Arkadaşlar  bu  tam olarak dert değil belki ama duygularımı çözemediğim için yorumlarınızı merak ediyorum.Evlenmeden önce  çok  aşırı sosyal,arkadaş çevresi çok fazla  ve bol bol gezen alışveriş yapan bir  insandım.Evlendiğim insan  hiç  bir kısıtlama yapmaz,tam tersi  gezmem  arkadaşlarımla  görüşmem konusunda teşvik eder,alışverişime karışmaz...Ancak  ben  evlendikten sonra  çok fazla arkadaşlarımla takılmaktan  ve  çarşıda  vs  gezmekten  zevk almıyorum.çok önemli bir işim olmadıkça çarşıya bile çıkmıyorum,okulum ve evimde zaman geçirmek  beni  daha mutlu ediyor.eskiden  zevk aldığım hobilerim bana yavan geliyor.Eşimle vakit geçirmek  ve işimle evimle ilgilenmek beni  daha mutlu ediyor.Ancak arkadaşlarım çok sitem etmeye başladılar.Çok aranılan bir dosttum insanlar için,şimdi çoğu '' evlendin  bizi unuttun,eşin mi  izin vermiyor gezmene,bizimle görüşmene diyorlar.Hayır alakası yok isterseniz eşime sorun  tam tersi  teşvik eder görüşmemiz için ancak  benim içimden çok gelmiyor diyorum.yine görüşüyoruz ama  ayda  iki ayda 1.İşyeri yakın olan arkadaşıma bile  zamanım olmasına rağmen gitmek içimden gelmiyor.Sık görüştüğüm  2-3  arkadaşım kaldı.içimden gelmiyor diyorum ama insanlar evlenince değiştiğmi düşünüyorlar,ilgisi yok halbuki.Eskiden zevk aldığım  şeylerden değil farklı  hobilerden zevk almaya başladım.Şiir yazıyorum,öğrencilerime tiyatro hazırlıyorum,okuyldaki arkadaşlarımla sohbet ediyorum ama geçmişteki  hobiler  gezmeler bana zevk vermiyor artık.Eşimle gezmekten daha çok hoşlanıyorum.Eskiden  konuşmadan duramadığım,dertleşmek istedğiğim arkadaşlarımı  çok nadir arar oldum.Vefasız değilim,antisosyal hiç değilim ama şimdi neden böyle oldum anlayamıyortum.siz de böyle hissettiniz mi  hiç?yorumlarınızı merak ediyorum.:bbo::bbo::bbo: