anlam veremedim,yorumlarınıza ihtiyacım var...

buluştuktan sonra sizi aramış olsaydı devam etmesini istiyor olurdu.siz iki ay önce mesaj atmamış olsaydınız belki sizi hiç aramayacaktı.muhabbetiniz tatlı geliyordur alışkanlık olmuştur sizin yanınızda iyi zaman geçiriyordur fazlası değil.

Boyle giderse 1 aya tekrar birlesiriniz canım ddgmi unutma. :D
yok be canım alemsin, bende de onda da bir şey kalmamış. ben şu yaptığı şeye yani o kadar zaman beraber vakit geçirip sonra da sıradan internetten tanışıp buluştuğu elektrik alamadığı kişi muamelesine kızıyorum sadece.

konuşmayı gururuma yediremiyorum ama sorsam mı açık açık acaba

Bilmiyorum ki gurur da önemli ama onun yaptığı da çok saçma ya. Gurursuzluk olur mu bilmiyorum ama ben olsam sadece tek bir mesaj atardim, tek kelime "neden?" Yani onun bu yaptığı asıl gurursuzluk, o kadar umut verip konuşup görüşüp birsey demeden bitirmek. Hani bir mesaj atip "biz olmayacagiz bugun anladim" filan demis olsa icim yanmaz, ona bile cesareti yok. Neyse belki de böyle değildir hep kotu yönünü dusunmeyelim

Bilmiyorum ki gurur da önemli ama onun yaptığı da çok saçma ya. Gurursuzluk olur mu bilmiyorum ama ben olsam sadece tek bir mesaj atardim, tek kelime "neden?" Yani onun bu yaptığı asıl gurursuzluk, o kadar umut verip konuşup görüşüp birsey demeden bitirmek. Hani bir mesaj atip "biz olmayacagiz bugun anladim" filan demis olsa icim yanmaz, ona bile cesareti yok. Neyse belki de böyle değildir hep kotu yönünü dusunmeyelim
evet canım aynen ben de o davranışı beklerdim. iki satır yazsa iki kelime konuşsa anlamayacak bir insan değilim. hayatta da bir daha arayıp sormazdım zaten. dediğin gibi onu da yapmaya cesareti yok. çünkü yedekte durayım istiyor sanırım

çekim bitmiş olabilir.
yaşanılanları unutamıyor da olabilirsiniz..

Back
X