• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam verememek ve cikmaz durum

ilginc Kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
2.834
9.781
158
Icinde bulundugum duygulari anlatmak istiyorum.

Herkesin kisiligi duygusu dogrusu yanlisi farkli olabilir ben kendiminkilerden bahsetmek istiyorum.

Hayatta herseyin sevgi uzerine kurulu oldugu inancindayim.
Bugune kadar oyle hareket ettim fakat her konuda hayal kirikligina ugruyorum bekarim erkek arkadasim yok.

Amacim hayatta oyle baskalari gibi degil ne biliyim evlilik basari cocuk sahibi olmak bunlari istedim ama olmuyor zaten hepsini birden istemedim ama ilk adimi bile atamiyorum en azindan hayata tutunmak istedim ama tutunamiyorum.

Insanlara baktigimda o yaradilistaki guzelligi sevgiyi gormek istiyorum ama hirs para cinsellik ugruna kisiliklerini satmalari insanlara zarar vermeleri kirmalari ve bunu rahatca yapmalarina hayret ediyorum.

Hayatta her sey var kirilmak da normal ama artik icimde kirilmayan yer kalmadi bu yaptigimda yanlistir bir nevi isyandir belki ama onune gecemiyorum.

Farki olursam kazanirim ama o zaman da ben ben olmam ki yukari sakal asagi biyik gibi bir durum oluyor.
Duygusal olarak hisleri fazla olan biriyim ve bu da benim bir parcam ne denilebilir ki???

Beni uzen hayatta kalici degiliz faniyiz iyi bir insan olup gocmek istiyorum ama onu da yapamicam ve buna uzuluyorum kotu bir insan oluyorum hislerimi kaybediyorum .

Son düzenleme:
Allah kalan omrumuzu geçen ömrümüzden hayırlı etsin.

Bazen yasiyoruz hepimiz. Bu Dünya' ya ait olmadigimiz hissini.

Bunlar böyleyse benim yaşadığım ne?

Cevrenizi değiştirme sansiniz varsa değiştirin.

Bir kez geliyoruz hayata ve mühim olan mutlulugunuz.

Iyi insanlar kötü olamıyor vicdan varsa bu iyi biri olmaktan daha zor. Cekilen azap daha yoğun.

Sabredin gecenin en karanlık olduğu yerde doğar Güneş ve her durumun mutlaka bi sonu var. Fani her şey ve her durum.

Allah sabır ve kolaylık versin. Psikolojik destek de alabilirsiniz.

Allah kalan omrumuzu geçen ömrümüzden hayırlı etsin.

Bazen yasiyoruz hepimiz. Bu Dünya' ya ait olmadigimiz hissini.

Bunlar böyleyse benim yaşadığım ne?

Cevrenizi değiştirme sansiniz varsa değiştirin.

Bir kez geliyoruz hayata ve mühim olan mutlulugunuz.

Iyi insanlar kötü olamıyor vicdan varsa bu iyi biri olmaktan daha zor. Cekilen azap daha yoğun.

Sabredin gecenin en karanlık olduğu yerde doğar Güneş ve her durumun mutlaka bi sonu var. Fani her şey ve her durum.

Allah sabır ve kolaylık versin. Psikolojik destek de alabilirsiniz.

Cevre degisikligi icin hayattan cikmak gerekiyor cunku hayatta her ortamda oluyor bunlar ve bir duzen kurmadiysaniz sans vermek adina muhatap oluyorsunuz ve farkli insanlari gormemek uzuyor.

Dulariniz icin tesekkurler Allah size daha iyilerini versin.

Cevre degisikligi icin hayattan cikmak gerekiyor cunku hayatta her ortamda oluyor bunlar ve bir duzen kurmadiysaniz sans vermek adina muhatap oluyorsunuz ve farkli insanlari gormemek uzuyor.

Dulariniz icin tesekkurler Allah size daha iyilerini versin.

Hepimiz kötü değiliz ki azınlık olsa da siz varsaniz diğer iyiler de vardır.

Bir elin parmağı kadar olsa bile yeter.
Umudunuzu koruyun. Bunca seye dayaniyorsunuz.

Bazen bitti dediğimiz yerde başlar bir şeyler.

Hepimiz kötü değiliz ki azınlık olsa da siz varsaniz diğer iyiler de vardır.

Bir elin parmağı kadar olsa bile yeter.
Umudunuzu koruyun. Bunca seye dayaniyorsunuz.

Bazen bitti dediğimiz yerde başlar bir şeyler.

Birine kotu demek kolay degil haddimde degil yanlis anlasilma olmasin sadece ben boyleyim degerlerimi koruyarak yasamak istiyorum.

Moral ve desteginiz icin tesekkurler.

Birine kotu demek kolay degil haddimde degil yanlis anlasilma olmasin sadece ben boyleyim degerlerimi koruyarak yasamak istiyorum.

Moral ve desteginiz icin tesekkurler.

Estağfurullah benzer şeyler yaşıyoruz hayatta.

Benden kaynaklaniyor yaftalayan benim.

Özür dilerim siyah beyazlarima griyi katmaya baslayali birkaç yıl oldu alisamadim daha.

Degerleriniz bu hayatta dik durusunuz ve hep böyle olun :)

Bugün ağır olan şartlar elbet bi gün hafiflesir hayatta ben buna inaniyorum.

Öldürmeyen acılar guclendiriyor ya siz de daha güçlü bir insan oluyorsunuz.

Ben de bazen diyorum insanligimizi korumak da zor.

Allah kolaylık ve sabır versin.

Estağfurullah benzer şeyler yaşıyoruz hayatta.

Benden kaynaklaniyor yaftalayan benim.

Özür dilerim siyah beyazlarima griyi katmaya baslayali birkaç yıl oldu alisamadim daha.

Degerleriniz bu hayatta dik durusunuz ve hep böyle olun :)

Bugün ağır olan şartlar elbet bi gün hafiflesir hayatta ben buna inaniyorum.

Öldürmeyen acılar guclendiriyor ya siz de daha güçlü bir insan oluyorsunuz.

Ben de bazen diyorum insanligimizi korumak da zor.

Allah kolaylık ve sabır versin.

Allah razi olsun ve sizin de yardimciniz olsun guzel yazmissiniz yaziniz iyi geldi.

Tesekkurler .

Bir Dikili Ağacım olsun istiyorsunuz sanki değil mi onu Anlıyorum yazdıklarınızdan.

Çevre değiştirin ya da iş bulup çalışın olmadı kendinize hobi esinin .

Aslinda oyle de denemez kendimi gerceklestiremedim olmadi.

Hani biri cocuk sahibi olmak ister ama elinde olmaz tedavi de olsa olmayabilir onun gibi benim cabalarim da sonucsuz kaldi yoksa yapilcaklari biliyordum ama olmadi.

Tesekkurler .

Aslinda oyle de denemez kendimi gerceklestiremedim olmadi.

Hani biri cocuk sahibi olmak ister ama elinde olmaz tedavi de olsa olmayabilir onun gibi benim cabalarim da sonucsuz kaldi yoksa yapilcaklari biliyordum ama olmadi.

Tesekkurler .

Güçlü olun bu olmayan şeyin yerine daha hayırlı başka bir şey olur belki.

Yaşam mücadelenizde hayat bu konuda olmayan sey yerine baska firsatlar sunacaktir size.

Back
X