Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba..
Geçen hafta erkek arkadaşımla buluştuk, onun telefonundan birşeylere bakıyorduk.galerideki resimlere bakarken iki üç tane bir kızın resmini gördüm.(resimlerin hepsi aynı kıza ait) Bu kim diye sorduğumda bir korku filminin oyuncularından dedi. google görsellerden oyunculara bakarken tel e kaydediyor resimleri dedi.orada internetten grip baktım, ünlü olmasa da oyunculuk yapıyormuş.bu hiç hoşuma gitmedi herneyse dedim..sonra ana ekrana döndüğümde ekran fotoğrafı olarak o kızın iki ayrı resmini koymuştu.üçüncü resim de herzamanki gibi bizim resimlerimizden oluşan bir kolajdı.bu kızın resimleri niye ekranda diye sorduğumda telfon galeriden otomatik koyuyor falan filan diye konuştu ama buna kendisi bile inanmadı.zaten sonra ben çok kızınca bir daha olmayacak özür dilerim falan dedi.kaldırmayı unutmuş yanıma gelirken..... tabi benim için o özür hiç bir şey ifade etmiyor. bir kız olarak çok gücüme gitti.insan neden sevdiği dururken başkasının resmini koyarki? erkeklik hali diyip geçemiyorum..şuan konuşmuyorum. yaklaşık bir hafta filandır hep atışıyoruz. bir daha olmayacak diye söz verdim yemin ettim ya diyip duruyor.evet gerçekten çok kez özür diledi filan ama bilmiyorum beni çok etkiledi.
ben mi çok abartıyorum.? insan olayın içindeyken net göremiyor bazı şeyleri, kendini çok kaptırıyor.1 seneyi geçti ilişkimiz ama ben kendimi acemi hissediyorum hala. O yüzden sizin fikrinizi almak istedim. lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Ayni anda iki kisiyi idare ediyor diyorum sevgilin icin
Kisa ve oz oldu ama
Kıskandırmak için yapmış olabilir mi? :44: Nedense aklıma ilk bu geldi...Arkadaşlar merhaba..
ben mi çok abartıyorum.? insan olayın içindeyken net göremiyor bazı şeyleri, kendini çok kaptırıyor.1 seneyi geçti ilişkimiz ama ben kendimi acemi hissediyorum hala. O yüzden sizin fikrinizi almak istedim. lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Sevgilinizin telefonu ne marka bilmiyorum. Benim telefonum S4 ve aynı sorun var. Bir galerideki fotoğrafları kolaj halinde ekran koruyucu ya da masa üstü yaptığım zaman aynı galerideki hiç alakasız diğer fotolar da kolaj halinde sırayla gösteriliyor. Teknik birşey yani.
oncelıkle tanımadıgına emın ol gercekten unluyse tanımaz evet ama bu durumda aklıma şu geldı yaşlarınız kaç????
yaşınız kuçukse bı unluye hayranlığı abartıyodur herkes ergenlık yıllarında bır unluye asık olmuştur illakı....saçmalık yılları
ama yaşınız kuçuk degılse ekrana onun fotosunu koyması nedır yaresmını bakmaısnı gectımde fotosunu koyması çok çok cıddı bı durum
Kıskandırmak için yapmış olabilir mi? :44: Nedense aklıma ilk bu geldi...
Arkadaşlar merhaba..
Geçen hafta erkek arkadaşımla buluştuk, onun telefonundan birşeylere bakıyorduk.galerideki resimlere bakarken iki üç tane bir kızın resmini gördüm.(resimlerin hepsi aynı kıza ait) Bu kim diye sorduğumda bir korku filminin oyuncularından dedi. google görsellerden oyunculara bakarken tel e kaydediyor resimleri dedi.orada internetten grip baktım, ünlü olmasa da oyunculuk yapıyormuş.bu hiç hoşuma gitmedi herneyse dedim..sonra ana ekrana döndüğümde ekran fotoğrafı olarak o kızın iki ayrı resmini koymuştu.üçüncü resim de herzamanki gibi bizim resimlerimizden oluşan bir kolajdı.bu kızın resimleri niye ekranda diye sorduğumda telfon galeriden otomatik koyuyor falan filan diye konuştu ama buna kendisi bile inanmadı.zaten sonra ben çok kızınca bir daha olmayacak özür dilerim falan dedi.kaldırmayı unutmuş yanıma gelirken..... tabi benim için o özür hiç bir şey ifade etmiyor. bir kız olarak çok gücüme gitti.insan neden sevdiği dururken başkasının resmini koyarki? erkeklik hali diyip geçemiyorum..şuan konuşmuyorum. yaklaşık bir hafta filandır hep atışıyoruz. bir daha olmayacak diye söz verdim yemin ettim ya diyip duruyor.evet gerçekten çok kez özür diledi filan ama bilmiyorum beni çok etkiledi.
Belki son zamanlarda fark etmesenizde ilgiyi azaltmışsınızdır. Belki şimdiye kadar pek kıskanmamışsınızdır. Açıkçası bana bilerek yapmış kıskandırmak için gibi geldi daha ilk okuduğumda...belki de... ama niye öyle birşey yapsınki diye soruyorum kendime.çünkü ben onu kıskandırcak bişeyler yapsam ne biliyim erkeklerle içli dışlı olsam belki tamam diyeceğim ama ne ben ne çevrem öyle değil.
Belkide mahsumca bir hayranlık kimbilir etrafına kız arkadaşım diye belkide o kızı gösteriyor telefonunda bu kadar resim barındırıyorsa belkide konuşmayı başarmış fakat bir ilişki içerisine girmemeden size yakalanmış varsayımları çoğaltmak çok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Belki son zamanlarda fark etmesenizde ilgiyi azaltmışsınızdır. Belki şimdiye kadar pek kıskanmamışsınızdır. Açıkçası bana bilerek yapmış kıskandırmak için gibi geldi daha ilk okuduğumda...
Bak daha ilk mesajında onun telefonundan bir şeylere bakıyorduk yazmışsın. Hadi yolda falan unuttu kaldırmadı fotoğrafları diyelim. Telefondan bir şeylere bakarken de mi aklına gelmedi erkek arkadaşının. Bence kendisi görmeni istedi gayette...onun telefonundan birşeylere bakıyorduk.galerideki resimlere bakarken iki üç tane bir kızın resmini gördüm
Bak daha ilk mesajında onun telefonundan bir şeylere bakıyorduk yazmışsın. Hadi yolda falan unuttu kaldırmadı fotoğrafları diyelim. Telefondan bir şeylere bakarken de mi aklına gelmedi erkek arkadaşının. Bence kendisi görmeni istedi gayette...![]()
E sana bir açıklama yapmıyor mu özürden başka? Yani filmi beğenmiş merak edip bakmış olabilir. Telefonun özelliklerini bir öğrenin derim. Ben telefonumda resimleri açıyorum netten istersem kaydediyorum. Belki erkek arkadaşının dediği doğrudur bir araştırın. Can sıkıcı bir durumevet ama yanyanaydık teli benim elimdeydi.ilk elime almak istediğimde tedirgin oldu.neye bakcaksın filan dedi. ben de dedim merak etme arkadaşlarınla muhabbetinizi okumuycam.
E sana bir açıklama yapmıyor mu özürden başka? Yani filmi beğenmiş merak edip bakmış olabilir. Telefonun özelliklerini bir öğrenin derim. Ben telefonumda resimleri açıyorum netten istersem kaydediyorum. Belki erkek arkadaşının dediği doğrudur bir araştırın. Can sıkıcı bir durum![]()
Ben olsam bende üzülürdümilk gördüğümde resimleri açıkladı zaten. google dan bakarken resimleri tam boyut görmek için indiriyor dedi. orası tamam indirdin silmeyi unuttun diyelim. benim takıldığım niye ekran fotolarından biri o kızbeğenip bir süreliğine ekrana koymak istemiş olabilirki ben öyle düşünüyorum ve ama bu bana ağır geliyor
![]()
aynen beni de rahatsız eden o. resimine bakabilir ama ekranda ne işi var... ünlü biri ya..az önce tekrar baktım yahşi cazibe, iffet gibi filmlerde oynamış.ben 21 o da 20 yaşında
Allah aşkına adı ne bizde bakalım kimmi bu bu kadar beğendiği sevdiği dururken elin kadınını anaekrana koyduğu sinir oluyorum böyle şeylere ya sende git yakışıklı bi ünlüyü koy telefonuna gitsin baksın nasıl oluyomuş görsün
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü