Anlam veremedim

SMMRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
341
129
33
Arkadaşlar merhaba 32 haftalık ikiz gebeyim, akşamdan beri vajinal bir yanma hissediyorum. Ancak bu yanma idrar esnasında değil de her an oluyor. Çok garip. Aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ( enfeksiyon olma ihtimali yok çünkü enfeksiyon ilacm yeni bitti )

Arkadaşlar merhaba 32 haftalık ikiz gebeyim, akşamdan beri vajinal bir yanma hissediyorum. Ancak bu yanma idrar esnasında değil de her an oluyor. Çok garip. Aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ( enfeksiyon olma ihtimali yok çünkü enfeksiyon ilacm yeni bitti )
Bebekler büyüdüğü icin olabilir mi acaba

Valla bilmiyorum ki. İnşallah öyledir. Doktor doğumum için tarih de vermedi, tetikte olun her an doğa bilirler dedi. Acaba doğum habercisimidir diye korkuyorum 😔
Siz bence mumkun oldugunca kalkmayin yerinizden. Birakin evi pislik götürsün. Dogum habercisi degil bence. Çünkü rahmin açılmasını bile.hissetmiyor gebeler. Rahminiz de kasilmiyor. Belki vajinadaki kılcal damarlarda genisleme daralma vs oluyordur. Biraz daha bekler insallah bebişler.💚

Siz bence mumkun oldugunca kalkmayin yerinizden. Birakin evi pislik götürsün. Dogum habercisi degil bence. Çünkü rahmin açılmasını bile.hissetmiyor gebeler. Rahminiz de kasilmiyor. Belki vajinadaki kılcal damarlarda genisleme daralma vs oluyordur. Biraz daha bekler insallah bebişler.💚
Ayy amin amin inşallah beklerler. Çok sağolun önerinizi dikkate alacağım ❤️❤️

Enfeksiyon ilacı yeni bitse de enfeksiyon olabilir bence doktorunuzla konuşun tekrar

Bence enfeksiyon veya mantar canım ilacınız yeni bitmiş bile olsa fayda etmemiş olabilir ya da Farklı bir enfeksiyon başlangıcı olabilir korkmayın erken doğum değildir bebişler sizi üzmez ❤️

Ben hamile değilim ama her an benimde yanmam var ilaç fayda etmemiştir canım çok zor Allah yardımcın olsun ben ölüyom bu yanmadan

Ben bu ay ürocare kullandım hiç fayda etmedi bol su iç canim

Back
X