• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam veremiyorum?

Benimde 1 ayım böyle geçti geçen sene inanılmaz kilo verdim kendimi kurdum durdum . Bence destek almalısınız bol yürüyüş yapın film izleyin sosyellesin arkadaş edinin iyi geliyor
Arkadaşlarıma anlatınca bü sürü teşhisi konuldu bipolar bozukluğu ilk süreçleri vs.. bunun için kabuğuma çekiliyorum galiba doktora gitmem gerekiyor

Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak okuyanlar için teşekkür ediyorum. 1 aydır kendimi bi türlü toparlayamadım sürekli nedensiz hüzünlü ve üzgünüm nasıl geçer bilmiyorum eskiden bi olay olsa oturup ağlardım sakinleşirdim şimdi bi damla bile gelmiyor iştahım yok yemek yiyemiyorum kafamda sürekli eski şeyleri düşünüp duruyorum çocukluğa kadar gidiyorum onlarla üzülüyor mutlu oluyorum çok uyumayı seven ben bir aydır resmen uyuyamıyorum depresyondamıyım bilmiyorum böyle olup sonra doktora gitmeden düzelen oldu mu çok sebepsizce böyle oldu sürekli nedensiz iç çekiyorum üzgünüm yürüyüş kafamı dinlemek için herşey yaptım ama geçmiyor.
Geçmiş olsun öncelikle, umarım bir an önce eski neşenize kavuşursunuz. Bahsettiğiniz belirtiler için bir ay uzun bir süre. Her gün mutlaka yarım saat de olsa gün ışığı almanızı ve sevdiklerinizle verimli zaman geçirmenizi öneririm. Hepimiz zaman zaman benzer düşüşler yaşıyoruz. Belki işi bıraktığınız için boşluğa düşmüşsünüzdür.

Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak okuyanlar için teşekkür ediyorum. 1 aydır kendimi bi türlü toparlayamadım sürekli nedensiz hüzünlü ve üzgünüm nasıl geçer bilmiyorum eskiden bi olay olsa oturup ağlardım sakinleşirdim şimdi bi damla bile gelmiyor iştahım yok yemek yiyemiyorum kafamda sürekli eski şeyleri düşünüp duruyorum çocukluğa kadar gidiyorum onlarla üzülüyor mutlu oluyorum çok uyumayı seven ben bir aydır resmen uyuyamıyorum depresyondamıyım bilmiyorum böyle olup sonra doktora gitmeden düzelen oldu mu çok sebepsizce böyle oldu sürekli nedensiz iç çekiyorum üzgünüm yürüyüş kafamı dinlemek için herşey yaptım ama geçmiyor.
Bende sizin gibiydim Demir eksikliği çıktı

Back
X