veremedim. bana yorumlar mısınız, ve ben nasıl davranmalıyım. farklı bakış açılarına ihtiyacım var.